Keď som tu pred mnohými rokmi začínala... @tomas bol aktívny... čakala som na blogy od najlepšej @drba ... Najlepším, najmilším a najinteligentnejším človekom, podľa mňa, birdzu bol @sakul... Fake-ov, ak snáď nejakých, bolo minimum... Pamätám sa na historický video blog od @gabosh...@Ronny ako prvá osoba pozitívne hodnotila moje blogy...
ja ked som tu zacinala tak som pisala aj blogy a bavilo ma to a viem ze ma furt otravoval harcarik s tym ze ma chce zavesit na nejaky stredoveky pristroj. a bolo to tu fajn
som sa tu regol, precital som si par blogov od @kutcheravec , objavil tu par ludi aj ktorych poznam z realu a rok som sa tu neukazal. a potom som sa rozhodol, ze sem budem pisat moje blogy/texty a tak nejak som tu aj ostal az doteraz
zaregistrovala som sa tu, no vôbec som nejako necítila tú potrebu hlasovať v anketách, čítať blogy,.. písala som si vtedy len s @nathalicatko , ale po nejakom čase som zistila, čo sa tu dá všetko robiť a odvtedy som na Birdzi závislá
pamatam ze ma to tu strasne bavilo, hlavne fora a VIDEOBLOGY, ktoru su teraz na hrane hovna. Pamatam na Gabosha, Stephana, Murcatko, jogurtovukulturu.. D A este schizofrenik..taky blondak s vlogmi tiez.. Ach jaj to boli casy
ja keď som tu začínala asi pred tromi ( ? ) rokmi, tak som bola unesená hlavne z toho, že mám kde zverejňovať blogy a strašne som sa vždy tešila keď som mala nových fanúšikov a tak.. celkovo to tu bolo kedysi iné, iný ľudia, iný dizajn, ale stále to tu mám rada
Ja som tu bola asi v roku 2010, mala som starý nick, chodila som tu pomerne často ... potom som tu asi rok nechodila a keď som tu zase prišla, prečítala som si, aké faily som tu popísala, tak som si radšej založila nový nick
tak zozačiatku som tu prispieval len blogmi a moje prvé fórum bolo o bicykli si pamätam ešte, a jediný dôvod podľa mňa prečo to tu bolo kedysi lepšie je, že tu bolo viac ľudí, čiže aj viac rozmanitosti a každý tu mohol spoznať ľudí, akí mu vyhovovali...
teraz tu už nikto nestojí za reč, a ani blogy čo čítam nie sú také ako kedysi
@14 no takto podobne ale na MP som vecne mavala rano 60 neprecitanych sprav a na vsetky som odpisovala ale to este ked birdz nebol sockarska zakonzervovana stranka
@horso jj neboj sa nic, my nerobime rozdiely. a hlavne netreba to brat tragicky, hlavne nie na portale tohto formatu, kde plne funguje prezumpcia kokotizmu
@horsiq ale ba ! viem, ze jeden to bral vazne a odisiel z birdzu. teda aspon to tvrdil, ze to koli tomu ide, nvm ci sa vratil si len pamatam, ze mal pod tym blogom/stavom kopu smahlikov
potrebboval som si vyriesit problem tak som sa regol,zalozil forum a to som netusil,ze flyssko ten koment myslel vazne co mi napisal,ale ako vidim teraz ako. reaguje tak ma vacsie problemy nez ja ..
ale napokon sa mi tu zapacilo a spoznal uzasne osoby
moje začiatky tu boli super spoznala som tu vtedy obrovské množstvo super ľudí, z ktorých väčšina sem už nechodí, nikdy som sa s nikým nedostala do konfliktu, nikdy mi nikto nevynadal alebo ma "nedal dole", ako je to tu teraz zvykom, aj keď napríklad fóra, čo som zakladala, neboli bohviečo, ale vtedy sa tu rovnaké neopakovali každú chvíľu, takže s tým niekto nemal problém a proste tak
a na čo si doteraz z toho obdobia najviac spomínam, tak to je avatar, ktorý mala @mielikki , na ktorom mala cez tvár strašne super červené vlasy a slnečné okuliare, na @wewo ve videoblogy, chýbajú mi aj @gabosh ove videoblogy, @najivna mala vtedy niekedy taký super blog, kde hovorila o nejakých veciach, čo sa jej najviac páčia na jeseni alebo tak, @kolini mi strašne chýba z tých čias, tiež si spomínam, že @h8u sem vtedy niekedy prišla a mala také strašne super jesenné fotky v listoch a všetkým sa nám to páčilo a tak podobne, ale tieto veci sa mi proste hneď vybavia a myslím, že niekedy v tom čase tu boli aj tie skupiny/fankluby a s tým sa mi spája @fxx ov fanklub "Ty si nejaká nová piča?"
