uz je tomu skoro rok, este aj datum si pamatam bolo to bez lasky a dost onicom ani som sa neurobil...s tou babou uz urcite nie mala ma zaucat ale nebola moc dobra...uz by som to rad skusil aj s inou a z lasky...
co sa tyka temy...prvy krat to bolo v 15r. aj par mesiacov a myslim ze tie reci typu ze: "prvy krat je to bolestive,neprijemne,nervozita,atd a dalsie keci..." su dost odveci a nepravdive,aspon u mna to bolo uplne naopak s tym sexom...aj u vacsine kamaratiek a ludi co poznam,je to vec z ktorej sa kazdy asi tesi,vzdy sa mi to pacilo a aj s partnermi som bola spokojna,takze tak ja si nestazujem mam len dobre zazitky a navyse po sexe clovek ma vzdy lepsiu naladu,je priatelskejsi,mylsi k okoliu,asi sa tym produkuju tie hormony stastia,takze dalsie pozitivum
no bolo to pred pol rokom - mala som 16. Nelutujem to, ale znovu by som do toho nesla. Nebola v tom laska, proste iba sex. Navyse bol o dost starsi a zenaty.
HOvorim, nelutujem, iba sa divim, ako kraviny vie clovek urobit.
Moj prvy sex bol v 18.Bolo to s chalanom starsim o 10rokov.A na zaciatku to bolo velmi vtipne dost sme sa nasmiali.Prvykrat to nebolo nejake horibilne brala som to ,e to musi byt ale cim sme boli spolu viac a viac tym to bolo oooomnho lepsie.az cil je to uuuuplne uzzasne a nikdy by som nepovedala ze moj prvy sexualny partner bude taky uzasny a ze si snim sadnem hned.
Môj prvy sex bol v 17. Bolo to so starším dievčaťom o 2roky. Zo začiatku som bol velmi rád, ale po čase som začal toho lutovať, lebo to nebol sex z lásky. Prvý sex by mal byť s partnerom, ktoreho poznáme nejaky čas a ktoreho lúbime.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
uz je tomu skoro rok, este aj datum si pamatam bolo to bez lasky a dost onicom ani som sa neurobil...s tou babou uz urcite nie mala ma zaucat ale nebola moc dobra...uz by som to rad skusil aj s inou a z lasky...
co sa tyka temy...prvy krat to bolo v 15r. aj par mesiacov a myslim ze tie reci typu ze: "prvy krat je to bolestive,neprijemne,nervozita,atd a dalsie keci..." su dost odveci a nepravdive,aspon u mna to bolo uplne naopak s tym sexom...aj u vacsine kamaratiek a ludi co poznam,je to vec z ktorej sa kazdy asi tesi,vzdy sa mi to pacilo a aj s partnermi som bola spokojna,takze tak ja si nestazujem mam len dobre zazitky a navyse po sexe clovek ma vzdy lepsiu naladu,je priatelskejsi,mylsi k okoliu,asi sa tym produkuju tie hormony stastia,takze dalsie pozitivum
Tiez bez lasky, to sme si povedali ako prve, mala 28. Ale zopakol by som si to
no bolo to pred pol rokom - mala som 16. Nelutujem to, ale znovu by som do toho nesla. Nebola v tom laska, proste iba sex. Navyse bol o dost starsi a zenaty.
HOvorim, nelutujem, iba sa divim, ako kraviny vie clovek urobit.
Ale doteraz dakujem bohu ze som neostala tehotna.
tot moj pribeh