Mala som 16, podstate to nebol ani moj frajo ale nechcem klamat tak poviem, ze ano.
No a prisiel na to hned kedze ma stretol ked som bola na rande s druhym a prave sme sa bozkavali.
Kosice su male a ja som bola v puberte.
ehm..s rukou na srdci. nie.
nemam dovod. a uprimne fakt si toto predstavit neviem. mam najuzastnejsieho chlapa pod slnkom aj mesiacom a som najstastnejsia bytost na zemi po jeho boku.
aj ked sme boli "dva mesiace pseudorozideni" a ja som mohla robit, co som chcela, tak som stale myslela nanho a v hlave mi blikala kontrolka akonahle by sa k niecomu schylovalo...
Ak by som mal odpovedať na otázku tak nie.
Ak budem milovať svoju ženu celým svojím srdcom budem chcieť inú?
Ak pomyslím na následky, na bolesť a utrpenie naozaj by mi to za to stálo? Nemyslím si.
nie, dokonca to neplánujem urobiť nikdy vo svojom živote žiadnej žene s ktorou kedy niečo budem mať ...
nielen z princípu ale aj z dôvodu že by som sám u seba natolko klesol že by som sa nedokázal na seba ani pozrieť ... a hlavný dôvod je ten že ak budem mať niekedy nejaký zväzok so ženou, budem ju ľúbiť a vážiť si ju natolko že by som to ani nedokázal
ale na krásne ženy sa dívať vždy budem a budem obdivovať tajne ich krásu pretože milujem krásne ženy a krásu samú o sebe ... ale to je všetko ... sú to len oči a sú to len ženy ... krása nikdy totiž nenasýti moje vnútro, ktoré je sto krát dôležitejšie ako krátky pohľad
@poke sak ale tie pripady sa stavaju dost casto... vacsina zien ma frajera a napriek tomu ho podvedu staci ked sa nanho nachvilu trosku namotaju. a ukoncit vztah neni az take jednoduche ako sa moze na prvy pohlad zdat...
nie a dufam ze sa to ani nikdy nestane. a myslim si ze sa to nikdy nestane. kazdopadne, verim v to : P a nemam to preco robit, lebo lepsieho cloveka ako mam teraz v zivote nestretnem
aby som siel do vážneho vztahu s nejakou ženou,to budem musiet byt neskutočne presvedčený o tom,že s nou chcem byt dlhodobo ,takže nebudem chciet inú ....ovela pravdepodobnejsie je,že ma podvedie ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
No a prisiel na to hned kedze ma stretol ked som bola na rande s druhym a prave sme sa bozkavali.
Kosice su male a ja som bola v puberte.
@2
nemam dovod. a uprimne fakt si toto predstavit neviem. mam najuzastnejsieho chlapa pod slnkom aj mesiacom a som najstastnejsia bytost na zemi po jeho boku.
aj ked sme boli "dva mesiace pseudorozideni" a ja som mohla robit, co som chcela, tak som stale myslela nanho a v hlave mi blikala kontrolka akonahle by sa k niecomu schylovalo...
To mi skor pasuje na neho:
Ak budem milovať svoju ženu celým svojím srdcom budem chcieť inú?
Ak pomyslím na následky, na bolesť a utrpenie naozaj by mi to za to stálo? Nemyslím si.
nielen z princípu ale aj z dôvodu že by som sám u seba natolko klesol že by som sa nedokázal na seba ani pozrieť ... a hlavný dôvod je ten že ak budem mať niekedy nejaký zväzok so ženou, budem ju ľúbiť a vážiť si ju natolko že by som to ani nedokázal
ale na krásne ženy sa dívať vždy budem a budem obdivovať tajne ich krásu pretože milujem krásne ženy a krásu samú o sebe ... ale to je všetko ... sú to len oči a sú to len ženy ... krása nikdy totiž nenasýti moje vnútro, ktoré je sto krát dôležitejšie ako krátky pohľad
Inak je sranda ked idete na stretko so svojim novym objavom a hodinu predtym ste trtkali s kurvou.
ale to by som hneď aj ukončil
― Johnny Depp
@20 omfg
Ale nie, ano..
oľutovala som to...
Pred tym v minulosti raz (teda viackrat ale tu istu osobu) a mala som k tomu vcelku pochopitelne dovody.