Úplne na začiatku sme si urobili nick z @stranged ja som mala písať blogy a ona upravovať webku zaregistrovali sme sa a tým to haslo potom som sa zaregistrovala sama a začala pridávať blogy e nejaké fotky od vtedy som zlenivela a už len sa smejem a komentujem fora a ankety
Ach, dávne to časy... pedofilný @holyknight (čus, bro) , drbna, zmyja, skakalka, sarah_whiteflower, bobi a jeho blogy, mayo, c3aha (či ako bol ten nick), desiree si ešte pamätám, menu bolo vľavo vertikálne a ešte sa nehviezdičkovali blogy a ani topka nebola, plus ako prišli tie skupiny a iné somariny
@60 presne ja som ešte vtedy kvôli tomu ragdoll veľmi nemusel, ale tiež si pamätám že bola aktívna a pamätám sa ešte na jeden gif dokonca, ktorý neskutočne pasoval do fóra a smial som sa z neho veľmi
tak ja som tu asi 1 z mala, co sa nikdy nezmenil a vzdy isiel podla seba. hoci obcas mam pocit, ze som trosku vymakol... ale zato ma uz roky kazdy den caka cca 20 novych neprecitanych TS, cize neupadam8)
časy, keď som sem chodila len kvôli blogom a čítala som všetky do radu, lebo neexistovali hviezdičky
časy, keď sa do fotoalbumu zmestilo len pár fotiek a tak ste si museli rozmyslieť, či pridáte ďalšiu s rovnakou pózou (ani by vám nenapadlo stiahnuť niečo z internetu)
časy, keď za deň pribudlo len pár fór, no boli zmysluplné a komentáre boli väčšinou k veci
časy, keď som to tu mala rada a nebolo to len o zvyku
ja si tiez pamatam na ten stary birdz zaciatkom roku 2006 » www.birdz.sk/webka/centrofix... bol moj prvy a stary profil (haa som tu dlhsie jak wewulik ) vtedy sa este nick dal zrusit ked som pekne poziadala tomaska
pamatam si na ludi, na atmosferu, jebala som sa aj na stretko, robili sme s @mayo m prve FREE HUGS BIRDZ a pokusali sme sa robit NOFACE tv na ktore sme sa ale nakoniec vyjebali.. spoznala som tu par ludi a par z nich su doteraz moji dobri kamarati, resp som sa s nimi bavila potom uz aj mimo birdz , pisala som blogy, zakladala diskusie, komentovala som, mala som tu oblubenych autorov, bolo to tu male a mile, tak ako povedal @wewo .. uz to nikdy nebude take ako to bolo, no spominat budem vzdy na stare DOBRE casy birdzu
@wewo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uplne som zabudlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na to ako sme boli v tej cajovni asi by som si na to uz ani nikdy nespomenula kebyze to teraz nanapises uplne som zabudla vobec na @pedall -a a @melcoir -a co sa s nimi stalo? pedal ten ma najviac miloval chudak ..
a na to ako sme sa stretli v medickej @wewo pamatas? este mam niekde zapatrosenu tu fotku z pred fontany co si chcel aby som ta odfotila a mas tam 6 metrov na nej a 13 rokov ci kolko.
