su mi totalne ukradnute, tak isto ako tie na facebooku ktore su nanic... ja sa davam do skupin ktore mi poskytnu dajake info... alebo tam dam ja dajake info atd... alebo ktore maju zmysel... napr take triedne skupiny ked tam je cela trieda .... ale skupiny typu mam rad pizzu kde nikto nic nepise na nastenku su mi ukradnute...
nápad fajn, ale integrácia blbá... myslel som, že bude jasne vidieť rovno z webky kto je v akej skupine, ale bohužiaľ... takto je to len zbytočná kravinka
mohli by na niečo byť, ak sa vrámci nich budú ľudia naozaj baviť o tom, čo ich zaujíma, budú mať nejaké fórum, dozvedia sa nové informácie....(napr.: skupina fotenie by uverejnila nejaké tutorialy alebo diskusiu o modeloch fotoaparátov) ale ak to bude len o tom, že "patrím do nejakej skupiny a inak o nej ani neviem", tak je to dosť nanič. čiže záleží na tom, ako si to tie skupiny zariadia.
@anzu presne takto keby to funguje je to perfektne... na fb sa davam len do takych skupin ktore funguju tak ako maju... ze tam je nejake info, a nie do skupin ktoré sú samoúčelné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov