ahojte, ja mam len 17 a som zalubena do 35 rocneho chlapa.... je to uz mozno aj 3 roky, velmi ho lubim ale nedokazem mu to povedat. Uz sa takmer vobec nevidavame, no tym mi este viac chyba. Sialene po nom tuzim a stale nanho myslim... Na peniazoch mi abs
ale ľudia...je to v pohode....len mu to musiš povedať....lebo jak inač na to ma asi prisť...a nakoniec budeš možno prekvapená že kam až sa dostanete ...viem o čom hovorím ....a ty to maš ešte lepšie lebo nema rodinu....takže keby niečo v pohode to môžete riešiť aj dlhodobo.....otazka je však....ide o true love ? .....alebo len o chviľkové poblaznenie (ja viem 3 roky) ....ale či nejde len o sex....neviem ako to citiš....takže je to trošku komplikované ti tu dačo pisať......no určite do toho choď.....ja som to urobil a doteraz neľutujem ani jednu sekundu ....už je tomu 4 mesiace ...aj keď ma rodinu a viem že nikdy nebude naozaj moja.....aj tak sa to sakra oplatí
35 ročný chlap ťa chcet určite nebude , ved by mohol byt tvojím otcom . Si predstav ako by sa na vás pozeralo okolie , tebe je síce jedno ale jemu by to asi jedno . Predstav si kolegov v práci čo by mu nato povedali a tvoji rodičia ? vieš si predstaviť že by si doniesla domu chalapa čo by tvojmu otcovi tykal , lebo je od neho o niečo málo mladší ? . Toto určite nevíde . Kašli nato vážne
wááááw...skoro ako keby som čítala o sebe alee u mňa je to o dosť komplikovanejšie....pochybujem,že by ťa odmietol....ako už @zahi napísal/a podľa mňa bude len rád určite daj potom vedieť ako sa to ďalej vyvinulo držím palce....rodičia už asi budú menej :/
jasne presne.....malo kto v okolí ti bude priať ...ale to ťa nemusi zaujimať ....ako si môžme všimať dosť veľa ľudí tuži po starších partneroch (podstatne) ...no dajme tomu cca 10-15 rokov staršich ....len malo kto sa s tym boji visť na svetlo svete....a potom len závidia takým ako sme my ...a furt potrebuju dačo riešiť .....ešte jedna mudrosť ktoru som si minule prečital : žime svoj život tak aby sme boli šťastní my a nie naše okolie
@hentendilino nebola by sm si tym taka ista.. ja osobne poznam asi troch, ktori su vekovo 30+ a tahaju to s takymi mladymi zabami. ... jeden z nich ma dokonca aj zenu a male dieta :/ .
feex8 tak určite to záleži na povahe človeka atď , ale reálne mysliš si že ich naozaj lúbia ? Ja keby mám 35 rokov a chce ma povedzme nejaká 19 stka , tak som snu len kvôli vzhladu alebo sexu
ak to je viac ako o 10 rokov, tak do toho nejdem ani len si s ním nič nepredstavujem.. možno keď budem mať 30 a môj muž 50, tak mi to nebude pripadať také strašné, ale pre mňa je to také divné.. o toľko starší muž...
ozaj a podľa môjho názoru, keď chodí 35 ročný chlap so 16 ročnou babou, tak s ním nie je niečo poriadku. buď ho staršie baby nechcú, lebo je chudák alebo si rieši komplexy (krízu stredného veku) a pod.... nech si preboha počká aspoň do 18- tich na tú babu. ale aj tak je to divné..
@lilli622 ... @johnysheek to vystihol absolútne dokonale a veľmi dobre... je pravda, že podľa mňa zase takéto vekové rozdiely existovať môžu, ale na druhej strane, záleží aj od všeobecného, čo si človek prežil, nakoľko je vzťahovo vyspelý (a to nehnevaj sa, ale ty ešte dostatočne nie si)... pokiaľ to berieš tak, ako si to napísala, tak by si s ním nikdy nebola šťastná, nech by sa dialo čokoľvek. V konečnom dôsledku ani on by nebol šťastný! Pretože pokiaľ by naozaj šťastný či spokojný bol, tak to znamená, že by mu vo vzťahu chýbalo niečo veľmi podstatné (tým podstatným myslím určitá úroveň intelektuálnosti a niečoho, čo nemôžeš dosiahnuť v 17tich) a to dobré nie je...