@wewo nie to sme boli tusim iba my dvaja a videl si ju lebo som ti ju raz aj postovala do odkazovaca v mojom kompe uz asi nie je ( ale ty ju podla mna niekde v hlbokych koncinach niecoho mas.
este som ju v telefone tusim nejak tak kokotne upravila ze si mal pozadie ciernobiele ci ake a ty si bol farebny tusim vies vtedy to bolo v mode
@wewo Iste, čo by som nezabudla a som rada, že nie som sama, kto má také sentimentálne fňuky za starým birdzom
O to viac je to znásobnené tým, že je to taká ďaleká bezstarostná mladosť (aspoň pre mňa), keď svet bol gombička, už len ten vek - dvanásť, trinásť rokov. Nech vyzniem ako najväčší nolifer, ale Birdz patril k mojej mladosti. Stačí keď si prečítam svoje staré blogy
A ešte dodám spomienku na to, ako sa zriadili prvýkrát stavy a takú tú dievčinu, čo písala ôsmu knihu Harryho Pottera, v profile bola fotka pod líniou vrchu webky (to si pamätám doteraz ako ma nasralo, že to zrazu vyskočilo hore) a ešte, že sa ukazovalo na môj B., čo napísali tvoji priatelia iným do odkazovky
@wewo jebe? nikto tu do seba nepicoval? odkedy som prisiel na birdz, tak si pamatam len picungy.. ja, @1ka@majlos a @it sme jebali do vsetkeho co dychalo (samozrejme len ak to malo opodstatnenie)
to si akože kto má pamätať prebehol som túto debatu a tiež si spomínam na funebráčku alebo časák premenovaný na maslo.. pridávanie a mazanie priatelov fungovalo ako by malo a TS sa nemazali (ale to sú skôr novšie fenomény).. no alebo na tú postavičku že július birdzus som si spomenul
Z mojich začiatkov si spomínam na: @tunidlo@biancadetolle , na fungovanie birdzu tak ako malo, bez chýb, na možnosť výpisu mnou komentovaných tém, na uchovávanie TSiek ako to spomenul už dakto za mnou, na minimum reklám, a taktiež na to, že som sa o bordzi dozvedel tak, že som bol uneho a hrali sme Worms, a on prerušil hranie, minimalizoval hru a pol hodinu smolil TSku ktorá nemohla počkať A to bolo tesne po mojej maturite v 2009.
teraz som si uvedomila, že to tu ťahám už 3.-4. rok predtým na inom nicku a na tomto to budú za chvíľu 2 roky... no, keď som tu prišla, boli tu iní ľudia, vedeli aj poradiť, neboli to také svine ako sú dnes.. blogy som dokázala čítať celý večer, teraz sotva nájdem jeden dobrý blog, ktorý by ma zaujal a medzi fotkami som si vždy prišla na svoje... nadchýnali ma hlavne fotky od @jessiqa - i , @lovebass aj od @rocklauren .. mám pocit, že tu toho pridávajú stále menej..ale čo už, veľa krát sa to tu pomenilo, ľudia sa vystriedali ale mám pocit, že tu prichádza stále viac a viac pokecových debilov -.-.. tak isto fóra už niesu to, čo predtým...niekedy sa v nich dalo normálne podiskutovať a teraz tu nenájdem jednu jedinú inteligentnú tému...
ale inak neviem ako som začínala.. diskutovala som vo fórach, pridávala fotky, občas napísala blog..v podstate to bolo rovnaké ako teraz..
mala som asi 14 a prvé čo som čítala na birdzi bola Milota, úplný literárny skvost a písala som si s @druid@matulo len tí tu už nechodia, a ani sa im nedivím
a blogy som nikdy nepridávala pod svojím pravým nickom iba fotky za tie sa hanbím menej
ja som tu uz od roku 2008 a zijem tu v dobrej anonymite bola som tu s inym nickom ale musela som ho zmenit inak podla mna sa okrem dizajnu nezmenilo nic..retardi tu boli aj su, pisali sa tu blogy, vzdy boli niektore vtipne a dobre, ine uplne stupidne...pisala som si so zopar ludmi a tak no fora a ankety sa opakuju jak obohrate platne
prišla som sem skoro naraz so @sugy1 ...ihneď sme sa dali do reči, ohovárali tunajšie "celebritky" a držali sa v ústraní...teda, snažili sme sa...ale nejako sme sa pretlačili a už sme neboli takí neznámi postupne som spoznávala tunajších ľudí...
