Čaute Berie tu niekto túto antikoncepciu? Ja som ju začala užívať pred týždňom a 3 dňami a chcem sa spýtať, či sa po nej priberá a upraví sa pleť. ďakujem
@misselie ja beriem triregol ale len 21 a pleť neupravuje (aspoň mne). Predtým som brala Lindynette a pri tejto som nemala ani jednu jedinú vyrážku nikdy, a pri triregol normálne, akoby moja pleť, občas sa vytvorí nejaká tá vyrážka mi Takže u mňa na pleť to nemá moc účinok. A ja som z nej aj pribrala nejakých 5 kg sa mi zdá... A z Lindynette predtým opäť nie
Ja mám s touto antikoncepciou len zlé skúsenosti. Po dvoch týždňoch od užívania som začala mávať hrozné migrény, ktoré neprestávali. Preto som ju po mesiaci radšej vymenila za YAZ, ktorý je síce o čosi drahší, ale aspoň si do tela nepchám kopu hormónov (je to nízkohormonálna antika) a aj pleť mám zdravšiu. Apropo, tie migrény sa mi upravili až po roku a pol... Ale je pravda že jedna značka niekomu sadne, niekomu nie, treba si starostlivo vybrať a radšej vyskúšať viac variantov
@misselie no dosť možné, ale ťažko povedať, lebo na každého účinkuje inak. Napr. ako tu @lucka510 píše, nemá s ňou dobré skúsenosti, mne práveže perfektne vyhovuje, čo sa týka môjho cítenia sa predtým som brala nízkohormonálne a z tých mi bolo zle, čo bolo divné, že nízkohormonálne majú na mna negatívny vplyv a tieto trojfázové nie
Nie túto nie no beriem dienorette a aom veľmi spokojná upravilo mi to moje bolesti (hlavne kvoli tomu som to začala brať lebo som skapíňala od bolesti) a teraz je to fajn ani som nepribrala práveže som aj schudla no ako vravis holky vyššie každému sadne niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov