Čaute, má niekto z vás očný implantát ejkejej umelé oko? Alebo niekto blízky? bolelo to ked' vám to normálne oko vyberali? chcel by som, aby ste mi tu napísali všetko čo o tom viete...
mala som profesora na strednej ktorý má umelé oko. ale žeby som vedela či ho to bolelo, alebo hocičo okolo toho, to nie on mal ale také nepodarené, že keď sklopil zrak, tak to oko bolo stále otvorené a ani sa nehýbalo do strán
keď sa budeš nabudúce hrať na serióznosť, prispôsob tomu aj parametre fóra.
inak môj dedko má umelé oko, na noc si ho vyberá do pohárika, tato má tuším tiež umelú šošovku, ale takú trvalú, nie vyberaciu.
isto sa to robí minimálne pri nejakom lokálnom znecitlivení, nebude ťa to bolieť. skôr po zákroku.
@hetfield fúha no tak znie to logicky, ale som myslela že Peter Falk (detektív Columbo) s ním aj hýbal. pamätám si že som si ani nevšimla, že ten herec má umelé oko, kým mi to nebolo povedané, ale to som bola ešte malá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak môj dedko má umelé oko, na noc si ho vyberá do pohárika, tato má tuším tiež umelú šošovku, ale takú trvalú, nie vyberaciu.
isto sa to robí minimálne pri nejakom lokálnom znecitlivení, nebude ťa to bolieť. skôr po zákroku.
robí sa to pri celkovej anestézí, skôr by ma zaujímalo ako to bolí tých pár dní po tom ako to vyberú
vyskúšaj zdravie.sk, tam hádam nebude potreba šaškovať so sexom, aby si dostal "odpovede".
Načo ti to budem hovoriť, aj ty sama to vieš.