orgazmus.Každý z nich je niečim iny ,no predsa krásny.Tato diskusia sa bude tykat hlavne dievčat.Chcem aby ste tu napisali ako pocitujete VAGINALNY-ktorý je vačšinou pri sexe, pretoze pri sexe je problem dosiahnut klitoralny kedze sa penis netrie o klitor
Ked som začinala so sexom nevedela som spozorovat rozdiel medzi nimi.Myslela som si ze sa pri sexe ani nespravim pretoze som nepocitovala to iste ako ked ma partner drazdi rukami alebo oralne.
Ale a napriek tomu som pri sexe raz zazila uplny vybuch emocii,nieco velmi intenzivne a prehnalo sa to celym mojim telom, teraz viem ze to bol vaginalny orgazmus.Vravi sa ze zeny ho vačšinou preziju len s osobou ktoru miluju. Narozdiel od klitoralneho ,ktory mi moze spravit hocikto.Klitoralny citim ako uzasny pocit, rozkos,horucavu sustredujucu sa len v tom malinkom kusku masa .........
ach som sa nehala dako uniest, teraz budem nadrazana
3.) ja som cital, ze zalezi na tom. Cize na dlzke zalezi. Ale doelzite body su aj niekde inde mozno tak niekde v polovici ci kde. takze je to v podstate jedno. Ale ci je to pravda tak to neviem. To musia zvazit skusenejsi.
vacsina bab do 25 nedostane vaginalny. najviac tomu pomaha tening takze cim skor a dlhsie zacnete, tym skor pride.. ale bolo jedno video od nejakeho liecitela, kde ukazoval nejake masazne body a techniku, ze do 15 tyzdnov zaruci ten skutocny striekajuci orgazmus
neubralo, skor sa rozvinulo do niecoho ineho, lebo si si ho nestrazila...a btw ja pochybujem (a teraz to prosim neber v zlom) ze ty si ten prvy typ moc uzijes ked ten tvoj 14 minutovy (pamatam si z inej diskusie) chalan je 14 minutovy chalan - jednoducho.
my ked sa masirujeme tak nikdy nezostane len pri masazi a poriadny orgazmus som skutocne mala a mam az s chalanom kt milujem takze mozno na tom neco bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale a napriek tomu som pri sexe raz zazila uplny vybuch emocii,nieco velmi intenzivne a prehnalo sa to celym mojim telom, teraz viem ze to bol vaginalny orgazmus.Vravi sa ze zeny ho vačšinou preziju len s osobou ktoru miluju. Narozdiel od klitoralneho ,ktory mi moze spravit hocikto.Klitoralny citim ako uzasny pocit, rozkos,horucavu sustredujucu sa len v tom malinkom kusku masa .........
ach som sa nehala dako uniest, teraz budem nadrazana
» wanda.atlas.sk/...
» www.zvraceny.cz/video/783-masaz...
ale zase nevravím že nereálne, taká masáž môže byť poriadne vzrušujúca ak to dotyčný vie