Nemam telku na PC mam blocker na reklamy jedine kde sa mi jebu reklamy je YT na androide a apky ale tie co pouzivam som si zaplatil pro verzie tak to mam OK. Aj YT rozmyslam ze si s 4 ludmi budem platit Pro rodinny balicek, vychadza to na 2 ecka a mas pokoj. Ale vecsinu obsahu kukam na PC tam to riesi blocker a az tak to nepotrebujem. Zatial co ma serie je ze som si kupil Ipad a apka na citanie mangy mi stale sere dlhe a nezmyselne reklamy na drbnute mobilne hry. Chcel som si aj zaplatit pro verziu ale pytaju mesacne 6E, takze kokot im do nosa, ako hovorieval stavbyveduci. Ale pokukam sa po inej v IOSe nesom zberhly, na androide mam zaplatenu PRO apku ale neni na IOS. Ale najotravnejsia reklama je Alza mimozemcan, najlepsie bobo ako si dal cez novy rok predsavzatie ze nebude kricat. To nic neprekona ale to som sa skor smial.Coop baca ma neseru ani tak reklamy ako skor to ze mi prichadza tento obchod na oci co je strasne retardovana obchodna siet kde predavaju hovna za cenu zlata a hlavne sa zameriavaju na dediny kde nemas na vyber a tym ze predavaju len hovna tak nemas na vyber.
Tie otravne v radiu, dedoles, treninkaren.. len kvoli tej uzjapanej reklame si tam nic nekupim aj keby maju realne kvalitne produkty
A v TV neviem co bezi, absolutne nesledujem.. aj kvoli reklamam a je to podla programu. I ked minule som bol prekvapeny, vecer som chvilu pozeral film.. asi 2 reklamne brejky a islo to ze, reklama na kondomy, potom vibrose a nasledne erekcia Asi aj 3 rozne.. min 2.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A v TV neviem co bezi, absolutne nesledujem.. aj kvoli reklamam a je to podla programu. I ked minule som bol prekvapeny, vecer som chvilu pozeral film.. asi 2 reklamne brejky a islo to ze, reklama na kondomy, potom vibrose a nasledne erekcia Asi aj 3 rozne.. min 2.