A ak ho máš naozaj rada 3 roky, od 14tich, tak neboj sa... je najvyšší čas, aby ťa tá platonika prešla a aby si našla vo svojom okolí niekoho vhodnejšieho Ja som mala zhruba od 12tich svoju platonickú lásku, s ktorou som sa pravidelne stretávala a mala vyše 40, takže viem o čom hovorím... prešlo ma to a dnes sa na tom smejem
viem, ze existuju vynimky, ale vacsinou je to tak, ze mentalne ste na uplne inej urovni a mate velmi odlisny pohlad na vztah ako taky a uz len to je zakladna prekazka
nepočuvaj tie keci a riaď sa svojím srdcom ....tí majú o tom čo najmenej hovoriť čo nič take v živote nezažili ..... keď raz mam nejakeho človeka rad a on ma rad mňa tak mi nikto nezakaže byť s ním ...... nikto na svete ...a to že ľudia čumia a komentujú maj na haku .... vždy to tak bolo ,je a bude ....takže pohodička
za malo .....len určite mu to povedz ,aby vedel o tvojich citoch ....nesmieš sa toho bať....ale davaj si pozor ....chlapom ide väčšinou iba o jedno ...a nechcem aby si dopadla zle ....viem keď je človek zamilovany a po niekom strašne túži také upozornenia neberie moc do uvahy ...ale aj tak .... použi hlavne srdce lebo pri laske to tak ma byť ....na 99,9% ....ale určite si nechaj aj 0,01% pre mozog ...
@pernik ? a ty sa považuješ za zdraveho ? ....keď všetko čo sa čo aj len trošku vymika normalu ty považuješ za chore ,zvratene a neviem ake ešte ....neodsudzuj ľudí za to že nezapadajú do stáda a snažia sa žiť tak aby boli spokojny......mimochodom ako hovorí lucifer vo filme constantine ......proti gustu žiaden dišputát
@strommen2428 Ja vôbec nepovažujem veci, ktoré sa vymykajú z normálu za zvrátené, choré a nenormálne a nikde som to ani nepovedal Neviem skadiaľ si si to vycucal. Sám mám staršiu partnerku.
Ja som len reagoval, na toto : "dosť veľa ľudí tuži po starších partneroch (podstatne)"
Mne sa to stáva dosť často. Moja prvá platonická láska bola v 13tich keď som sa zalúbila do 28ročného( teraz sa na tom smejem Tiež som túžila po tom čo ty.Je treba si uvedomiť čo všetko to obnáša. V prvom rade hlavne to,že taký chlap už má iné priority ako ty, iné plány, iný život a možno aj inak rozmýšla..Ty si na tom možno tak že si mladá a chceš si užívať a on zas naopak, (možno si chce už založiť rodinu),alebo mu lichotí že ma záujem onho také mladé dievča ako ty..Niektorí to priam využívajú a je pre nich podsta dostať take mlade dievča a potom sa nanho vykašlať. Samozrejme to môže byť aj tak,že si budete dobre rozumieť, a aj napriek vekovemu rozdielu by to mohlo medzi vami klapať..No ktovie. Niekedy je lepšíe sa takýchto vzťahov vzdať,a najst si niekoho mladšieho.Hlavne ak tušíš že je problematické aby ste boli spolu,je to asi najlepšie riešenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Lebo 35 má môj ocko.
Ukáž mi jedného zdravého 17 ročného chalana, ktorý túži po 30 ročnej žene, okrem teba samozrejme.
Ale o 10 rokov to bude určite nádejnejšie.
pernik - konečne niekto reálny
V tvojom veku je to velky rozdiel, na jeho miesto by som v tom nevidel nic ine ako sex
Možno tak špatná panna.
Je medzi nami 2 ročný rozdiel, nevidím v tom žiaden rozdiel.
Potom ked ta prefikne a posle na pieskovisko tak budes plakat a pisat na Pokeci ake kurvy su muzi
moja otazka znie.. chvalis sa, alebo preco mas potrebu toto tu rozoberat?
co o nom vies? ako dobre ho poznas? a on teba?
ps:kedy sa chystas dospiet/uvedomit si, ze rozdiely vekove medzi vami su takpovediac.. neprekonatelne..
A ak ho máš naozaj rada 3 roky, od 14tich, tak neboj sa... je najvyšší čas, aby ťa tá platonika prešla a aby si našla vo svojom okolí niekoho vhodnejšieho Ja som mala zhruba od 12tich svoju platonickú lásku, s ktorou som sa pravidelne stretávala a mala vyše 40, takže viem o čom hovorím... prešlo ma to a dnes sa na tom smejem
Ja som len reagoval, na toto : "dosť veľa ľudí tuži po starších partneroch (podstatne)"
Čo je podľa mňa pekná blbosť
Aj ja keď som bola v tvojom veku tiež sa mi veľmi páčili 30 a až