dobrý deň žiaci posaďte sa v triede. Som pán Pavol Tresval a naskedujúci rok, vás tu budem s radosťou učiť dejepis. Ja som sa predstavil teraz vy - nie však dlho o chvíľu sa začne vyučovacia hodina a prestávky.
Takže už mi sem do triedy prichádzajú žiaci a vitajte prosím na úvod vykajte mi niesom váš poddaný a prosím vyjadrujte sa slušne ideme na VEC ... ! NO ... priatelia ... dnes by sme si mali prebrať históriu z dynastie prosím pekne storočie 15 vie mi niekto povedať čo sa udialo v tom storočí??? ... no kto to vie! ak mi to poviete máte plusko ... 3 pluská su jednotka ... tak do toho vážený počuvam vás
Co hovorite na stlaina? on je celkom v pohode sice trosku smrdel zatuchlinou inak fajn borec. Hitler ten bol moc cholerik vsetko si brla moc k srdcu ked som mu povedal ze zidia maju najvacsie penisi tak sa urazil a dalej to uz asi vies ....
v 15.storočí vydal Rudolf II. vyhlásienie, že všetky tlačiarne musí schváliť on sám, bol to prostriedok protireformácie, lebo jediná tlačiareň, ktorá ostala, bola jezuitská v Trnave
na Slovensku vyšli prvé letákové noviny
a jasné, že Krištof objavil Ameriku a chudák, myslel si, že je v Indii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Budes premeneny na zombieho ako prvy.
Koľko ľudí umrelo pri španielskej chrípke?
Stavali Kelti lode?
Prečo cirkev stále trvala na tom, že Slnko obieha okolo Zeme?
Vedeli malé mamuty rozprávať ako v dobe ľadovej?
Čo všetko zahrňovala západokresťanská kultúra vo Franskej ríši?
Po rozpade západorímskej ríše, koľko percent obyvateľstva germánskych štátov tvorili Germáni?
Ako sa volal panovník z rodu Merovejovcov, ktorý v 7. storočí útočil na Samovu ríšu?
Prečo vo východofranskej ríši až do začiatku 10. storočia upadala centrálna panovnícka moc?
Na ktorej krížovej výprave sa zúčastnil Fridrich I. Barbarossa?
Prečo mal v 14. storočí český kráľ pri voľbe cisára SRR 2 hlasy?
Z ktorého roku pochádza tapiséria znázorňujúca bitku pri Hastings?
Aké boli príčiny storočnej vpjny medzi Anglickom a Francúzskom?
Ktorý rytiersky rád založil 1. bankový systém na svete?
Prečo kráľ Koloman zrušil v roku 1118 Nitrianske údelné vojvodstvo?
vďaka za váš čas
v 15.storočí vydal Rudolf II. vyhlásienie, že všetky tlačiarne musí schváliť on sám, bol to prostriedok protireformácie, lebo jediná tlačiareň, ktorá ostala, bola jezuitská v Trnave
na Slovensku vyšli prvé letákové noviny
a jasné, že Krištof objavil Ameriku a chudák, myslel si, že je v Indii