Neskodne minimum ? Ty si co pichas vodu s pracky do zily ? A kolko ze myslis ze je treba spermii na splodenie jedneho potomka ? Ak sa zadari staci kludne aj len jedna.
Takze o neskodnych veciach tu nepis lebo je to len zavadzanie.
A dokonca poznam jedno dievca, ktore otehotnelo ale ani za boha nechcela uznat, ze sa do nej fraer vystriekal.... a doktor jej povedal ze to moze byt aj z toho.
@17 ja som sa práve na zemi šúlala od smiechu...ze vodu z prááčky čo zabil ja nedýcam pomóóc...ale nie teraz vážne áno jasné že obsahuju teda aspoň tak to väčšina ľudí tvrdí...
no ja som niekde citala ze to obsahujú,,, a ze mozes otehotnieť z toho ale ze je ti vraj iba 1%, tak to by muselo byt sakramentstke šťastie keby sa ti to stalo DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.zdravie.sk/sz/507/t746354/...
Takze o neskodnych veciach tu nepis lebo je to len zavadzanie.
A dokonca poznam jedno dievca, ktore otehotnelo ale ani za boha nechcela uznat, ze sa do nej fraer vystriekal.... a doktor jej povedal ze to moze byt aj z toho.
povec frajirovi nech si ti ho neutira o piču a pouziva kondom a bude dobre
Milujem keď ľudia ani nevedia o čom je reč ale potrebujú si proste zapičovať a rýpnuť do nejakého človeka... úbohé