Už ma nebaví pozerať sa na to, ako sa mladé baby, v mnohých prípadoch už deti trápia nad svojou postavou, snažiac sa jesť čo najmenej, alebo dokonca nejesť, porovnávajú sa s modelkami, predbiehajú sa v triede, ktorá bude najchudšia(!!!)...
presne tak ja som sam chudy a chcel by som to zmenit zerem a zerem a nic Mno, ale celkovo baby sa mi take nepacia mam rad plnostihle proste take normalne. A trosku viac heh
Mna niekedy chytia take stavy, ze aka som tucna Joj kebyze ma vidite som jak fifipierko disappointed:krasne slovo) Ale to ma okamzite prejde a zerem dalej.
Inak, to nie je namierené proti štíhlosti, ale proti posadnutosti štíhlosťou... proste, kto to nemá v génoch, nech sa netrápi načo... každý sme iný, jenidečný, originál !!!
Hm no ja mám málo rokov, a myslím si že nemusela by som byť taká aká som, nebolo by od veci keby som bola chudšia ale nikdy ma nenapadlo aby som nejedla, nejako sa v jedle velmi obmedzovala, proste myslím si že niesom najchudšia ale nemienim s tým niečo drastické robiť, som zo sebou zmierená......
Ale podla mna daktorym babam jebe! Vazne to musim takto povedat vidia modelky, celebrity vela MTV a drbe im. Neuvedomju si ze to je chore a ze baba je krasna taka aka je aj bez diet a make-up ci ine hovadiny. Prirodzena krasa je prava krasa vsetko umele stoji za hovno.
10. Lucka9 dievcata ktore si uvedomuju to, co si napisala, maju vyhrate lenze takych je malo.. dnesna moda diktuje anorekticke vychudnutie na kost a s tym sa da tazko nieco robit
ano ja sa neobmedzujem ,len cvicim ale nejak to nejde tak som si povedala no co uz uz nenarobim nic mam to v genoch
14. hej aj ja si myslim ,teda moje spoluziacky sa doost brutalne maluju az to prehanaju a zatial su v kurze ale o par rokov budu mat take znicene ksichty a najma jedna co sa neodlicuje(ja sa nemalujem a aj tak si cistim kazdy vecer plet) a ona proste chodi a kazdy den len nanasa dalsiu vrstvu,nechapem z nej ale ,je to take vseobecne
19. akoze cvicit treba, aj pre postavu aj pre zdravie, aj ja sa snazim, ale mám obdobia kedy sa mi fest nechce...
a co sa týka toho extrémneho malovania, tak to mi príde akoze od veci, ale to ide asi ruka v ruke s rozumom... sak aj ja cim som starsia, tym sa menej malujem a ze by to niekomu nejak vadilo, to tom nespozorovala...
mno...ja sa tym tiez akosi trapim, ved vsede pocujete len to, zepekny ludia to dotiahnu dalej v zivote a ze to maju lahsie a to sa predsa len zaryje do pamate...ale tak...aj ja teraz drzim dietu...a chudnem zatial ale som velka sportovkyna, takze treba sa aj hybat...ale hlavne preto teraz chudnem, lebo stihle baby to maju ozaj lahsie, hlavne si lahsie najdu priatelov a tak...takze tak...a vegetarianstvo sem sorry,ale asi nepatri, lebo aj ja som vega, ale nie preto, ze nechcem to maso jest, ale ja ho nevladzem zjest...a ani nic masove...len rybicky
Po tretie : poznam jednu babu ma 11 rokov je trocha tlstejsia ale este v norme. Ona aby schudla prestala jest maso. Miesto masa jedava kolace, sladkosti a podobne hovadiny. a potom sa cuduje preco neni stihla...
Uhm, aj ja mávam také stavy- som tučná a mám veľkú riť. No, poviem si to a dám si niečo na pohladenie duše- tresku, alebo obrovský krajec chleba s tonami horčice.
Je ťažké niekomu niečo hovoriť, keď trend ukazuje ináč...a keď je niekto raz vygumovaný a zaškatuľkovaný len jednému názoru, nepomôže mu nič...a obzvlášť ako to má 15 rokov (príp. menej)...treba jesť normálne - ale nie napchávať sa fast foodami, sladkosťami a celý deň vyvaľovať šunky pri nete, telke...
ja som zato aby bol kazdy taky aky je dokym mu to nesposobuje problemy...tak ako niekto nikdy nepriberie tak niekto nikdy neda dolu nejake tie kila, ked sa clovek vie hybat, nelezi iba doma pred telkou s crisps a nieco robi pre svoje zdravie, nech je hocijaky...krasa nie je v stihlosti podla mna
Ja nemam ani zdaleka 50kil, proste som tucna, co si budem nahovarat , na drasticke diety nemam tak maaalo rozumu, normalne nepomahaju, a hybem sa ako sa len da niekto to ma hold v genoch a s tym nespravim nic, co uz... ale ked vidim take 13,14rocne baby v ultrakratkych kratasoch, ako im trcia kosti, som rada ze vyzeram, ako vyzeram..
