Ide mi vážne na nervy to "hranie sa na upirov" a ešte keď sa akože jedná o spojitosť s twilight!
Je to krásna sága a takéto zhovadovanie by aj samú autorku urážalo.
Welcome in business Zubozenie alebo nie, ktovie kolko ludi si kupilo vdaka tomu tu knihu... A ked uz sa raz sutaz vyhlasila tak potrva a nebude sa rusit. To ze to je zhovadenie knihy? Mozno, ale in da business ide o prachy a ked ich takato propagacia prinesie tak je vitana. Tak to uz raz chodi.
pocujte, co keby ste sa s tym konecne zmierili a nezakladali xte forum o tom? uz je to unavne a nic nove tu aj tak nikto nepovedal... dajte s tym uz pokoj
Asi ani nechcem vedieť koľko ďalších fór na túto tému už admini stihli vymazať...
Ale fakt by ste s tým mohli už prestať, keby mal každý založiť fórum o tom, ako mu/jej to lezie na nervy tak by tu nastala katastrofa, takže vážne - čo vás vedie k tomu aby ste o tom stále zakladali fóra?
# 5 chavez tak koli tomuto by som si tu knihu URCITE nekupila a keby neviem aka je by som si pomyslela no poriadna blbost! to musi byt! hlavne byma zaujmalo kolko "upirov" vobec vie co to twilight je a aky vyznam ma ta kniha alebo po precitani povedia "je to kniha o upiroch" to uplne zboznujem.
# 8 lilnicole film nieje az tak uzasny ale je dobre natoceny, herci sa na to hodia az na Bellu ktora v kazdom filma hadze tie iste pohaldy
@11 Praveze Kristen ako Bella tam bola najlepsia, este aj z pohladu kritikov Ide o to ze efekty specialne to bolo dost na nic a este tam mali taky dost dobry zadrhel ze aby uspokojili fanusikov, vytiahli klucove momenty z knihy a pospajali ich dokopy... Nielenze ani nevidis, ako vlastne sa do seba zalubili, ze kedy to vlastne stihli ale aj niektore sceny su tym padom nedomyslene...
Moze to byt sice aj tym, ze 500 stranova kniha, 2 hodinovy film... Ale zober si trebars Pychu a predsudok (teda, ten z roku 2004?/6?)... Keby tak kvalitne ku knihe natocili film (co sa tyka teda aj scenara a dejovej linie a tak v Pyche a predsudku), tak by som nepovedala ani pol slova... Ale co mozes stihnut za 35 melonov?
Btw, nezda sa, ale ja som bola nehorazne obrovsky fanusik TW, dokonca magor, zhanala som nove sceny z filmu a pod Ale vies, to vzrusenie vyprchalo, je zo mna normal clovek, ktory si len povie "wow, dobra kniha" ale uz to vidim teraz triezvejsie
lebo to bol nizkonakladovy film a pacilo sa mi to ze to nebolo az tak prehnane efektove a hollywoodske... a kdo cital knihu hlada kazdy detail z knihy, no aj ked si to pozres z pohladu cloveka co knihu necital je ten film zaujmavy a pekny(to povedala kamoska)
ja som tw zacala citat asi pred rokom, teda min rok v septembri a doteraz ma nadsenie z knihy nepreslo, rada si este raz precitam tie knihy, boli pekne pisane a film ma moc nezaujma.....
@13 jojo, ved ja nehovorim, ze si to aj teraz rada neprecitam (milujem tie priserne smutne sceny v New Moon...) Hovorim, ze je to fajn ale nie som na tom az tak, zeby som o tom kazdy den rozpravala jak dva mesiace dozadu Proste pohoda
No presne uplne trapne a ete k tomu kebyže to aspon NORMALNE spravia ale nee uplne piičovinyy.... jaaj teraz ten twilight ete aj znenavidia určite ap ritom je to fakt pekne
aj mne sa zdá, že je to trochu prehnané, pretože to s tou ságou absolútne nesúvisí, lebo mi to pripadá ako tie hry cez internet čo hrajú všetci moji spolužiaci, a pri tom tak krásna téma na rozoberanie...
no fakt...je to trapne...Twilight sága su super knihy....a Twilight je super film....tak by sa toto mohlo už skončiť....je to ta najhlupejšia stranka o Twilighte....alebo ta časť..že napiš ako si sa stal upirom...ved tak sa už ani male deti nehravaju....
Podla mna ludia ktory sa pokusaju byt ako upiri su fakt dusevne na tom zle a liecte sa akoze mam rada sumrak aj vsetko okolo ale neklesla som na taku uroven zeby som sa robila ze som upir
milujem TS a tiez som bola akko posadnuta ale uz mi to tiez lezie na nervy(uz si aj sama sebe lezem ked vidim obrazok upira) ale kamosky su proste hrozne.....stale ja som upir a ja som Bella a ty si Rose a ty Alice....hrozne ,,posvrnuju" meno Twilight Sagy >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dufam, ze to coskoro uz skonci, lebo inac asi dam Birdzu zbohom na urcity cas...
@1 máš pravdu a nič len pravdu!spoznala som to na jednej babe...OCH I CAN´T BELIEVE IT
Ale fakt by ste s tým mohli už prestať, keby mal každý založiť fórum o tom, ako mu/jej to lezie na nervy tak by tu nastala katastrofa, takže vážne - čo vás vedie k tomu aby ste o tom stále zakladali fóra?
# 8 lilnicole film nieje az tak uzasny ale je dobre natoceny, herci sa na to hodia az na Bellu ktora v kazdom filma hadze tie iste pohaldy
Moze to byt sice aj tym, ze 500 stranova kniha, 2 hodinovy film... Ale zober si trebars Pychu a predsudok (teda, ten z roku 2004?/6?)... Keby tak kvalitne ku knihe natocili film (co sa tyka teda aj scenara a dejovej linie a tak v Pyche a predsudku), tak by som nepovedala ani pol slova... Ale co mozes stihnut za 35 melonov?
Btw, nezda sa, ale ja som bola nehorazne obrovsky fanusik TW, dokonca magor, zhanala som nove sceny z filmu a pod Ale vies, to vzrusenie vyprchalo, je zo mna normal clovek, ktory si len povie "wow, dobra kniha" ale uz to vidim teraz triezvejsie
ja som tw zacala citat asi pred rokom, teda min rok v septembri a doteraz ma nadsenie z knihy nepreslo, rada si este raz precitam tie knihy, boli pekne pisane a film ma moc nezaujma.....
# 14 lilnicole ja som preplakala polku breking dawn ale aj eclipse dalo zabrat