a tak robota.. kedze zacinam nemam narok na dovolenku tak odrobim cele leto.. nasi idu do chorvatska aspon dufam ze im to vyde, ja nie.. aspon ked dojdem z roboty dom budem mat klud a navstivit dakoho na strednom slovensku
V auguste by som chcel ist do Moskvy pozriet jednu slecnu, uvidim, ci sa mi podari vybavit viza. Inak urcite nejaka chatovica a mozno len tak na otocku niekam do Londyna, alebo nikde inde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale v auguste sa ide asi dža preč na nedovolenku
tak sa budem pariť v tn ako telefonistka :/ núdzový plíán... ale nádej neumiera!!!
smozrejme v roli diváka.......filip
A chcela som pracovať, ale práca nikde, peniaze nikde a ja stále chodím v topánkach, v ktorých som prechodila celú Moskvu.
Chcela som ísť na megastanovačku, ale všetci ma poslali do piče na čele s facepalmom. "Preboha, tri noci bez netu?!"
A ešte do Holandska s čávom, ale bez práce, nie sú koláče. (Teraz to myslím vážne doslovne.)
Takže leto ako som si nepredstavovala skaprené na Zlatých alebo na sídlisku. : disappointed:
a taktiez oddychovat,tripovat ale hlavne nenudit sa
Ale podobne ako minulé leto by som chcela vždy, keď budem mať čas zájsť na sv. ruženec a sv. omšu + vyspovedať sa aspoň raz za mesiac
Potom vylihovanie na deke a možno aj kúpanie, ak sa podarí tak brigády, kresťanské stretnutia...
A včera sa mi odštartovali prázdniny perfektnou party!