s @mrmaxwell som prekecala celé hodiny, najmä nočné a skororanné... pán medik nejako zmizol z Birdzu, čo ma mrzí, ale verím, že sa mu darí
neskôr som sa dala debaty so @sakul a poviem vám, to bolo niečo!!! doteraz si pamätám siahodlhé rozoberanie témy "Stodola"...toľko som sa dozvedela! a doteraz sa v tom rada rýpkam.. začo vďačím Lukáškovi
v tomto období som spoznala aj @flyingislife , Miška, začo vďačím osudu boli to dlhé dlhé predlhé mesiace oťukávania, spoznávania...pomáhania si až sa z toho stalo niečo viac...(a)
ak sa nemýlim, týždeň po tom, ako som spoznala Mišelína, napísal mi @vast s ktorým som taktiež prekecala dlhé mesiace...boli to príjemné debaty a doteraz si na ne rada spomínam...a tie blogy!
aby som neostala len pri chlapoch, zo začiatku som si písala aj s @luthien , ktorá mi prišla a stále príde v mnohom podobná... taká ta sesterská podoba, hoc nie pokrvná...(
takto by som mohla menovať ľudí rad radom, neskutočné množstvo z vás mám veľmi rada a vážim si vás...a snáď sa raz všetci stretneme
PS: posledná osoba, ktorú som tu spoznala a s ktorou udržiavam veeeeľmi častý kontakt (veď GTA) je @zelinka
mám nesmierne rada @antifunebracku ! ľudia, hovorte si čo chcete, ale keď príde na lámanie chleba, niekoho takého by ste vo svojom "zozname" spoľahlivých chceli mať...
takže, ďakujem za všetku tú pozitívnu energiu , zišla sa
hmm to bolo divný, myslím, že február. objavil som to tu cez jednu kamarátku a vtedy som sa potreboval niekomu žalovať, tak mi napadlo že cudzím možno bude najlepšie
@sisel bol prvý človek čo mi ohodnotil blog, super pocit diki a @titusik bola prvá čo mi napísala ts. tak som sa jej odvtedy pýtal na veci ktoré som nevedel. to je môj mentor tu vďaka Ti
a čítaval som blogy, fóra, nepridávalo sa tu toľko fotiek v štýle pokec a postupne si ma prečítalo viac ľudí, z ktorých časť som aj trošku spoznal
Pisala som si so @smilegirl14 ktora sem uz ale nechodi, resp. mozno pod inym nickom. Ak si tu, napis mi! S nou som si aj skypovala, aj s jej bratom tusim
Mala som rada Stevove videa, vtedy ficali online videoblogy, tie som rada pozerala aj od inych uzivatelov.
A zacinala som tu asi s pisanim basniciek.
Raz som sem chodila kazdy den, inokedy som sa aj pol roka neprihlasila a potom ma Birdz chytil zas. Ale paci sa mi tu, rada sem chodim kvoli niektorym ludom. Aj ked je pravda, ze uz to nie je to co byvalo
ja som sem prišla písať depresívne blogy. pridávala som fotky rôznych častí tela a všetci ma tu hejtovali za to+ ma hejtovali za cmučiQ a super babu. potom som komentla barkymu fotku a nejako sme si začali komentovať a písať. potom mi začal veci komentovať nowic tak sme sa skamoškovali a ľúbili a potom si majo všimol, že mi nowic furt všetko komentuje tak začal aj on a blá blá. všetci sme sa videli, ľúbime sa a čááu!
regla som sa sem čisto z nudy pred 3 a pol rokom koncom prázdnin.. dala som si sem kopu fotiek a všetci mi hovorili že sú super xD potom som si písala s @cabicabi to bol úplne prvý človek, bol hrozne super ale potom sa na mňa nahneval lebo som s ním nechcela ísť von potom som si celkom dlho písala s @majo a myslela som si že je úžasný a dokonalý a musím si ho vziať a potom som s ním išla do kina, to bolo moje prvé strekto s niekým z birdzu.. a bolo to hrozne trápne potom som sa odľúbila od maja a dllllho bola hrozná kamoška s @fxx a medzitým som si dlllho písala s jedným človekom a ktorý bol potom moj frajer ale sme sa nedobre rozišli tak ho nebudem ani tagovať, aj tak sem už nechodí
a potom už si tu všetci začali nadávať a robiť zle a tak je to doteraz :ä
To je už snáď večnosť čo som tu nebol. A nebyť toho nostalgického pocitu, ktorý ma tu dnes (vlastne včera) celý deň ťahá, tak by som tu znova neprišiel. A nebyť @stenatko ktoré si na mňa spomenulo, tak sa ani neodhodlám sem niečo napísať.
