@junkychess dobre vyhovorky prajem ti aby sa tvoj terajsi priatel raz rozhodol ze uz s tebou vlastne nechce byt a pretiahol inu. a je jedno ze okolnosti su ine, prenho budu tie spravne co ty na to?
@styrivedravody tak to by bolo krute teda..no ale to co som spravila .. kks vsak on ma ako prvy podviedol ale tym ,ze sa s jednou vyspal.. takze myslim ,ze to uz bolo vsetko jedno nie? ...a pocuj ty ma tusim ze poznas ze reagujes na vsetky moje komenty O.o
@styrivedravody moj terajsi a podviest ma? NO WAY to sa nestane aj keby tanky padali takze nad tymto sa len pousmejem lebo u neho ako jedineho som si ista na 100% ze by ma nepodviedol ..a podla toho aj ten vztah vyzera ..toto je moj najdlhsi vztah ..
fyzicky nie ale psychicky hej. bola som s nim aj ked som sla po niekom inom a bola som donho uplne zblaznena a stareho som mala na haku nasa komunikacia vyzerala ako moje hmkanie prikyvovanie a nadavanie preco som s nim a nie s tym druhym
Zatiaľ nie, vždy podviedli oni mňa...Ale tak zase ja to beriem, ani ja nemôžem povedať,že to nikdy nespravím, lebo v živote sa pritrafí všeličo...a ten čo trvdí že nikdy nikoho nepodvedie,to raz možno spraví..
Ano,som podviedla ale to mi robilo dobre...Dokedy neprisiel terajsi priatel tak s nim som uz styri mesiace a este som nikdy nepodviedla ani nechcem... Lebo ho lubim
@ao hej to "vobec neklape" a "je este celkom fajn" moze byt fakt uhol pohladu. ked proste mam blby den a uvedomim si ze nie-uplne-idealny vztah s partnerkou vlastne chcem skoncit tak sa vyspim s inou je podla vas dobre, podla mna nie.
btw ked to bolo na spadnutie preco sa nerozisli?
@junkychess ako vies ze ta podviedol? povedal ti "vyspal som sa s inou"?
Raz dávnejšie keď som bol mladý , sprostý a nadržaný. Nadržaný som stále, som predsa chlap, ale už som trošku rozumu dostal a zásadne nerobím žene to čo nechcem aby robila mne ona.
@styrivedravody pozri..niesom naivna , viem ze to spravil , ja ked nieco xcem tak si to zistim ,mam svoje spolahlive zdroje , takze myslim ze on spravil vacsiu chybu nez ja .. ale je to minulost takze..to ma uz netrapi a nejdem sa tym zaoberat..
@junkychess ten "spolahlivy" zdroj ich nacapal inflagranti? ak nie tak potom si si to len vymyslela/domyslela (pomenuj si to ako chces)... cize je dost mozne ze mu krivdis, vztah ste mozno mali nahovno ale podviedla si ho ty
@styrivedravody KKS ty co riesis chlapce? pozri je rozdiel ze sa ti priatel vyspi s inou , a rozdiel ked ja sa bozkavam s inym..nepoznas ho ,nepoznas mna , nevies ako to cele bolo,takze nadarmo robis TY zavery ,co sa stalo a co nie ..ja sa len smejem na tvojej drzosti ze si mi vobec nieco pisal,
Druha moznost je, ze ty si ten geno a ak sa chces nejak obhajovat mam u-ri-ti co mi xces,lebo riesenim minulosti nic nenapravis.
@styrivedravody tiez nechapem, ako moze niekto verit "zarucenym" zdrojom, hlavne co sa vztahu tyka.
btw nikoho som nepodviedol a ani sa nechystam.. neexistuje jediny dovod, preco by som to mal urobit. a ak by som to uz chcel urobit, tak by som priatelke hoci aj zavolal, ze je koniec a uz s nou nechcem byt.
@tommyhot noaa ked proste chcel poriesit typek holku a bola zadana tak hned sa stane kadekto zdrojom zarucenych informacii o tom kto koho "podviedol" vies jak, treba dobre potahat za nitky
áno, úplne. V ten deň ma poslovne poslal do piče a ožrata som riešila s naším spoločným kamošom, dva dni som bola mimo ani sa mi neozval ani nič. A potom na 4deň ožratý pičoval do mňa, že akaá som pip a sprosta a tak ďalej.
Tým pádom neviem či môžem ešte brať, že sme vtedy boli spolu.
nikdy v zivote...a to aj napriek tomu,ze ani po roku sme spolu stale nespali...ked clovek niekoho miluje(skutocne miluje)tak ho nikdy a za ziadnych okolnosti nepodvedie...
Nikdy by som nepodviedla chalana s ktorým by som chodila. Pretože keď sa sním už dám dokopy tak preto lebo ho mám vážne rada.. nie preto aby som sa správala tak ako keby som nikoho nemala..
no to tak býva keď nikoho nemáte tak príležitostí je málo, ale keď ste zadaný tak zrazu je ich dosť a je len na človeku samotnom či ich využije spal som už s babami čo boli zadané...
@kolini popravde máš veľmi zlý odhad.. minimálne na mňa tuším už po xtý krát si predpokladal (alebo mi to aspoň vyznelo tak) že si myslím niečo čo vôbec nie..
ono vieš.. písať o niečom neznamená to hneď robiť.. hlavne keď je to ironické.. o tom tuším dačo vieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
Ale áno, každého som podvádzala, okrem toho čo mám teraz...Už pol roka som nebola s nikým iným a ani ma to absolútne neláka
Terajšieho nie
btw ked to bolo na spadnutie preco sa nerozisli?
@junkychess ako vies ze ta podviedol? povedal ti "vyspal som sa s inou"?
Druha moznost je, ze ty si ten geno a ak sa chces nejak obhajovat mam u-ri-ti co mi xces,lebo riesenim minulosti nic nenapravis.
btw nikoho som nepodviedol a ani sa nechystam.. neexistuje jediny dovod, preco by som to mal urobit. a ak by som to uz chcel urobit, tak by som priatelke hoci aj zavolal, ze je koniec a uz s nou nechcem byt.
Toto myslis vazne?
Tým pádom neviem či môžem ešte brať, že sme vtedy boli spolu.
A takkkk
Som neodolala...
Sakra...
A sere ma to...
inak mi prídu funny komentáre "nebolo koho".. to ako by ľudia už o tom premýšľali a to ešte nikoho ni nemajú..
ono vieš.. písať o niečom neznamená to hneď robiť.. hlavne keď je to ironické.. o tom tuším dačo vieš
Jaj ty kokot..Pojebal si Ortušu
Ja za to nemozem ze si ani este nemal frajerku..a ty kokot ja nemam dovod podvadzat
Piči, piči, piči.
aj tak sa so mnou o 5 dni na to rozisiel