mam taku dilemu,,ako chlapc zisti že chce byt zena a zacne sa tak obliekat a malovat,, a automaticky sa z neho stava homosexual? a ked je žena tak je na chlapov? ,,,nechapem tomu /
@missladenka no podla mna ak sa chlap oblieka ako zena tak je to skoro jasne ze je gay, dokonca si mozes aj odhadnut aku poziciu bude pri sexe mat.. keby chcel zbalit zenu, tak sa prezlieka za zenu jedine keby ta zena bola lesba.. aj tak, stale by mal medzi nohami lodicku miesto pristavu.. cize podla mna, normalny heterosexualny muz sa neprezlieka za zenu len tak
ale tak zas, ja som dievca, som rada chlapec ale som na chalanov
ale to preto ze ja som yaoi addict
cize este povedzme, ze ten chlap by sa prezliekal za zenu a bol by na zeny, ale to len v pripade ze by bol extremny fanusik lesieb
strasne daco ,,pytam sa to preto lebo ma takeho kamosa ,ktory je normalny chalan uplne ani by si nepovedala ze je gay alebo čo,,,ale rad sa maluje aj sa niekedy oblieka ako žena ,,a neviem otom zeby mal niekedy frajera ani frajerku,,, hm takze ty si diveca chces byt ako chalan a si na chlaanov takze ty chces byt vlastne gay
Takto, ked to cloveka spravi stastnym a nikomu to neublizi nech si robi cco chce, a to co sa ty pytas zavisi od toho ci uznas za ked si zmeni pohlavie, bude zena
@hoperpohroma ak dobre viem, tak to nie je je s tou orientáciou vôbec také jednoznačné, a určite sa neoblieka kvôli tomu, koho chce zbaliť a ani nemusí byť "fanúšik lesieb"
@tikalok no tranzvestiti su vlastne ludia "v zlom tele", nie? a preto sa obliekaju do toho spravneho
ale potom mi vyplyvaju ze kedze im nesedi telo tak im nesedi ani orientacia, zober si napr.. jefree star? neviem ako sa presne pise.. tranzvestita a otvoreny gay
myslim si ze take extremy ako on su velmi malo pravdepodobne ze by boli heterosexualne
@hoperpohroma ľudia v nesprávnom tele sú transsexuáli a to je rozdiel...
Transvestiti nechcú byť ženami, oni len chcú byť ako ženy, a to väčšinou nie po celý svoj život - obvykle len občas hrávajú rolu ženy. Inak sú to často normálni otcovia rodín a úspešní ľudia, ktorí proste vystupujú v mužskej aj ženskej podobe a s obidvomi sú spokojní.
@tikalok aha no, to je vela pojmov, potom mam z toho zmatok
aj tak mi to pride zvlastne.. ja neviem, viem si predstavit ze by sa chlap raz prezliekal za zenu v pripade ze by bol submisivny a nie dominantny, ale napriek tomu by bol stale na zeny.. lenze to by mal potom akusi "opacnu" rolu..
a hlavne by som nechcela mat nieco s muzom co sa oblieka ako zena (no som divna kedze sama som obcas byvavala chlapec ja neviem proste nehodi sa mi to k nim a nejako mi nejde do hlavy ze pri tom by mohli byt heteraci, kedze v hetero vztahu je chlap od prirody ten dominantny a to by sa mu moc nepodarilo keby bol namalovany a v suknicke.. ja neviem no
Rozdiel medzi transsexualitou a transvestitizmom. Transexuál je človek s mysľou v "zlom" tele, čiže muž v ženskom tele alebo žena v mužskom. Transexuáli podstupujú operatívnu zmenu pohlavia.
Zatiaľ čo transvestitizmus je skôr druh fetišizmu, pri ktorom sa osoba jedného pohlavia oblieka do odevu typického pre druhé pohlavie. Transvestita nemá potrebu meniť svoje pohlavie operatívne. Transvestiti môžu byť kľudne heterosexuáli aj homosexuáli.
Aj transsexuali mozu byt kludne heterosexuali aj homosexuali. Existuju lesbicke trans zeny, aj homosexualni trans muzi. A dokonca su medzi nimi aj bisexualni ludia! Presne tak ako u ne-transsexualov. Skandal, co?
gayovia sú v pohode (až na nejaké afektované prímadony, ktoré to radi dávajú najavo), ale transky sú podla mna nechutne...ale ved ked sa im to paci, nech sa prezliekaju
,,ako chlapc zisti že chce byt zena a zacne sa tak obliekat a malovat,, - Pokiaľ ide o transexuála , zistí to predovšetkým tak, že má záujmy typické pre ženy a proste, že ako žena by sa cítil možno lepšie. Tak to skúsi obyčajne sprvu potajme doma a zístí, že sa tak omnoho lepšie cíti a často krát chce podstúpiť i zmenu pohlavia.