Som vďačný, že som tu pár rôčkov preonlajnoval. Regol som sa ešte v tých starých dobrých birdzáckych časoch. Kto tu atmosféru nezažil, tak nikdy nebude vedieť o čom vravím. Birdz tvorili hlavne ľudia čo sem denno denne chodievali. Každý z nich bol úplne normálny, ale každý svojím spôsobom výnimočný. Birdz ma toho veľa naučil, veľa som toho spoznal. Bola to epocha môjho dospievania, kým som nezistil, že svet okolo je ešte krajší. Nechcem menovať, pretože na všetkých si už iste nespomeniem, ale diki vám ľudia, zabavil som sa..
Ja si hlavne pamätám, že sa tu dalo sľudmi rozprávať, že som čítala zaujímavé blogy a fóra a nemusela denne vidieť stovky proana alebo thinspiration fotiek. Boli tu ľudia,ktorých názory ma naozaj dokázali niečo naučiť a hoci to znie dnes naozaj neuveriteľne, tu sa formovalo mnoho mojich názorov, čo sa už, našťastie, dnes nedeje, lebo by som dopadla veľmi zle.
Nebudem tvrdiť, že si to všetko do detailu pamätám. Viem však, že som sem chodil dennodenne plný očakávaní. Pridával som príspevky, za ktoré by som sa možno ešte dnes hanbil, ale vtedy sa tu ľudia nenapádali len preto, že je niekto nevyspelé dítě, ako som vtedy bol aj ja. Napriek tomu to boli časy, kedy som viedol intelektuálne debaty s @nihili , pretože ma fascinoval jej prístup. Precvičoval som si angličtinu s @caitie , o ktorej dnes už môžem len polemizovať, či bola, alebo nebola fake, spoznával som @pimeys , aby sa z nej raz vykľula moja obľúbená postavička a aby som s ňou vynašiel "chleba so všetkým."
Pridávanie k priateľom vtedy ešte normálne fungovalo a tak, keď som si písal s @hellium (dnes už naozaj neviem o čom, ale rozhodne bola nemenej sympatická ako teraz ), pridal som si ju k priateľom a máme obojstranné kamarátstvo dodnes, hoci dnes sa vďaka nemu už len občasne vzájomne sledujeme, no správy medzi nami nekolujú. (ehm, prečo vlastne nie? )
Boli to jednoducho časy, kedy som ešte nevedel písať blogy, prežíval som prvé lásky a mal som potrebu sa o nich podeliť s celým svetom, vrátane Birdzu, písal som správy niekedy až príliš nadšene, ale jednoducho ma to tu bavilo. A či ma to baví aj dnes? Trochu. Vďaka pár ľuďom a aj tí pomaly odchádzajú. :/
@sechs som rada, že ťa mám v priateľoch, lebo pridávaš zaujímavé veci a mám rada tvoje komentáre vo fórach... Len asi bolo ťažké teraz na to nadviazať, lebo mi bolo blbé, že si už nepamätám, o čom sme si vlastne písali, je to dosť dávno... Pokúšala som sa nájsť staré správy, ale márne :/ No ako vidím, si na tom rovnako
@hellium nápodobne, tiež som hľadal staré správy, ale zrejme sú nenávratne fuč. každopádne Tvoje príspevky ma tešia tiež, a keď budeš mať čas a chuť, budem rád keď obnovíme aj komunikáciu - priateľov treba predsa poznať, nie?
som tu od roku 2006 a na zaciatky si spominam, ale leniva som to tu vypisovat, aj tak vacsina uz povedana bola. bolo to uplne ine ako teraz, islo to tu velmi dole vodou.
