@LianaL toto sa fakt pyta 28 rocna dospela zena? v takom veku by uz davno nemala byt uzka. Uzka vagina sa da vzdy roztiahnut staci pouzit lubrigel a roztahovat po jednom prste.
@bentley chlap by mal dat podla mna 100 zien aspon za zivot na smrtelnej posteli ked hodnoti svoj zivot tak u poriadneho chlapa by to podla mna malo byt trojciferne cislo minimalne 100 teda
@bentley jj urcite.. kazdu akciu minimalne jedna, niekedy aj viac, ak to robi od 20, tak dajme tomu 50 piatkov do roka-50 zien.. 25 rocny 250 zien.. parada..
zaujimave vediet, ze niektori si tu zakladaju ego na pocte sexualnych partnerov/-iek.
aj tie pocty ma zaujali, ze 5 partnerov za rok, niektore baby nemaju 5 partnerov za cely zivot
kto je rpsemberg???
mne staci a viem, ze na 99% nic nedostanem.. to jedno prc necham na nahodnu chvilkovu chorobu...
DJ sukaju za pesnicku? trapas, horsie ako sbskari na vstupoch
este nefim ake to je ale asi by mi to bolo jedno, mozno by to bolo aj lepsie. Skor aby nebola taka opotrebovana ze by bola roztahana ako tu uz bolo spomenute
@bentley to kde si prisiel k takym vypoctom? jednak povolanie ako DJ u nas neexistuje a 200-300 sexualnych partneriek uz v 25ke? tak to si kruto mimo misu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ked zena hovori o pocte partnerov treba to vzdy vynasobit 10timi.
tak si to vypocitaj 13 rokov sexualneho zivota cca 5 partnerov za 1 rok. 5 x 13 = 65
ale urcite mala medzitym aj dlhodoby vztah kedy bola verna jednemu takze takych 15 mozme odratat a sme na cisle 50
@tvojasanca take povolania ako DJ maju za sebou kludne aj 200 - 300 sexualnych partneriek uz v 25ke.
aj tie pocty ma zaujali, ze 5 partnerov za rok, niektore baby nemaju 5 partnerov za cely zivot
konec.
ale ako nie zrovna kilometrova zena poviem len: "au"
ľudia vy ste chorí fakt.
mne staci a viem, ze na 99% nic nedostanem.. to jedno prc necham na nahodnu chvilkovu chorobu...
DJ sukaju za pesnicku? trapas, horsie ako sbskari na vstupoch
@tomias ty nevies kto je rosenberg?
@kittyboo tu zbierku chcem!!!
@kosmiklove no neviem