3. Nesmieš nikoho urážať, nezakladaj témy, ktoré by urážali konkrétnych ľudí, náboženstvo, etnické skupiny, menšiny či adminov, moderátorov, tvorcov alebo sponzorov tejto stránky, okrem zmazania témy bude pravdepodobne tvoj účet navždy zablokovaný, čím stratíš práva pridávať, editovať či napríklad mazať veci, ktoré si pridal.
vo všeobecnosti nemám rád ľudí, ktorí tu svojimi niekedy až príliš negatívnimi a urážlivými komentármi vnášajú negatívnu energiu, a tiež nemám rád tých, ktorí ich svojimi trápnymi fórami nútia takto reagovať... takže tak... ale rád sa zasmejem na tých vašich ironických odpovediach
nikto ved vsak stymi co si pisem su oblubeni a neoblubenych nemam a aj keby mi nesadol tak asi logicke naco si snim pisat ale hej jeden cas ma tu iritoval taky clovek ale uz tu asi ani neni ale ved tak proste mi nesadol.. niekoho mi pripominal topreto
ale jamam rada birdz boze vedtoje uplne inee premna take inaksie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
3. Nesmieš nikoho urážať, nezakladaj témy, ktoré by urážali konkrétnych ľudí, náboženstvo, etnické skupiny, menšiny či adminov, moderátorov, tvorcov alebo sponzorov tejto stránky, okrem zmazania témy bude pravdepodobne tvoj účet navždy zablokovaný, čím stratíš práva pridávať, editovať či napríklad mazať veci, ktoré si pridal.
i keď, našli by sa
ale nenávisť to nie je, len pozastavenie sa nad debilitou
a k téme sa dá zapojiť aj bez urážok...
ale jamam rada birdz boze vedtoje uplne inee premna take inaksie
ved to je BIRDZ FAMILY