ja som tu zacinal ako totalny anonym nemal som fotku a uplne prazdny profil, neodpisoval som na TS proste nic... nemal som rad B., chcel som len znicit krutu a odist. ale hoci som sa branil, nejako ma to vcuclo. chcel som pokracovat v utajeni, pisal som komenty naschval takym bezpohlavnym stylom, vela ludi si myslelo, ze som baba, co som i trochu zneuzival a bavil sa na ich ucet. ale 1.3. 2011 som to proste vzdal, zverejnil svoju fotku a zaclenil sa sem naplno. trochu sa ma ujal i @mayo , ktory mi povedal o B. vsetko potrebne, co bolo treba vediet a vdaka tomu (i mojmu pozorovaniu, ked som tu este nebol regnuty) som uz od zaciatku posobil ako dlhorocny birdzak a tak i zacala moja sukromna tajna informacna sluzba odvtedy som sa este nepohodol s par birdzakmi, ktori potom qoli mne museli odist, ale v zasade to tu bolo bezproblemove
akurát teraz si na všetko nespomeniem, ale pamätám si moje prvé fórum- znelo "Čo máte na Birdzi najradšej?" a prví ľudia, s ktorými som si začala písať boli zizisko a marleymt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
nastastie uz za mnou
ale krutu si pamatam
teraz tu už nikto nestojí za reč, a ani blogy čo čítam nie sú také ako kedysi
ale to je tu hádam oťukávatko pre každého
neviem potom som napísal nejaký blog o tom jaky som mal strasny dnicek a zacal omotavat birdzacky
ale ouch bude mať o 10 dní rok .
(toto mohlo blbo vyznieť
@horsiq jj nedalo sa inak
ale napokon sa mi tu zapacilo a spoznal uzasne osoby
je to @drbna keď už..
ok ok
no aj my si ešte občas vygúglime niektoré pamätné... teda, asi dva
hehehe... to je úplne nereálne už
a na čo si doteraz z toho obdobia najviac spomínam, tak to je avatar, ktorý mala @mielikki , na ktorom mala cez tvár strašne super červené vlasy a slnečné okuliare, na @wewo ve videoblogy, chýbajú mi aj @gabosh ove videoblogy, @najivna mala vtedy niekedy taký super blog, kde hovorila o nejakých veciach, čo sa jej najviac páčia na jeseni alebo tak, @kolini mi strašne chýba z tých čias, tiež si spomínam, že @h8u sem vtedy niekedy prišla a mala také strašne super jesenné fotky v listoch a všetkým sa nám to páčilo a tak podobne, ale tieto veci sa mi proste hneď vybavia a myslím, že niekedy v tom čase tu boli aj tie skupiny/fankluby a s tým sa mi spája @fxx ov fanklub "Ty si nejaká nová piča?"
inak viac aktivnejsi som tu len kratko, cca rok
ale pamatam krutu tiez,
a @uspavanocka sarahw je stale "kvazi aktivna",
ľudia sa menia... ale môžem jej to niekedy navrhnúť, keď sa náhodou stretneme
2008 i guess
a preco nenapisete zaujimavy blog? ... to je ludmi, nie birdzom, niekto tahal, niekto uz nie a len staznosti citam teraz
takze blogy budu existovat uz len na serveri ci kde (ja tomu nerozumiem a u mna v pocitaci na Dcku!
@52 a tiež súhlasím
časy, keď sa do fotoalbumu zmestilo len pár fotiek a tak ste si museli rozmyslieť, či pridáte ďalšiu s rovnakou pózou (ani by vám nenapadlo stiahnuť niečo z internetu)
časy, keď za deň pribudlo len pár fór, no boli zmysluplné a komentáre boli väčšinou k veci
časy, keď som to tu mala rada a nebolo to len o zvyku
@andulili @sarah_whiteflower @mayo @grietusha
A frčala v časáku Milota poprípade tomaš robieval videoblog online.
Takže čo to si pametam z birdzu.
