Interruption caused by counterspell effect abilities, for example Counterspell and Pummel, will cause your cast to be totally interrupted. The spell will not take effect.
jak moze byt niekto taky prijebany ze podstupi interupciu radsej daj decko na adopciu nejaky ludia nemozu mat deti a ty si svoje len tak odjebes ? ... ... radsej sa sterilizujte .... . tym aspon nikoho nezabijete ...
akurát pozerám že chalani to komentujú najviac.... veď baba si s tým zničí život v takom mladom veku a nehovoriac o tom že telo ešte nie je dostatočne vyspelé takže ju to môže aj ohroziť.... Ale poďme všetci moralizovať!
jedla by som veľa veľa muškátových orecho , pila, fajčila a zjebala sa zo schodou.. prípadne ešte niečo podobné... mám 17 do včera som sa bála, ale je to v pohode našťastie
ano, nech je legalna, ale sebecke dovody neberiem....ak ma niekto odvahu v 17tke sexovat, tak ma mat odvahu aj postarat sa o decko.....so sexom proste musi normalny clovek ratat, ze moze otehotniet......vase slova len svedcia o tom, ze nie ste pripravene...ani na jedno......taky pold v 9 tyzdni ma uz srdiecko, ruky, nozicky...ale to 16rocna standa nevie pochopi, kym nezazije.....hlad na vas....
Tak strašne veľakrát som sa nad týmto zamýšľala, čo by som urobila a aké by bolo najvhodnejšie riešenie. Až som dospela k záveru, že mne sa toto nikdy nestane
Dieťa by som si nechala, hoci by som bola ťažko v piči u rodiny, so školou, finančne, s prácou a so všetkým. Radšej budem mať dieťa v sedemnástich ako nikdy (neplodnosť po potrate). Radšej si znížim dávky slobody a uškrtím sa pod reťazou starostí, ako by som mala zabiť kus samej seba a vôbec niekoho, koho ľúbim, kto je môj, len a len môj a kto na mňa čakal, hoci som ja naňho nečakala.
Neohlásené návštevy nemám rada, ale nevyhadzujem ich, radšej sa kus obetujem.
dieta v 17-tich? ved ja som vtedy na sex ani nemala pomyslenie! nuz, kazdemu co jeho je. pokial clovek pravidelne s niekym trtka, musi pocitat s tym, ze takato situacia moze nastat. nemusi ale moze.
sa mi to stať nemôže lebo pochybujem že v sedemnástke by som to stihla
ale čím ďalej tým viac pochybujem že by som šla na potrat....ale pri prvom podozrení by som sa išla ožrať že úplne pod obraz... ale keby to zistím neskôršie a moj partner nie je taký kokot jak môj "foter" tak by som si ho nechala....
lebo slobodná mamička, bez vždeliania bez nejakého pevného rodinného zázemia to má kurveský ťažké...a to dieťa? no o tom ani nehovorím....
Neviem síce čo by som robila, ale na interupciu by som určite nešla.. nedala by som to dieta zabiť radšej by som ho dala na adopciu.. lebo ked si to dieta dám zobrať.. tak v budúcnosti už nemusím mať deti vôbec..
Nikdy by som si ho nedala vziať.. keď dokážem sexovať, musím rátať aj s následkami, nech sú akékoľvek... tie čo tvrdíte, že sa vám to stať nemôže, buď nemáte sex alebo, tie zvyšné, si to len namýšľate.. nič nie je 100%...
A ďalšia vec, prečo by som si ho nechala... túžim po deťoch a neriskovala by som, že by som ich viac už mať nemohla...
@interrupcio a vlastne všetci, ktorým sa zastavuje rozum pri pojme interupcia, ozaj si myslíte, že ženy sú v tomto smere choré, zvrátené, nemysliace, keď niečo také podstúpia? Ja osobne by som v tomto veku išla okamžite!
Samozrejme, prečo by malo umierať dieťa mojou vinou?
Ide o to, že si myslím, že nedokážem NARODENÉMU dieťaťu poskytnúť život na takej úrovni, aby som sa nemusela každý deň budiť a zaspávať s pocitom, že sa neviem o svoje dieťa postarať a takto trpí.
Myslíte, že to nenarodené dieťa to bolí? Oveľa viac by ho to bolelo živé, keby muselo žiť v podpriemerných sociálnych podmienkach.
