@semhamforas napriek tomu ze nepovazujem vsetky auta za to iste a tu istu znacku, nikdy by som nedokazala byt nadrzana z auta.. to je dost velka kravina co tvrdia zakomplexovani chlapi ze vsetky baby musia byt zlatokopky..
@hoperpohroma tiez mi uz kvalitne idu na nervy zo vsadial same blbe pripomienky na zlatokopky a podobne..staci ze riťmus spravi o tom jednu prizemnu pesnicku a hned ma kazdy chlap plnu hubu reci o zlatokopkach
@trdelniiiq no o nom by sa dalo polemizovat na dlhsie coho vsetkeho maju nielen chlapi plnu hubu vdaka jeho pesnickam a ja osobne by som vystrielal okrem neho aj vsetkych mladistvych co chodia po ulici jak najvacsi pani, v tuke telefon a na celu ulicu im ziape nejaky trapny slovensky rap..
@antifunebracka takto by som upravil nase stejtmenty, kedze sa pyta na vek, tak mozme s prehladom prehlasit, ze vlastne vo veku, kedy sa zvykne najebavat jak pica. moze byt ?
@semhamforas nemusi to byt zakonnite na drahom aute..mozno keby si prisiel na novom, vylestenom traktore, tiez by si zozal uspech a zacali by sa vokol teba zgrupovat vsetko zavisi len na uzase
@kosmiklove ...amen niekde som videl obrazok, kde je koncert rytmusa, dvere a za tym diera s kopiami, na ktorych su napichnuti jeho posluchaci.. skoda ze ho nemam, presne by sa tu hodil teraz
@trdelniiiq a spomenul som to aj hlavne preto že kamoš si kupil (no dobre kupili mu ho rodičia ale čo budeš riešiť 5-koveho bavoraka a on teraz na dievčatá stále nadáva aké sú to kur.y že dokial nemal to auto tak sa o neho žiadne ani nezaujimala a teraz mu baby samé píšu či nejde von, na diskotéku alebo či ich niekedy nepovozí čiže asi na tom určite dačo bude
@semhamforas tak co, ma auto, vyuzivaju ho ako lacny taxik ja tiez ked idem niekde vonku, tak ten, co ma auto, s tym som najlepsi kamarat, nech ma potom hodi domov
@trdelniiiq neho asi ťažko on na ne celkom serie ovela častejšie ho je vidno v tom aute s chalanom. A predtým mal auto tiež a to mu takto baby nepísali
no, ono je to troška ťažšie, ale mňa napríklad strašne sexuálne priťahuje keď je ten chlap strašne sexi a je strašne na mňa milý a zábavný a proste sa mi maximálne venuje v ten večer a nechce nič fyzického. To po ňom musím skočiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
teraz zvladam kreslit sexy chlapov s chladnou hlavou 8) lebo som vtedy v skole
Ale dufam, že si nemyslíš, že ti tu baby popíšu niečo ako "o tretej ráno, za splnu" (troll) lebo si myslíš, že ti to niečo ulahčí to je hovadina
Netvrdím že to tak zákonite musí byť ale ak je chalan na drahšom aute, hned sa o neho ženy viac zaujimaju. Vyskúšané
a aké su tvoje priority? Každému hovoriť že má komplex
btw. podla mna neni nad to mat pekného velkého vtáka
Mne práve dievčatá ktoré su "zlatokopky" vôbec nevadia a chápem ich. Tak neviem o čom tu ty točíš ty tu teda dávaš