Ja Snehuliak od Jo Nesbo, som na 42. strane a vôbec ma to nezaujalo. Mám sto chutí to nedočítať. Ale otec ma presviedča, že okolo tretiny sa to rozbehne, tak tomu dám ešte šancu.
Hm až teraz som si uvedomila, že žiadnu môžete chápat aj tak, ze necitate ziadnu knihu. Ja som mala na mysli ze citate, ale nedali by ste jej ziadnu hviezdicku.
Ja mám rozcitanych 5 kníh a veľmi ale nepremýšľam nad ich hodnotením..
Ale napr. teraz, sediac vo vlaku, čítam "S úsmevem idiota" a fakt sa pri tom tak nejak idiotsky usmievam ale mam veľmi rada takto dobre a trefne rymovane básne asi by som dala aj 5
Spiralu cez net. Celkom ujde ale cital som aj lepsie mangy a stve ma ze je odzrkadlena. Ale videl som ze v cestine vysla normalne ale zase 40-50 E za knihu... Keby to bolo v anglitine tak to si aspon zachova cenu a viem to za minimalne rovnaku cenu predat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ženy zo zámku Lafayette 2-3/5
a 3. knihu Bridgertonu nevhodný návrh a podrbte sa všetci, mne sa to pači 4.5/5
Ale napr. teraz, sediac vo vlaku, čítam "S úsmevem idiota" a fakt sa pri tom tak nejak idiotsky usmievam ale mam veľmi rada takto dobre a trefne rymovane básne asi by som dala aj 5
Som v polovici. Čítal som síce aj lepšie, ale je to kvalitná kniha.