Čaute, zaujíma ma, či niekto pozná skutočný pôvod príbehu Motýlik, ktorý vyšiel ako kniha od Sylvie Mozerovej. Je to naozaj reálna udalosť z Trenčína? Poznal niekto niekoho z nich? Hľadám niekoho, kto by mohol potvrdiť pravdivosť tohto príbehu. Diky
Čaute ľudia. Myslím že existuje medzi vami dosť ľudí ktorý čítali knihu Motýlik. Je to starý príbeh odohrávajúci sa v 90 rokoch v Trenčíne o dievčati menom Miška ktorá skončila na heroíne. Je to už strašne dávno čo som sa k tomu prvý krát dostal. Ale je naozaj zvláštne že som sa za ten čas nedokázal dopátrať k tomu či je ten príbeh skutočne reálny alebo je vymyslený. Najprv sa príbeh objavil len tak na internete a neskôr v roku 2008 vyšiel v knižnej podobe a napísala ho Sylvia Mozerová. Nikde však neviem zistiť nič viac ani o tom kto je tá spisovateľka ani o tom či Miška skutočne existovala alebo nie. Na jednej stránke som už v čase keď som to prvý krát čítal objavil komentár o tom že je to skutočné a že jediný z nich prežil Ičo a žije v Dubnici nad Váhom. Sú tu nejaký ľudia z Trenčína alebo aj mimo Trenčína ktorý poznali niekoho z tých ľudí ? Niekto kto by mohol potvrdiť že je to skutočnosť ? Vie niekto ako Miška alebo Maťo skutočne vyzerali ? Tento príbeh je neskutočná záhada. Ďakujem každému.
Je motylik to je starý príbeh-krásny a zaroven smutný
Ináč celá ta partia už davno zomrela a prežil jediný Ičo ten býva v Dubnici nad Váhom ja ho nepoznám ale par ludí z trenčín ano - Toto je komentár na stránke kde som to asi pôvodne čítal. Dátum komentáru je 2.2.2008 čiže brutálne dávno. Nie je to jediný komentár ktorý hovorí o tom že je to skutočný príbeh na ktorý som počas doby pátrania po tomto príbehu narazil ale asi jediný ktorý som ešte našiel. Samozrejme si môžu tí ľudia vymýšľať. Už som strašne veľa krát na ten príbeh zabudol na dlhý čas ale vždy mi ho niečo pripomenie a nedá mi zistiť o tom viac. Preto ma napadlo raz a navždy skúsiť či ešte existuje niekto kto by o tom vedel niečo viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ináč celá ta partia už davno zomrela a prežil jediný Ičo ten býva v Dubnici nad Váhom ja ho nepoznám ale par ludí z trenčín ano - Toto je komentár na stránke kde som to asi pôvodne čítal. Dátum komentáru je 2.2.2008 čiže brutálne dávno. Nie je to jediný komentár ktorý hovorí o tom že je to skutočný príbeh na ktorý som počas doby pátrania po tomto príbehu narazil ale asi jediný ktorý som ešte našiel. Samozrejme si môžu tí ľudia vymýšľať. Už som strašne veľa krát na ten príbeh zabudol na dlhý čas ale vždy mi ho niečo pripomenie a nedá mi zistiť o tom viac. Preto ma napadlo raz a navždy skúsiť či ešte existuje niekto kto by o tom vedel niečo viac.