@azizi@6 niekedy, v zime skôr. Počas leta málokedy. Ale jar je u mňa najzložitejšia, ešte nastala taká blbá náhoda, že sa pokazili 3 veci naraz. Varnú dosku som už opravil, dnes až do noci doteraz presádzal. Ešte mám vysievať, stále som sa ku tomu nedostal…
Dnes som hodinu spal, medzi šiestou, siedmou. Ako som prišiel ani som nejedol a do príchodu dažďa som vertikutátoroval. Musím si zobrať dovolenku, keby nemám nič aj zajtra, no vezmem asi vo štvrtok alebo v piatok. Skrátka za 7 krátkych hodín to cez týždeň nie je nejako mnoho času, a ešte do toho môj blbý región a dochádzka, ktorú by som mal dodržať 😓
@mytickaentita@10 všetky bežné, ale aj tie menej bežné Elektrickú deku mám opravovať, len idem dnes objednať tú tepelnú poistku do toho. V aute sa mi zas včera “zrejme” vypálila žiarovka na ľavom brzdovom svetle, ako som za pomoci svedka, ktorý vzal vzadu zistil. Mne to aj písalo auto, ale tak žiarovka to je nič, len musím dať dole svetlo. Zajtra a pozajtra beriem na tieto práce dovolenku, a taktiež sa potrebujem pohnúť s tou sieťkou, do ktorej sa neviem spokojne dokopať, lebo sa to začalo kaziť tieto zložitejšie opravy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som toho názoru, že každý si vie nájsť v tom množstve kníh (beletrie) takú, ktorá ho bude nesmierne baviť Len treba hľadať.