dievčata aj chalani co si myslite o tom ked na priklad rozne utulky sprostredkuju moznost ze napriklad na sviatky si mozete vziat dakeho psa z utulku,,,na daky ten tyzden alebo aka je to presne doba no nie dlha.
lepsie ako by mal byt kupeny na Vianoce a ptm skončil na ulici.....toto by som nazval ako skušobná doba, ak sa osvedci kupim, ak nie, vratim bez vyticiek....takze ja davam
ono vacsinou je to tak ze ked mas uz raz psika doma aj ked na tyzden tak ho uz nenechas dat prec teda aspon ja som taka takze keby to bolo v mojich moznostiach ja by som si adoptovala aspon sto psov
podla mna to je fajn, ak niekto vylozene ze nechce psa, tak si ho urcite nezoberie ani na Vianoce...presne ako tu bolo povedane, rata sa s tym, ze si ho tito ludia potom castokrat rovno aj nechaju.
@impulse Z dočasiek ide pes rovno do novej rodiny, nie späť, ale to je jedno.
Inak o tomto som nepočula v živote, ale neviem, tiež sa v tomto skôr prikláňam k tomu, že to nie je moc dobré. Ale keď si raz niekto berie psa, berie ho s tým, že je schopný sa o neho postarať a tak u neho väčšinou zostane. Kto sa nemá o neho ako starať, tak si ho nezoberie ani týždeň podľa mňa
Ak by som vedel, ze si psa nenecham, urcite by som si ho k sebe nebral ani na tyzden. Je to svinstvo voci tomu psovi. Na druhej strane, keby si ho zoberem, tak by som si ho oblubil a nechal si ho... je to dvojsecna zbran...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a väčšinou to býva tak, že keď si raz človek vezme aj len "na týždeň" psa z útulku, už uňho ten pes zostane na stálo...
Inak o tomto som nepočula v živote, ale neviem, tiež sa v tomto skôr prikláňam k tomu, že to nie je moc dobré. Ale keď si raz niekto berie psa, berie ho s tým, že je schopný sa o neho postarať a tak u neho väčšinou zostane. Kto sa nemá o neho ako starať, tak si ho nezoberie ani týždeň podľa mňa