Ja mam v oboch v lavom dve v pravom jednu. Ale tak neviem u dievcat je to asi rovnake nemyslim s tym ze homo alebo hetero ale ze teda asi v skor v lavom ako v pravom ale ja neviem najlepsie v oboch .
V lavom... to je take pravidlo.... a ani neviem kto ho vymyslel... aj tetovanie ked si davas, tak prve ide vzdy na lavu stranu.
Ale bolo by lepsie keby si si dala prepichnut obe a potom casom do jedneho este jednu dierku na viac... vyzera to lepsie... ale to je len moj subjektivny nazor
Ved tak som to aj myslela,v odidvoch uz mam 1-kratmale do jkedneho este chcem jeden krat.Ale neviem do ktoreho...lebo viem ze chalani maju v lavom,tak ci to je u bab tak isto alebo opacne...
ved neries preboha neni to jedno????? ci v lavom pravom strednom pici... naco sa riadit podla nejakych skurvene trapnych pravidiel? NECHAPEM... daj si to kam chces :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
viac pravom ako v lavom > homo
v obidvoch rovnako > nic
ja mam v lavom 2
Ale bolo by lepsie keby si si dala prepichnut obe a potom casom do jedneho este jednu dierku na viac... vyzera to lepsie... ale to je len moj subjektivny nazor
EQ
2. Podla toho, ci si pravacka alebo lavacka - na ktore ucho si prikladas mt -> aby si si neposkriabala display
Mať tvoje problémy...
ja mam tri v lavom a dve v pravom ....
ja som mala 8 nausnic,a potom som dostala alergiu na striebro a na vsetky kovy, tak teraz nenosim nic...
(uplne zbytocna tema)
viac pravom homo
skoda ze som sa toto dozvedela neskor ako som si dala ucho prepichut (samozrejme ze prave )