akože úprimne, tie tri znaky na stránke ktorá má miliardy iných my to normálne trhá žily! (iróniu si domyslite) a inak, myslím, že sú tam aj vcelku užitočné, keďže podstránku about nesledujem, a úprimne ani som nevedel, že pribudli nejaké stavy, keďže dlho toľko stavov pred " Na dobrej ceste " nebolo . . . resp. aby som bol presný, neboli tam žiadne! je dobre byť informovaný
ako najprv mi to vadilo, potom som si precitala co pod tym je skryte, a teraz to uz velmi nevnimam, mno a mozno sa tym obmedzia blbe otazky niektorych novacikov ze co to znamena a naco to je, lebo si to logicky preciatju hned za tym a bude miesto na plnohodnotnejsie debaty (tyy jo jaka veta
@feerinko aha tema o birdze sa ti nelubi asi by sme sa mali baviť kto dostal aky vianočny darček, pači sa vam moja fotka, chce sa vám spať, kto popise??? tak ako sry!
Neprepacim ale ked je tu milion tem vadia vam 4pixeli na monitore tak je to fakt divne ... co tak nechat troska aj na autorovi ako to tu urobi ... 2 pismenka nikoho este nezabili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a inak gramatika je sviňa ne? (mi!)