neviem, ci budem chciet mat niekedy deti, ale ak, tak az potom, ked budem zabezpecena... inac urcite nie, to by bola vrcholna nezodpovednost... aj ked nezodpovednost by uz bola, keby ze ja mam deti
ten spravny cas pride.. nebude to ked budeme 100% zabezpeceny, ani mozno vo vlastnom dome..
ale mozno i ano.. ale to budem vediet az potom.. plany su na nic.. vzdy len padnu
naco to planovat? plany su na to, aby nevysli. mozno otehotniem este tento rok, a mozno nikdy. mozno nemozem mat deti. a mozno nebude moct mat deti partner. a mozno sa vyroby deti nedozijem (tymto pozdravujem vsetkych, co tu siria spravy o konci sveta
ja by som chcela mat az potom ako nudem zabezpecena..mat wsetko w byte alebo w dome dokoncene...mat pracu...az ked budem mat dokoncenu wysku a najdem prawu lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
+ neznesiem deti... ich plac, ich smiech.. strasne mi lezu na nervy
uz len to by mi chybalo
ale mozno i ano.. ale to budem vediet az potom.. plany su na nic.. vzdy len padnu