zaujímalo by ma: odpisuje na každú správu, či niektoré ignorujete a keď odpisujete odpíšete hneď ako vám príde či si to nejak delíte? napríklad ja najprv odpíšem určitým ľuďom na správu a potom až tým ostatným
@husky no rada by som napísala áno ale bohužiaľ možno keby som nemala taký pomalý net a netrvalo by mi 5 minút kým mi otvorí jednu správu tak by to aj hneď bolo...ale takto si musíš počkať kým ti na tých ani neviem koľko správ čo mám od teba odpíšem
Pár ľuďom hneď ako tú správu uvidím. Ostatným ako príde. Ak ich tam mám do 5, tak hneď aby som nemala žiadnu. No ale ak ich je tam kooopa, tak to aj po pár dňoch
ako kedy, niekedy hneď, niekedy po pár hodinách, max. po niekoľkých dňoch, niečo si aj onálepkujem - a odkedy som prišla o nejaké správy a navyše je leto, už mi to tak netrvá, v rýchlosti som sa neuveriteľne zlepšila (hip, hip, hurá!)
Ja sa chcem v prvom rade prostrednictvom tejto diskusie velmi ospravedlnit vsetkym, ktorym som (este) neodpisala. Nie je to nic osobne a je mi to fakt luto a je to len moja chyba. Ked ja moc nie so na pisanie TS-iek, aj ked ma vzdy nova velmi potesi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ked vidím že je nejaka, určitá osoba online a mám od nej správu odpíšem hned.
Ked vidím že nie, tak ako kedy.
Väčšinou odpisujem ak sa dá ako...
Ale ak mam spravu od jednej osoby tak na tú odpisujem vždy prvú.
Len občas keď ich je veľa, tak niekomu odpíšem a niekomu nie a to odpíšem neskôr. =D Ale to fakt len občas. =D
neodpisujem na komentáre, na tie reagujem priamo v blogoch alebo vo fotoalbumoch. tečka.
Niekedy všetky tsky pootváram a odpíšem na ne až potom.