moj kamos chce aby som ho brala ako dievca,oblieka sa ako dievca,a ja by som mu rada pomohla.chcem vediet ake veci sa nosia medzi nami babami a tiez kde by sme mohli chodit a ci by som mohla mu poziciavat svoje veci.vobec aky mate na to n
To nie je o tom, ze si niekto zmysli, ze chce byt dievca tak sa tak sprava...ten chalan sa zrejme na dievca citi, to JE dievca, len v muzskom tele. Takze ja si nedovolim mat na to nejaky negativny nazor. Nechcel by som byt na jeho/jej mieste...
ja si myslim, ze je to v terajsom svete uz normalne a kazdy si moze robit, co chce bez toho aby ho ukamenovali alebo uvaznili, ako to bolo kedysi, a teraz v Anglicku chodi taky pekny serial, Hollyoaks sa to vola, a je tam jeden taky transexual, ktory vyzera celokm v pohode, hoci je to len serial ale zo skutocneho anglickeho zivota, asi to bude pree nho resp. nu problem zo zaciatku, kedze Sovensko ja relativne konzervativny stat, ale ja si myslim, ze ho treba podrzat a neobracat sa mu chrbtom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov