Vadia mi 4-riadkové blogy, ktoré sú oničom, ktoré su len akási atrapa blogu...
Určite mi nevadia Tvoje 4-riadkové blogy. Lebo Tvoje 4-riadkové blogy sú zaujímavé myšlienky, ešte aj v rýmovanej forme... Teda, ja som tam vždy nejakú myšlienku našla... A Tvoje 4-riadkové blogy sa mi fakt ľúbia, lebo sú nenáročné na čítanie... Hlavne čo sa týka požierania času... A sú milé a vtipné. A nevtieram sa Ti.
Desiree: Viem, že sa mi nevtieraš, hoci na druhej strane sa musím priznať, že od teba som komentár podobného znenia čakal Nepýtaj sa, prečo. Asi to bude intuícia Alebo skôr telepatia?
skor mi vadia blogy (teda nevadia, len ich necitam) take co su na o nieco viac riadkov ako 4... (take co citam polhodinu...) hlavne ked potom lutujem ze som ich precital...ked precitam 4 riadky a nic z nich nemam tak aspon nic nelutujem...kdezto ked obetujem polhodinu mojho drahocenneho casu citaniu hovadiny tak...
No mňa drbne... Čítam tvoj problém... čítam prvy príspevok... do riti, to kto sa mu tak pchal do zadku... aha, hups... tak nič, to som bola ja... Že v pohode??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Určite mi nevadia Tvoje 4-riadkové blogy. Lebo Tvoje 4-riadkové blogy sú zaujímavé myšlienky, ešte aj v rýmovanej forme... Teda, ja som tam vždy nejakú myšlienku našla... A Tvoje 4-riadkové blogy sa mi fakt ľúbia, lebo sú nenáročné na čítanie... Hlavne čo sa týka požierania času... A sú milé a vtipné. A nevtieram sa Ti.
Tvoje sa dajú
SS (sumar sumarov ci ako sa pise)->nevadia
Ja už viem, ako to v skutočnosti bolo... Nie telepatia, ale... Regina s Rexom sa stretli...
Nedá sa toto (vtieravé) fórum zmazať?
Len si mi nikdy neprezradil kto pri nich mentálne trpí, či "chápavý čitateľ" alebo autor.
Niet lieku?