Ahojte neviete náhodou kde sa dá kúpiť tuhý parfém? Ale taký cenovo dostupný Napríklad ho mali v oriflam-e ale už ho tam nemajú a ten bol super Ďakujeem
Ja mám tuhý parfém v ceruzke. » www.catrice.eu/sk/limitovane-k...
Je super len už bohužiaľ nie je v bežnej ponuke. Ale občas sa na neho ešte dá naraziť v tých vypredajovych stojanoch.
@adka25 je to super vec, také do kabelky a dlho to vydrží @nespiacakraska ten vyzerá super @akzujs ďakujem, citrusové vône mám rada určite vyskúšam! @silviaaa tak toto ma nenapadlo ďakujem :S @kierkegaard ešte som nemala tú česť
neviem čo pre teba znamená cenový dostupný, ale tieto dva sú pre mňa prijateľné. Neviem či tebe budú voňať to si musíš ale odskúšať, každopádne keby si sa rozhodla objednávať cez internet tak môžeš využiť zľavu » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
ja som si kúpila na notino Penhaligon's Malabah, je síce drahší ale kamoška mi poradila stránku » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/,... je tam zľava na nákup. Vonia božsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.catrice.eu/sk/limitovane-k...
Je super len už bohužiaľ nie je v bežnej ponuke. Ale občas sa na neho ešte dá naraziť v tých vypredajovych stojanoch.
» www.notino.sk/penhaligons/art...
neviem čo pre teba znamená cenový dostupný, ale tieto dva sú pre mňa prijateľné. Neviem či tebe budú voňať to si musíš ale odskúšať, každopádne keby si sa rozhodla objednávať cez internet tak môžeš využiť zľavu
» www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...