Pokiaľ ide o muža Transvestitu, tak sa nechce stať natrvalo ženou, ida má v obľude obliekanie sa do ženských šiat a na ženu sa len príležitostne "zahrá". Môže sa stať i to, že u niekoho je sprievodný jav pri rozvoji transexuality v počiatočnom stádiu Tranvestitizmus.
Ako tu bolo vyššie spomenuté, voči Transexualite či transvestitiznu je homosexualita úplne nezávislá. Transvestitu i Transexuála môžu priťahovať muži, ako aj ženy. Ešte bližšie napíšem, ak Trans-ženu priťahujú muži , ide o heterosexuálitu lebo obaja sa identifikujú ako opačné pohlavie voči tomu druhému.Transexuálna žena , čiže žena s "nespránym" telom. Ak mužovi, čo iba prezlieka za ženu sa páčia Muži, ide o homosexualitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som hrdy chlapec a homosexual!
ale tak zas, ja som dievca, som rada chlapec ale som na chalanov
ale to preto ze ja som yaoi addict
cize este povedzme, ze ten chlap by sa prezliekal za zenu a bol by na zeny, ale to len v pripade ze by bol extremny fanusik lesieb
ale potom mi vyplyvaju ze kedze im nesedi telo tak im nesedi ani orientacia, zober si napr.. jefree star? neviem ako sa presne pise.. tranzvestita a otvoreny gay
myslim si ze take extremy ako on su velmi malo pravdepodobne ze by boli heterosexualne
Transvestiti nechcú byť ženami, oni len chcú byť ako ženy, a to väčšinou nie po celý svoj život - obvykle len občas hrávajú rolu ženy. Inak sú to často normálni otcovia rodín a úspešní ľudia, ktorí proste vystupujú v mužskej aj ženskej podobe a s obidvomi sú spokojní.
Teda aspoň tak to chápem ja.
Tu je dobrý zdroj: » www.spectrumwny.org/info/Xdressmyth...
aj tak mi to pride zvlastne.. ja neviem, viem si predstavit ze by sa chlap raz prezliekal za zenu v pripade ze by bol submisivny a nie dominantny, ale napriek tomu by bol stale na zeny.. lenze to by mal potom akusi "opacnu" rolu..
a hlavne by som nechcela mat nieco s muzom co sa oblieka ako zena (no som divna kedze sama som obcas byvavala chlapec ja neviem proste nehodi sa mi to k nim a nejako mi nejde do hlavy ze pri tom by mohli byt heteraci, kedze v hetero vztahu je chlap od prirody ten dominantny a to by sa mu moc nepodarilo keby bol namalovany a v suknicke.. ja neviem no
Rozdiel medzi transsexualitou a transvestitizmom. Transexuál je človek s mysľou v "zlom" tele, čiže muž v ženskom tele alebo žena v mužskom. Transexuáli podstupujú operatívnu zmenu pohlavia.
Zatiaľ čo transvestitizmus je skôr druh fetišizmu, pri ktorom sa osoba jedného pohlavia oblieka do odevu typického pre druhé pohlavie. Transvestita nemá potrebu meniť svoje pohlavie operatívne. Transvestiti môžu byť kľudne heterosexuáli aj homosexuáli.
Lol.
Pokiaľ ide o muža Transvestitu, tak sa nechce stať natrvalo ženou, ida má v obľude obliekanie sa do ženských šiat a na ženu sa len príležitostne "zahrá". Môže sa stať i to, že u niekoho je sprievodný jav pri rozvoji transexuality v počiatočnom stádiu Tranvestitizmus.
Ako tu bolo vyššie spomenuté, voči Transexualite či transvestitiznu je homosexualita úplne nezávislá. Transvestitu i Transexuála môžu priťahovať muži, ako aj ženy. Ešte bližšie napíšem, ak Trans-ženu priťahujú muži , ide o heterosexuálitu lebo obaja sa identifikujú ako opačné pohlavie voči tomu druhému.Transexuálna žena , čiže žena s "nespránym" telom. Ak mužovi, čo iba prezlieka za ženu sa páčia Muži, ide o homosexualitu.