@13 a skloňovanie nič? @fluptak to napísal v N sg. (ešte tam aj to "N sg." napísal) a predsa keď máš v N "Y", tak v iných pádoch to nemôže byť nič iné! (výnimka je v N pl. pri prídavných menách skloňovaných podľa vzoru "pekný")
@zajkousko jedine kto je tu pomyleny si ty ! Nemaš pravo ju takto odsudzovať aspoň nema imaginarneho gay frajera greenbunny či jak sa volal prv sa pozri na seba
@erika12345 máš pravdu, dá sa, ale rovnakým spôsobom sa dá vysvetliť aj "aspoň nema imaginarneho gay frajera greenbunny či jak sa volal prv sa pozri na seba "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ak koľkáti tak máš pravdu ale ak koľkáty tak tú gramatiku by si si mala pozrieť ty....
a keď už sme pri tom, správne b malo byť "v koľkých rokoch...!"
veď ona je cela pomýlená ......filip
veď načo to asi ten prid*baný Štúr a spol. vymýšľali, že?
vfluptak fakt? ja som bola vždy v tom, že je to nespisovné
a hej aj ja som sa to len teraz dozvedel, som to slovo hodil do google a toto vyhodilo ako synonymum koľký (som to hľadal, aby som vedel)
a on mal dôvod na to, aby povedal, že je pomýlená (čo vôbec nie je žiadna nadávka, ani nič podobné) tj. zlé gramatické vysvetlenie...
no a ty si taký pádny dôvod nemala
ako poviete pani moja......filip
hlavne že topic o sexe a tu sa rieši gramatika, ktorú ste tu inak viacerí predviedli poslabšiu =P (vIjadrujem mi skoro oko vibylo =D )
a @erika12345 nie som ničí frajer a už vôbec nie som imaginárny (@zajkousko prečo ma s tebou spájajú?? =D)