Ja som rozvod ešte nezažil, ale tak ako som iba v krátkosti zažil pred necelými 10 rokmi vo veľmi krátkom vzťahu, tak ja by som tú ženu svoju neopustil. Aj mňa ale už dávnejšie opustila tá žena skôr než ako by som to mal byť ja. Ona dala ten verdikt. Nič viac som nezmohol, už to bolo zásadné. Musel som na ňu zabudnúť a po jej dieťati, ako ho mala s iným sa už nepoznáme, prešlo to do zabudnutia. Ja som to srdce mal, aj cit k žene. Bohužiaľ žiadna mi to neverí a asi som aj škaredý, nízky a nevzbudzujem záujem celkovo. Odvtedy sa len motám na mŕtvom bode, keď som v mladosti premrhal toľko veľmi perspektívnych šancí. Teda z mojej skrz hanblivosti.
Ženu by som však nikdy nezbil, netýral ako v zámene manželiek, ja by som sa k tým ženám správal lepšie, pomáhal im. Ale takýto majú ženy skôr, ako verný a uhladený človek.
ja iba jeden rozchod ako taký, ale za dievčaťom som si poplakal ako ma opúšťa už niekoľkokrát. Neviem teda čo znamená mať búrlivú alebo zlý rozchod, keď vždy som sa chcel vrátiť k nej. Raz mi to pokazili aj kamaráti, tomu som mal tiež dobre našliapnuté, lebo ona sa do mňa skutočne zaľúbila. Nebyť kamarátov, možno by to bolo inak.
Aj ja keby mám priateľku niekoľko rokov, tak by som tu tak neskuvíňal ako teraz, keď to je už dosť dlho aj čo sa týka byť bez vzťahu aj bez sexu. Potom by mi tak nechýbala, keby som niekde a vidím spolu párik ako niekde sú. Ja som na tieto výlety a pobyty bol len vždy sám.
bolo to ešte na vysokej, hneď ako sme sa prvýkrát videli, keď som jej na prednáške padol do oka. Aj mne sa páčila a rozumeli sme si. Ja som k nej bol pozorný, dával som jej komplimenty, robil som jej spoločníka, aby nešla domov sama aj keď som býval na druhom konci a chodil za ňou. Len už keď to bolo okatejšie, že niečo medzi nami je, tak kamaráti z odboru si začali robiť srandu, či spolu chodíme, či je moja frajerka. Ja som sa hanbil priznať pred toľkými ľuďmi, okrem mňa to počuli aj ďalších minimálne 100 ľudí, lebo bolo to vo veľkej miestnosti a tak nech sa z nás nesmejú zo mňa vyšlo, že je moja kamarátka. Tam sa to pokazilo, ona myslela, že ju mám viac rád, aj som v skutočnosti mal, aj to tak vyzeralo, len ja som ešte nemal vzťah, mal som strach z randenia ako to vyznie. Pokazilo sa to celou tou nešťastnou súhrou okolností, keď si kamaráti z nás robili srandu. Odvtedy neboli moji kamaráti a ja som tiež ostal sám, bez nej. ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ženu by som však nikdy nezbil, netýral ako v zámene manželiek, ja by som sa k tým ženám správal lepšie, pomáhal im. Ale takýto majú ženy skôr, ako verný a uhladený človek.
Aj ja keby mám priateľku niekoľko rokov, tak by som tu tak neskuvíňal ako teraz, keď to je už dosť dlho aj čo sa týka byť bez vzťahu aj bez sexu. Potom by mi tak nechýbala, keby som niekde a vidím spolu párik ako niekde sú. Ja som na tieto výlety a pobyty bol len vždy sám.