@0 podla by to mali dat mne ja nic netocim lebo vas nechcem porazit a viem ze ste strasne citlivy Takze hned to dajte mne Som daco ako slovensky spielberg inak drzim palce
jednoznacne jogobella..aj ked ma moc nema v laske... (a inac nedali mi dormicum , mas pravdu svine su to ) a potom gabosh a stephan ale neviem konkretnejsie ake miesta ..ale the best is jogurtova kultura
@9@andulili vies ze si bola v TOP10 s tym videom, a teda mas dost velku sancu, ze nie len v TOP10, ale aj v TOP3, ale nic neprezradzam. Mozno si v TOP3 a mozno nie si. Ak chces odstupit zo sutaze (je pravda ze video v ktorom si reagovala ako Miss na video v casaku, bolo sledovanejsie o dost viac, ako pribehy Havinka a Micinky, ktore sa mne osobne pacili strasne velmi, zial (a bolo to aj pochopitelne, ze na to viac ludi klikne) bolo sledovanejsie tvoje video v ktorom si reagovala na Miss, co asi nikoho neprekvapilo) a ano toto video ta dostalo do TOP10. Ak chces odstupit zo sutaze, mozes tak urobit predtym ako utorok poobede (nech sa mate na co tesit po prvom dni v skole) vyhlasim na hlavnej stranke oficialne vysledky... Mozno si vyhrala a mozno nie. Ak chces odstupit zo sutaze, posli mi TSku.
Na hlavnej stranke budu 3 screenshoty a linky na 3 vitazne videa, plus spomeniem dvoch ludi, ktori tesne nevyhrali cize TOP5 videi uvediem na hlavnej stranke BIRDZu...
OK, takze zmena Andulili odstupila zo sutaze, a poziadala ma o stiahnutie videa kde reagovala ako vitazka sutaze Miss BIRDZ na clanok a video v casaku. Takze ju uz netipujte, ona odstupila.
@13 suhlas piskoty boli brutalne, to som bol na to namotany, skoda ze skoncila s tym serialom tak zavcasu (mozno by dnes boli ine vysledky, ale nejdem nic prezradzat...). A nemozem ani tipovat, kedze to viem, este musim si overit vysledky s dalsou statistikou a skontrolovat ci sa tam nediali nejake divne veci, podvody a tak. A utorok tu mate po prvom dni v skole vysledky na hlavnej stranke...
Ked uz tu je to forum, tak si davajte tipy na vitaznu trojku Ja svoje tipy nezverejnim, lebo by ste ma obvinovali ze som mozno ovplyvneny nejakymi cislami, ktore poznam...
Hlasujem za Gabosha. Veď mal aj "titul" prvý slovenský videoblogger...proste podľa mňa by to mal tentokrát vyhrať on, lebo jeho Vblogy majú už takú tradíciu
ejhaaa... to som tu az taky oblubeny? alebo "oblubeny"? ked ma typujete? Myslíte si, že za tú krátku dobu čo som tu (19.8.2008) by som mohol získať až takú sledovanosť?
Narovinu? Na prejave gabosha v seriáli icsadzic (prepáčte, ak som to napísal zle) mi niečo, ani neviem čo, ale niečo nedefinovateľné vadilo. Po čase som si prezrel všetky jeho vlogy. Je skvelý. Naozaj, skladám poklonu. Perfektný, sympatický prejav, štýl, slovná zásoba, zdravé, nevtieravé názory. Jednoznačne Gabosh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Gabosh
Andulili
Jogurtova
2, jogurtovakultura
3, andulili (ale nie za ten blog ktory spomina tomas v hlasovani teda tu reakciu na miss ale za pribedhy havinka a micinky
MôJ TYP NA UMIESTNENIA:
gabosh,
jogurtova,
xperiax,
2. stephan
3. andulili
3. jogurtova kultura
Na hlavnej stranke budu 3 screenshoty a linky na 3 vitazne videa, plus spomeniem dvoch ludi, ktori tesne nevyhrali cize TOP5 videi uvediem na hlavnej stranke BIRDZu...
Ked uz tu je to forum, tak si davajte tipy na vitaznu trojku Ja svoje tipy nezverejnim, lebo by ste ma obvinovali ze som mozno ovplyvneny nejakymi cislami, ktore poznam...
1.stephan
2.stephan
3.stephan
1.Gabosh a Stephan
2.Andulili
2.stephan
3.gabosh
A Stephan to môže byť v druhom kole...
a potom to je jedno
2. gabosh
3. gemina
2.stephan
3.xperiax
2.Jogurtovakultura
3.Jogurtovakultura
lepsi videoblog tam podla mna nie je
2. gabosh
3. neviem ja
aj keď som nevidela ani jedno video tvoje poriadne
a potom aj jogurt, lebo jej som videla, aj to preto, že púšťal to tomáš
a fandím horor videu xperiax, lebo to je jediné video, čo som si nechala načítať a pozrela asi 5krát
a inak nie môj tip, ale tak, ako by som to chcela ja: 1.jogurtova 2.stephan 3.gabosh
ale myslím, že to vyhrá gabosh... lebo je tu najdlhšie a najviac fejmous. čo však nie je objektívne pri posudzovaní kvality videa