Napriklad ja mam este strnast, 166-167 cm a vazim 52 kg...
ale tak, ked je otazka kolko by mali asi vazit... Co ja viem, zalezi aj od vysky.. oretoze ak nejake dievca meria 180 cm, tak snad bude vazit viac ako 55 kg..
@soledad12 zalezi od vysky a stavby tela.....ja mam od 14tich stale tu istu vysku aj vahu (teda 163cm a 53kg).....tvoja vaha je optimalna k tvojej vyske...
@soledad12 Prosím ťa, prestaň sa tu pýtať takéto otázky. Máš 14 rokov a je úplne normálne ak si v poslednom čase rýchlo pribrala - dozrievaš, tvoje telo sa vyvíja a naberá tvary ženy. To sa spraví...
Neboj sa, ja ti rozumiem, aj ja som mala taký stres s toho.
Ja mam 178 cm a važim 59 kg. Moja kamoska ma 19 rokov ma 169 cm a 62 kg. Je o nieco tucnejsia ako ja ale chalani letia na jej postavu viac ako na moju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to je u kazdeho individualne...
Napriklad ja mam este strnast, 166-167 cm a vazim 52 kg...
ale tak, ked je otazka kolko by mali asi vazit... Co ja viem, zalezi aj od vysky.. oretoze ak nejake dievca meria 180 cm, tak snad bude vazit viac ako 55 kg..
Podla mna mas dobru vahu, co chces..
no sak aj to..
ja som zase poznala babu, ktora meriala nejako 168-169 cm, vazila 65 kg, ale pritom vyzerala, ze je tlsta... Takze to od toho velmi nezalezi..
Poznam dievcata, co su rovnako vysoke a jedna vazi viac ako druha a pritom je na pohlad stihlejsia.
Neboj sa, ja ti rozumiem, aj ja som mala taký stres s toho.