Nevadí mi to pokiaľ to nie sú pí*e čo si oblečú tie ultra krátke kraťasy tielko čo im uplne kozy trčia a keď sa pozrieš ešte začnú že "kde pozeráš?!" tak naj sa zahalia do pršiplášťu keď sa človek nemôže ani pozrieť...
tak nemam rada, ked mam nejaky fald a nemozem sa odhalit akoby bolo prijemne nech nezatazujem termoregulaciu a potom vidim zeny s dokonalou postavou v kratasoch a hornom diely bikin...inak akoze pohoda v podstate, nijak nebojkotujem, lebo viem, ze ked schudnem raz ja, budem robit to iste!
Podla mna by mali zeny na verejnosti chodit cele zahalene ako moslimky a doma cele nahe s taskami na hlave, v tych taskach by mali samozrejme dieru na dychanie hej a este na jednu podstatnu vec.. ofc
Nie nevadí mi to. Je to sexy. A krásne postavy a telo dievčat je strašne sexy. Potom na ňe pozerám stále. A keď dakde na kúpalisku vidím také baby v bikinách tak fakt mi to skôr vadí pretože sú strašne krásne a musí sa človek držať aby sa mu (veď viete čo).
nie, ved su aj zeny, co sa odhaluju aj v zime, na jar, jesen...teraz napr. vidam mnoho zien v kratkych riflovych kratasoch, co im obopina zadok, a to vonku nie je ani 20 stupnov, takze kvoli horucave ich nenosia
ja len nechapem to ze ked sa zena chodi hore bez tak seci su uplne bez seba, a ked chodi chlap bez tricka tak je to vsetko v pohode ...
sak uz od malicka sme oboznameny zo zenskou stavbou tela a nikomu to nevadi
vadia mi take fora... @1 co je na tom pokrytecke? @7 verit moze aj naha, mam pici @1 7 more, sak sa opaluju, ne? vitamin D @25 oblec sa od hlavy po paty do handier za par tisic eciek a uvidis inu zavist
Skúste sedieť v autobuse vedľa polonahého týpka čo práve došiel celý mokrý z kúpaliska, alebo keď ide po krajnici dedo na bicykli iba v červených slipoch a žabkách...
ale videla som už aj babu v plavkách s uterákom okolo pása ako nakupovala v tescu.
Obliekať sa treba primerane na množstvo ľudí a priestor kde sa človek nachádza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Odhaľujú sa tie, ktoré by mali ostať zahalené.
A tie, ktoré by sa mohli odhaľovať, lebo sa nemajú za čo hanbiť, ostávajú zahalené.
Škoda, preveľká.
@eutanazia aj mne to napadlo! ani na nich tetušky a babičky v električke lačne nepozerajú.
par krat som kvoli tomu takmer buchol
sak uz od malicka sme oboznameny zo zenskou stavbou tela a nikomu to nevadi
@1 co je na tom pokrytecke?
@7 verit moze aj naha, mam pici
@1 7 more, sak sa opaluju, ne? vitamin D
@25 oblec sa od hlavy po paty do handier za par tisic eciek a uvidis inu zavist
ale videla som už aj babu v plavkách s uterákom okolo pása ako nakupovala v tescu.
Obliekať sa treba primerane na množstvo ľudí a priestor kde sa človek nachádza...