Môj komentár k doktorom: Román sa venuje životu niekoľkých lekárov od ich detstva, štúdia medicíny až po lekársku prax približne do ich štyridsiatky. Nečakajte nejakú obzvlášť veľkú zápletku, vyvrcholenie, napätie či zvraty. Príbeh plynie pomaly a pozvoľna, bez väčších prekvapení. Číta sa dobre až na pár nudnejších pasáží. Neľutujem, že som čítala, ale knihu hodnotím skôr ako taký priemer.
Naposledy som prečítala: Dym v očiach a iné lekcie z krematória - mne sa táto kniha veľmi páčila, keďže mám k takýmto veciam blízko bolo to aj vtipné, aj zaujímavé, aj náučné..za mňa super! » www.databazeknih.cz/knihy/dym-v-oci...
Naposledy som čítala Lord John a bratstvo čepele
teraz čítam večne spievajú lesy a gentleman v moskve (to sú 2 knihy akože
a plánujem čítať ehm veľa veľa vecí ale v knižnici mám momentálne rezervované hodvábne stezky
Naposledy som čítala knižku Odvaha byť neobľúbený od japonských autorov Ičiro Kišiki a Fumatage Koga..je to niečo ako filozoficko- motivačná kniha o tom, ako nájsť vnútornú rovnováhu a nedať sa zaťažiť obmedzeniami, ktoré na nás kladie spoločnosť. Celá knižka je zároveň písaná formou sokratovského dialógu medzi filozofom a mladíkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.databazeknih.cz/knihy/segal-dok...
- Taký priemer, 3 z 5 hviezdičiek
Teraz čítam Simon R. Green - Východ modrého měsíce
» www.databazeknih.cz/knihy/lesni-kra...
- Veľmi nudná kniha, 1 hviezdička
A chystám sa čítať Christopher Moore - Nejhloupější anděl
» www.databazeknih.cz/knihy/pilot-tuc...
- Milujem tohto autora, tak verím, že jej dám 5 hviezdičiek
» www.databazeknih.cz/knihy/dym-v-oci...
A teraz mám rozčítané toto:
» www.databazeknih.cz/knihy/seriovi-v...
teraz čítam večne spievajú lesy a gentleman v moskve (to sú 2 knihy akože
a plánujem čítať ehm veľa veľa vecí ale v knižnici mám momentálne rezervované hodvábne stezky
Koho by zaujímalo viac » www.martinus.sk/?uItem=1081181&...
» www.databazeknih.cz/knihy/dallas-63...
A musím povedať, že ma to zobralo od úplne prvej vety, sadlo mi ako to je napísané a aj téma ma úplne chytila, páči sa mi väčšina myšlienok, ...
Citam: Marxova ekonomie pro anarchisty a anarchistky (Wayne Price)
Budem citat: Bojujeme za seba – Anarchosyndikalizmus a triedny boj (Solidarity Federation)