Suhlas ....priemerne baby ...ziadne sparatka ani nic bublifukove ....tha keb sa hybali tak by mohli jest kolko by chceli ale kedze sanehybu tak co uz ! ....
Ja som mávala kedysi komplexy zo svojej vysky 185cm a váhy 68kg ale už to berem celkom OK...btw máš pravdu,tento kult extrémnej štíhlosti ako si to nazvala je uplne zvrátený...
ta prispejem aj ja..vsetci sa ohanaju tyk ze chcu plnostihle a polovicka chodi s takymi vychudnutymi ze az...ja mam plnostihlu priatelku a som s nou spokojny aspon je co objat a ne obimat neco tak ze si este aj rameno na druhej ruke chytim =D
no jooo...teraz je taky hit.... ale chalani to sa ani necudujte.... zevraj 80% bab trpi tazkymi komplexmi
ale ked sa baba pozrie na tie neskutocne krasne modelky na casopisoch tak sa inac neda a pritom ta baba na obalke nema nic spolocne s tou skutocnou realnou babou, to su tak upravene fotky ze su to skor kreslene obrazky. ale aj tak je to ovplivnitelneee....
podla mňa je v prvom rade zlé že sa tu skloňuje slovo " chudý/chudá/chudosť/chudé/chudí " . STOP preboha!Chudosť je choroba priam!Štíhlosť je tá správna miera a to je zásadný rozdiel. A tiež, chalani, priznajte si - Baba " je za čo chytiť " pre Vás znamená nejakych 90-63-93? Typu hollywood skinny girls? Lebo baba je za čo chytiť je skôr niečo na štýl: - Chloe Marshall . Tak len tak, lebo všade teraz čítam ako muži milujú ženy " je za čo chytiť " no myslia tým veľkosť 38
TAkze...co sa mna tyka....bola som trosku oblejsia v bokoch a brusku, tak som prestala jest po piatej, lebo sa pravdielne napchavala vecer....teraz som sa napchavala cely den a po piatej nic a velmi rychlo som schudla....mam 174 cm a 52 kil....lenze vobec nezalezi an tom kto ma kolko kil, ale kto ma aku postavu...neikto ma tazke kosti anpriklad....dalej...nejem maso...z dovodu ze mi enchuti...... a vegetariani nejedia ani bielu muku a sracky kadeco, takze za vegetariankus a nepovazujem, skratka mi nechuti maso....
2. ale zasa - to je o definícií vychrtlíčky, prípadne oblinky (ináč krásne slovo, myslím že tak budem oficiálne volať jednu kategóriu).
3. skrátka zdravá prírodná váha, možno s miernymi úpravami.
4. Vypočítajte si proste svoj ideálny BMI (Body Mass Index), ak vám to príde málo, tak si tam trošku pripočítajte, ak vám to príde veľa tak si dajte facku, a na ostatné blbosti kašlite!
ja vam newiem povedat ci je lepsie byt chudy alebo pro sebe.ja som bola chuda ked som mala 9 rokv ani si to nepameta.teraz mam 14 rokov 168 cm a 70 kg mno posudte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Najma deti.
Inak mi to jedno, ved nech aj skapu bez jedla.
14. hej aj ja si myslim ,teda moje spoluziacky sa doost brutalne maluju az to prehanaju a zatial su v kurze ale o par rokov budu mat take znicene ksichty a najma jedna co sa neodlicuje(ja sa nemalujem a aj tak si cistim kazdy vecer plet) a ona proste chodi a kazdy den len nanasa dalsiu vrstvu,nechapem z nej ale ,je to take vseobecne
a co sa týka toho extrémneho malovania, tak to mi príde akoze od veci, ale to ide asi ruka v ruke s rozumom... sak aj ja cim som starsia, tym sa menej malujem a ze by to niekomu nejak vadilo, to tom nespozorovala...
aa zas nepojde to hned.. treba take postupne tlacit do povedomia ludi.. a casom si zvyknu
Po druhe : Nie som vegetarian! Mam rad masko...
Po tretie : poznam jednu babu ma 11 rokov je trocha tlstejsia ale este v norme. Ona aby schudla prestala jest maso. Miesto masa jedava kolace, sladkosti a podobne hovadiny. a potom sa cuduje preco neni stihla...
ale ked sa baba pozrie na tie neskutocne krasne modelky na casopisoch tak sa inac neda a pritom ta baba na obalke nema nic spolocne s tou skutocnou realnou babou, to su tak upravene fotky ze su to skor kreslene obrazky. ale aj tak je to ovplivnitelneee....
- Chloe Marshall . Tak len tak, lebo všade teraz čítam ako muži milujú ženy " je za čo chytiť " no myslia tým veľkosť 38
2. ale zasa - to je o definícií vychrtlíčky, prípadne oblinky (ináč krásne slovo, myslím že tak budem oficiálne volať jednu kategóriu).
3. skrátka zdravá prírodná váha, možno s miernymi úpravami.
4. Vypočítajte si proste svoj ideálny BMI (Body Mass Index), ak vám to príde málo, tak si tam trošku pripočítajte, ak vám to príde veľa tak si dajte facku, a na ostatné blbosti kašlite!