Ubohý vandrák čo sa nudí zkopiroval moje fotky !!!
nejaký kkt pridrbaný čo daavno asi nedostal skopiroval moje dve foto z birdzu aa vytvoril nick na pokeci aa teraz po mesiaci som to zistil po kamaratke ktoraa to videla......jako zistím kto to bol daa sa to zistit???!pls...
nechcem ti zdvihat sebavedomie, ale aspon mas dokaz, ze si pekny predsa by si ten dotycny nevybral nejakeho spataka (nevidela som ta, tak neviem posudit... )
@d2v1d jj, dobre si spravil. potom som si precitala, co napisal @aguri500 a je to rozumnejsie. ..... to moje bolo, kebyze chces osobne danu osobu vidiet a aj tak by to nemuselo pomoct.
Nevýhoda internetu. Viem, ako sa cítiš, je to hrozne blbý pocit a bezmocnosť. Zažil som také pri článkoch...náhodou som si na FB objavil skopírované časti mojich článkov .
@d2v1d presne sa mi to stalo, nikdy som nezistil kto to bol a preto som všetkí foto svoje vymazal..........mám tam zakamuflované moje aj Máriove foto ale už ma nikto nepozná.....no sú to fakt svine na 14-stu.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dúfam že ho nájdeš
drbáci jedny
ináč súhlasím s @millieandrea , to by mohlo vyjsť
nechcem ti zdvihat sebavedomie, ale aspon mas dokaz, ze si pekny predsa by si ten dotycny nevybral nejakeho spataka (nevidela som ta, tak neviem posudit... )
a otázka... "vandrák", je akože niečo zlé?
(som zvedavy ako sa toto dokazuje hoci mam jedneho tusaka..)
@d2v1d