Už sú tu za poslednú pol hodinu dve diskusie bez nadpisu tak ja teda založím tretiu: Diskusia bez nadpisu.
V tejto diskusii bez nadpisu sa budeme baviť o diskusiách bez nadpisu, io tom aký je význam dikusií bez nadpisu, ako sa vlastne diskusie bez nadpisu zakladajú, aký je význam diskusií bez nadpisu a prečo sa diskusia bez nadpisu volá diskusia bez nadpisu a
som naťahaný takže si pottrebujem z nikoho/niečoho robiť piču aby som vibil energiu a keď už tak prečo si nerobiť piču z negramotných degešov čo nevedia založiť fórum?
@plyn grmatické okienko môžeš zase založiť ty a robiť si piu z ľudí ktorý nepíšu nieje oddelene.
určite budeš mať veľký úspech, spravíš dieru do sveta pomocou boja proti dysletikom(nieže by som bol dyslektik ale bohužiaľ... nepíšem žiadny oficiálny príhovor ani žiadosť o prácu v NASA ani nič podobné takže ma moc netankuje či napíšem nieje alebo nie je)
Diskusia bez nadpisu je obvykle diskusia, ktorej chyba nadpis, avsak v sucasnom ponimani je to skor diskusia, ktora nadpis ma a ktorej nadpsi je "Diskusia bez nadpisu". Zaklada sa tak, ako celkom bezna diskusia, akurat, ze autor nevie vymysliet vhodny nadpis, preto zboli takyto nadpis, ale moze to byt aj v tom, ze chce ludi prilakat nezvycajnym nadpisom. kedze vsak takychto diskusii je tu v poslednej dobe mnoho, tato funckia sa straca. Inak diskusie bez nadpisu nemaju nijaky osobity vyznam - akurat ide o nadpis, ktory sa vymyka beznemu poriadku nadpisov a vdaka nemu je diskusia zvycajne zahadnejsia ako ta, ktora ma nadpis suvisiaci aspon ciastocne s jej temou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
som naťahaný takže si pottrebujem z nikoho/niečoho robiť piču aby som vibil energiu a keď už tak prečo si nerobiť piču z negramotných degešov čo nevedia založiť fórum?
určite budeš mať veľký úspech, spravíš dieru do sveta pomocou boja proti dysletikom(nieže by som bol dyslektik ale bohužiaľ... nepíšem žiadny oficiálny príhovor ani žiadosť o prácu v NASA ani nič podobné takže ma moc netankuje či napíšem nieje alebo nie je)
roflmao ako je možné že človek opraví jednu chybu, a druhú si všimne až potom čo postne koment?
stáva sa to aj niekomu inému či len ja som kokotný?
@pubertslatinocelny lenže mne sa to stáva aj keď som neni naťahaný O.o
takže stratili význam
O.o
nie nechcem byt dosledkom hadky chcem byt osoba s ktorou si niekto vyrobi knflikt a nasledne to olutuje
@azel
@10 @plyn predbehol si ma!