Ahojte mam 2 porody za sebou a moj partner sa citi byt vo mne malý a ja ho tiež cítim tak slabo, no nemam pôžitok zo sexu - ževraj sex so ženou po porode je uplne iný ako so ženou ktorá nerodila máte s tým niekto skúsenosti ako ja? Už sa neviem poriad
fake
Ale kazda zena po porode by mala cvicit svaly panvoveho dna a ono sa to rychlo vrati do povodneho stavu . To, ze potom nemusi mat pozitok zo sexu je este to najmenej.
nepočula som ešte o niečom takom, ale určite sa to dá nejako riešiť či už plastikou alebo nejakou lacnejšou, praktickejšou metodou, šak keby to bola pravda tak by ani ženy ani nerodili len aby mohli sexovať a mať orgazmus ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale kazda zena po porode by mala cvicit svaly panvoveho dna a ono sa to rychlo vrati do povodneho stavu . To, ze potom nemusi mat pozitok zo sexu je este to najmenej.
a čo sa týka tamtoho...nvm...terba doktorovi po pôrode povedať, nech ženskú naúzko zašije ...
tvoj muž "ho" niekoľko mesiacov nepoužíval, no tak sa mu jednoducho zmenšil, that´s it
keby mala rozum ako piču vycvičený, tak by bola génius... takto je iba obyčajná hlúpa piča...