A keď si tak vezmete slovenské Rómky... O tom sa hádam ani nemusím rozpisovať.
Veľa detí je jednoducho v tejto dobe hrozne náročné. Jedno dieťa je v tejto dobe náročné! Vidím to na svojej rodine, mám päť mladších sestier a je to otrasné, čo sa týka sociálnych podmienok, čo sa týka taktiež tých vzťahov, pretože keď sa takáto veľká rodina rozpadne, zanechá to stopy na každom jednom členovi.
Keďže sme omylní, niekto musí za to pykať. Myslím, že každá normálna žena nie je celkom v poriadku, po podstúpení interupcie, má výčitky svedomia, viny, blablabla.
bez vahania by som sla na intrupciu ... a vpipade ze sa mi takato situacia naskytne este najblizsich .. no mozno 7-8 rokov, tak budem jednat rovank ....
mne sa to už stať nemôže lebo mám 18 ale nie sranda ...ťažká dilema ...ale zabiť dieťa by som nedokázala ,ale preto práve sa treba tak správať ,aby to dieťa nebolo ...
za prve 17 už žial nikdy mať nebudem a za druhe nynfomania ma posadla až v 18tke
alee ak by nahodou, nemola by som isť na potrat aj keby to bolo v 14tich, sex je zodpovednosť a ked sa soplaci citia na trtkanie dosť stari nech nesu aj nasledky a postaraju sa
@otvoreneokno ked si socka tak netrtkaj nie? Ci snad chces povedat, ze ked otehotnies tak je to chyba tej skaredej predavacky v tescu, ktora ti predala kondomy?
už som to premeškala, ale myslím, že v hentakom prípade by som ani nad ničím uvažovať nemusela, lebo by som sa asi sama zastrelila (síce nemám čím, to je detail), prípadne by ma zabili naši
(tento komentár bol myslený značne nadnesene, ak by to dakomu nedošlo
@tommyhot ja som povedala niečo také, že by to NEbola moja vina či chyba, keby som náhodou otehotnela?
Radšej budem žiť s pocitom viny, ako s realitou, že moje dieťa nemá normálne detstvo a nemám prostriedky na jeho výchovu.
Je to PODĽA MŇA úzkoprsí názor, pokiaľ niekto vyhlási: Keď nechceš dieťa, nesexuj. Dajme sa všetci na Božie desatoro, nie? Ty sa podľa neho riadiš? Alebo si sa riadil v mladšom veku?
@otvoreneokno to je uzkoprse?.....tak radsej budem uzkoprsa, ako by som si mala zabit dieta!......a ano, za mna vravim...v 17tke som nesexovala, aj preto, ze tehotenstvo by asi nepadlo vhod......a to som neveriaca! ....na sex pripravena si a na dieta nie?.....sex ide ruka v ruke so zodpovednostou......ak to nevies, co asi nie, nedivim sa, ze mas takyto nazor...mimochodom, ak dieta nechces, neznamena to, ze ho musis zabit, da sa dat aj na adopciu, vela parov caka na dieta.......neocakavam, ze to v tvojom veku pochopis, mozno ked budes matkou.....(ale vyzreta zena to pochopi
@otvoreneokno co je uzkoprse na tom, ked mi vadi, ze ludia nedokazu prevziat zodpovednost za svoje ciny? Je velmi jednoduche jebat si kade tade a potom ked sa "smykne", tak sa zbavit zodpovednosti, vsakze? A dalsia vec, co ma desatoro spolocne s touto diskusiou? Nie, nezijem podla desatora, ale ked nieco robim, som si vedomi rizika a tak sa k tomu aj postavim.
asi by to bolo ťažké...ale nechala by som si ho....teda,ak by som prežila rozhovor s mamou,samozrejme....a preto hrozne obdivujem mamu môjho spolužiaka....tá otehotnela približne v takomto veku....v istom ohľade je dosť odvaha nechať si to...
Také niečo mi nehrozí lebo sex sa mať zatiaľ určite nechystám ( áno, vážne) ... ale KEBY tak .. určite si nechám dieťa, mamka by mi s tým pomohla určite
to sa mi uz stat nemoze ale kazdopadne by som si to babo nechala...a tie ktore idu rozpravat ze by isli na potrat alebo ze niesu "pripravene" na deti tak nech nesexuju ..s takymto rozumom nebudu pripravene nikdy
neisť na potrať a vychovávať dieťatko. Nezabiť to nevinné stvorenie, aj ono má právo na život.
