Ludia ake trapasy ste zazili pri sexe ?....... okrem nejakych pristihnuti a takych veci ... aj nieco fakt trapne ze ste sa proste mali chut prepadnut pod zem?
zatiaľ v mojom mladom živote nič, ale KamošKa mi rozprávala aKo sa hrala s priaeľom u neho doma s putami.. a nejaK mu došla mamKa a ona nevedela nájsť KľúčiK taK si schoval ruKy pod vanKúš.. jeho mama prišla do izby a hovorí KamošKe, Kľúče sú na tamtej sKrini.. že úplne rofl mama xD
Môj dedo (nemyslite si o ňom niečo, ja to fakt cool dedko) mi raz hovoril že sa ... s jednou ošetrovateľkou keď bol na vojne. A vošiel dnu veliteľ a viete ako sa salutuje bez nohavíc zo stojákom.
po sexe mojej babe zacala prdiet pica...no fakt ! Ja som nechapal, určite sa citila trapne ale vraj sa to stava ked som jej tam napumpoval tolko vzduchu
ja som raz bol s frajerkou v brane a napadlo na ze nech ma spravy rucne tak to spravila a onedlho doskla jej mama a ja som sa musel na to miesto postavit kde som sa spravyl aby to nahodov nevidela no a trapas je asi to ze ako tam stala a ja na tom mojom,,,,no a opitala odomna ohen a ja ze mam (debil),,a som siel jej ho podat a kazdy jeden krokom sa my podrazka na botaskach lepila a ona sa pozrela (jej mama) na zem a videla to geco,,ja som nevedel od hamby kam sa mam divat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo..
najebaný ako činka... holka šla po gumu do inej izby a ja som zaspal a nepohlo so mnou nič