ani ja a to som blondina ale dufam ze len farbou vlasov a nie inteligenciou. ja myslim ze si dotycne myslia, ze temou "sex" dokazu ocarit aj vo chvili ked uz nevedia co povedat
ja ta vázne nechapem... aký ma suvis jej farba vlasov s jej spravanim?
som sice blondina, no myslim, ze na to aby som teba urazila, by som sa nemusela zapodievat tvojim libidom... uplne by mi na to postacila tvoja inteligencia ...
@6 ano ty si ocividne velky inteligent kedze ovladas pravidla slovenskeho pravopisu a vyjadrujes sa vyberanym slovnikom. ale ocenitelne je, ze pises tie vyberane slova len naznakom, aj ked to nic nemeni na tom ze niekoho osocujes. :/
- prosím- pri mojej inteligencií skočili obe na druhej správe- nevedeli čo majú napísať
- a ja sa pýtam na blondíny, lebo u iných žien som sa s týmto ešte nestretol, že ked nevedia čo majú použiť na to, aby vynikli, tak začnú hovoriť o sexe a urážať dotyčného tým, aký ma malý ........... a to ho ešte ani nevideli.
- a ked som jej povedal, že svet sa netočí len okolo sexu, tak nič iné som nečítal len: Ty si si asi dlho nevrzol, kedy si mal naposledy sex, kedy si videl poriadnu šušku??????
Lebo to tak je ,veď si zober koľko vtipov je na blondýny .
Ide blondýnka s brunetkou vo výťahu a výťah sa zasekne .Blondýnka kričí "Pomóóóc" a brunetka jej hovorí : "Aby nás niekto zachránil musíme kričať spolu ! a blodnýnka na to : "SPOLÚÚ !! " =D =D =D
Viete ktoré je najblbšie stvorenie na svete ? Blondýnka ktorá je policajtka =D =D =D
Ako sorry no ,ja len kopírujem z jedného serveru vtipového =D
Pre zaujímavosť- dnes k nám prišla blondína do práce a chcela niečo ohľadom spisu a uprostred vety sa zasekla, začala sa blbo smiať asi 2 min v kuse a potom povedala túto vetu: "Asi sa musím vrátiť, čo?? Zabudla som si OP!!" Zase sa zasmiala, otočila sa na svojich štekloch a zmizla!!!
By si sa čudoval ale poznám najmenej 10 100% blondíniek- a ak by si ich chcel mať viac- tak chod na sever do Fínska bo Švédska, tam sa ich pohybuje viacej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
som sice blondina, no myslim, ze na to aby som teba urazila, by som sa nemusela zapodievat tvojim libidom... uplne by mi na to postacila tvoja inteligencia ...
si ma pobavil-
- prosím- pri mojej inteligencií skočili obe na druhej správe- nevedeli čo majú napísať
- a ja sa pýtam na blondíny, lebo u iných žien som sa s týmto ešte nestretol, že ked nevedia čo majú použiť na to, aby vynikli, tak začnú hovoriť o sexe a urážať dotyčného tým, aký ma malý ........... a to ho ešte ani nevideli.
- a ked som jej povedal, že svet sa netočí len okolo sexu, tak nič iné som nečítal len: Ty si si asi dlho nevrzol, kedy si mal naposledy sex, kedy si videl poriadnu šušku??????
Zvykni si.
Inak, len tak medzi nami, mohol by si prezradiť, kde je tá požehnaná zem, kde by som mohol bezostyšne a bezujmovo narážať na 100 % blondíny?
Ide blondýnka s brunetkou vo výťahu a výťah sa zasekne .Blondýnka kričí "Pomóóóc" a brunetka jej hovorí : "Aby nás niekto zachránil musíme kričať spolu ! a blodnýnka na to : "SPOLÚÚ !! " =D =D =D
Viete ktoré je najblbšie stvorenie na svete ? Blondýnka ktorá je policajtka =D =D =D
Ako sorry no ,ja len kopírujem z jedného serveru vtipového =D
By si sa čudoval ale poznám najmenej 10 100% blondíniek- a ak by si ich chcel mať viac- tak chod na sever do Fínska bo Švédska, tam sa ich pohybuje viacej