@thunderstorm@18 Už nie je kresťan, už je žid najprv tu silno bojoval za kresťanstvo, písal o ňom dlhočižné litánie ale potom asi zistil, že týmto jeho análnym dobrodružstvám nie je príliš naklonené, tak preskočil ku židom
No ja už ale dlhší čas niesom kresťanom, a ked som ním aj bol, tak od príkladného kresťana som mal dosť daleko......... kresťanstvo je bullshit, a tie dogmy, že sex až po svatbe, je padnuté na hlavu. Napíšem o tom dnes článok.
No tak a ako som to mal inak napísať ? nejako takto ? - "ked sa muž so ženou milujú a žena dovolí partnerovi aby jej ho strčil na zadného otvoru, žena použije klystír a partnerovi navlhčí špičku penisu lubrikantom, a potom jej ho tam partner jemne vsunie"
To vobec nie len preto, nielenže judaizmus má oveľa normálnejšie zákony než krestanstvo, ale predovšetkým aj z teologického hladiska je na tom oveľa lepšie než krestanstvo. Krestanstvo nie je nič iné, ako 12 členná židovská sekta ktorá vznikla 1200 rokov po vzniku judaizmu.
@kassiar@Clarise Najprv velebil kresťanstvo a Ježiša, teraz tieto typické reči sionistických, protikresťanských židov o tom, že kresťania sú len nejaké sekta a Ježiš zradca, predpokladám že za pár mesiacov bude satanista a založí death metalovú kapelu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
šak sa aj hovorí, ak ho máš malý, pichni do úľa a zabúchaj...
mas maleho - nezufaj, strc do ula - pobuchaj
hahhah, ale je to prav-da....
Podľa mňa je to dosť nechutné
» www.birdz.sk/patrixo/obrazok...
A ešte som zabudol na lubrikant, alebo stačí koren penisu dačím namazať, proste nie je suchy, aby sa to v tom análi nedrelo ale klzalo
@Thunderstorm
No ja už ale dlhší čas niesom kresťanom, a ked som ním aj bol, tak od príkladného kresťana som mal dosť daleko......... kresťanstvo je bullshit, a tie dogmy, že sex až po svatbe, je padnuté na hlavu. Napíšem o tom dnes článok.
@Yoss
No tak a ako som to mal inak napísať ? nejako takto ? - "ked sa muž so ženou milujú a žena dovolí partnerovi aby jej ho strčil na zadného otvoru, žena použije klystír a partnerovi navlhčí špičku penisu lubrikantom, a potom jej ho tam partner jemne vsunie"
To vobec nie len preto, nielenže judaizmus má oveľa normálnejšie zákony než krestanstvo, ale predovšetkým aj z teologického hladiska je na tom oveľa lepšie než krestanstvo. Krestanstvo nie je nič iné, ako 12 členná židovská sekta ktorá vznikla 1200 rokov po vzniku judaizmu.
To sa fakt ešte aj vo fóre o análnom sexe dokážete baviť o židoch, Ježišovi, kresťanoch, moslimoch a Mečiarovi? Kkti