Treba v tých rokoch nesexovať a hlavne sa venovať škole to je dôležitejšie a keď chalan zneužije babu v 17. a ona ostane tehotná, tak je fakt už veľky problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
» www.100abortionpictures.com/Aborted_Baby_Pi...
Som rada, že sa niekedy zvládnem postarať sama o seba
Lenže vo väčšine prípadov si to odsere len baba, na ktorú sa ten chalan potom vykašle... Chlapom sa to teraz veľmi ľahko hovorí...
ale, keby malo ohroziť môj život, alebo sa narodiť s nejakým postihnutím, tak si ho dám zobrať a kameňujte si ma koľko chcete...
no nikdy by som si nedalo zobrať dieťa len preto, aby mi "nepokazilo život, keď si chcem ešte užívať"
Neohlásené návštevy nemám rada, ale nevyhadzujem ich, radšej sa kus obetujem.
ale čím ďalej tým viac pochybujem že by som šla na potrat....ale pri prvom podozrení by som sa išla ožrať že úplne pod obraz... ale keby to zistím neskôršie a moj partner nie je taký kokot jak môj "foter" tak by som si ho nechala....
lebo slobodná mamička, bez vždeliania bez nejakého pevného rodinného zázemia to má kurveský ťažké...a to dieťa? no o tom ani nehovorím....
A ďalšia vec, prečo by som si ho nechala... túžim po deťoch a neriskovala by som, že by som ich viac už mať nemohla...
Samozrejme, prečo by malo umierať dieťa mojou vinou?
Ide o to, že si myslím, že nedokážem NARODENÉMU dieťaťu poskytnúť život na takej úrovni, aby som sa nemusela každý deň budiť a zaspávať s pocitom, že sa neviem o svoje dieťa postarať a takto trpí.
Myslíte, že to nenarodené dieťa to bolí? Oveľa viac by ho to bolelo živé, keby muselo žiť v podpriemerných sociálnych podmienkach.
A keď si tak vezmete slovenské Rómky... O tom sa hádam ani nemusím rozpisovať.
Veľa detí je jednoducho v tejto dobe hrozne náročné. Jedno dieťa je v tejto dobe náročné! Vidím to na svojej rodine, mám päť mladších sestier a je to otrasné, čo sa týka sociálnych podmienok, čo sa týka taktiež tých vzťahov, pretože keď sa takáto veľká rodina rozpadne, zanechá to stopy na každom jednom členovi.
Keďže sme omylní, niekto musí za to pykať. Myslím, že každá normálna žena nie je celkom v poriadku, po podstúpení interupcie, má výčitky svedomia, viny, blablabla.
za prve 17 už žial nikdy mať nebudem a za druhe nynfomania ma posadla až v 18tke
alee ak by nahodou, nemola by som isť na potrat aj keby to bolo v 14tich, sex je zodpovednosť a ked sa soplaci citia na trtkanie dosť stari nech nesu aj nasledky a postaraju sa
(tento komentár bol myslený značne nadnesene, ak by to dakomu nedošlo
Radšej budem žiť s pocitom viny, ako s realitou, že moje dieťa nemá normálne detstvo a nemám prostriedky na jeho výchovu.
Je to PODĽA MŇA úzkoprsí názor, pokiaľ niekto vyhlási: Keď nechceš dieťa, nesexuj. Dajme sa všetci na Božie desatoro, nie? Ty sa podľa neho riadiš? Alebo si sa riadil v mladšom veku?
......... išla by som na potrat ale myslím si že sa mi to nestane
no, ide o matiku, keďže nie som mačka, ktorej na vynosenie dieťaťa, v mačkinom prípade, mláďaťa, stačia tri mesiace, myslím, že sa mi to stať nemôže.
po 1.: som neuveritelne az prilis asexualna
po 2.: coskoro budem mat 18
Treba v tých rokoch nesexovať a hlavne sa venovať škole to je dôležitejšie a keď chalan zneužije babu v 17. a ona ostane tehotná, tak je fakt už veľky problém.