škoda, že po roku to začalo upadať.
ja si tiez pamatam na ten stary birdz zaciatkom roku 2006 » www.birdz.sk/webka/centrofix...
bol moj prvy a stary profil (haa som tu dlhsie jak wewulik ) vtedy sa este nick dal zrusit ked som pekne poziadala tomaska
pamatam si na ludi, na atmosferu, jebala som sa aj na stretko, robili sme s @mayo m prve FREE HUGS BIRDZ a pokusali sme sa robit NOFACE tv na ktore sme sa ale nakoniec vyjebali.. spoznala som tu par ludi a par z nich su doteraz moji dobri kamarati, resp som sa s nimi bavila potom uz aj mimo birdz , pisala som blogy, zakladala diskusie, komentovala som, mala som tu oblubenych autorov, bolo to tu male a mile, tak ako povedal @wewo .. uz to nikdy nebude take ako to bolo, no spominat budem vzdy na stare DOBRE casy birdzu
a ano bol si, a ja som sa tusim pretekala s @kosmiklove om ze kto bude mat vacsie tc no ja som potom odisla z birdzu takze ma predbehol
a na to ako sme sa stretli v medickej @wewo pamatas? este mam niekde zapatrosenu tu fotku z pred fontany co si chcel aby som ta odfotila a mas tam 6 metrov na nej a 13 rokov ci kolko.
este som ju v telefone tusim nejak tak kokotne upravila ze si mal pozadie ciernobiele ci ake a ty si bol farebny tusim vies vtedy to bolo v mode
O to viac je to znásobnené tým, že je to taká ďaleká bezstarostná mladosť (aspoň pre mňa), keď svet bol gombička, už len ten vek - dvanásť, trinásť rokov. Nech vyzniem ako najväčší nolifer, ale Birdz patril k mojej mladosti. Stačí keď si prečítam svoje staré blogy
A ešte dodám spomienku na to, ako sa zriadili prvýkrát stavy a takú tú dievčinu, čo písala ôsmu knihu Harryho Pottera, v profile bola fotka pod líniou vrchu webky (to si pamätám doteraz ako ma nasralo, že to zrazu vyskočilo hore) a ešte, že sa ukazovalo na môj B., čo napísali tvoji priatelia iným do odkazovky
hladala som ale netusim kde by to mohlo byt, ale skusim ju niekde vypatrat idem na cigu a haji, pekne som si zaspominala cafte seci
ale inak neviem ako som začínala.. diskutovala som vo fórach, pridávala fotky, občas napísala blog..v podstate to bolo rovnaké ako teraz..
a blogy som nikdy nepridávala pod svojím pravým nickom iba fotky za tie sa hanbím menej
s @mrmaxwell som prekecala celé hodiny, najmä nočné a skororanné... pán medik nejako zmizol z Birdzu, čo ma mrzí, ale verím, že sa mu darí
neskôr som sa dala debaty so @sakul a poviem vám, to bolo niečo!!! doteraz si pamätám siahodlhé rozoberanie témy "Stodola"...toľko som sa dozvedela! a doteraz sa v tom rada rýpkam.. začo vďačím Lukáškovi
v tomto období som spoznala aj @flyingislife , Miška, začo vďačím osudu boli to dlhé dlhé predlhé mesiace oťukávania, spoznávania...pomáhania si až sa z toho stalo niečo viac...(a)
ak sa nemýlim, týždeň po tom, ako som spoznala Mišelína, napísal mi @vast s ktorým som taktiež prekecala dlhé mesiace...boli to príjemné debaty a doteraz si na ne rada spomínam...a tie blogy!
aby som neostala len pri chlapoch, zo začiatku som si písala aj s @luthien , ktorá mi prišla a stále príde v mnohom podobná... taká ta sesterská podoba, hoc nie pokrvná...(
takto by som mohla menovať ľudí rad radom, neskutočné množstvo z vás mám veľmi rada a vážim si vás...a snáď sa raz všetci stretneme
PS: posledná osoba, ktorú som tu spoznala a s ktorou udržiavam veeeeľmi častý kontakt (veď GTA) je @zelinka
*
*
*
tak...napíše ešte niekto?
mám nesmierne rada @antifunebracku ! ľudia, hovorte si čo chcete, ale keď príde na lámanie chleba, niekoho takého by ste vo svojom "zozname" spoľahlivých chceli mať...
takže, ďakujem za všetku tú pozitívnu energiu , zišla sa
@nathalicatko snáď aj najmilšia holka s ktorou som si tu písal
moc sa mi nejako nechce vracať do minulosti, bolo a je tu fakt vela fajn ľudí.. možno neskor napisem..
@sisel bol prvý človek čo mi ohodnotil blog, super pocit diki a @titusik bola prvá čo mi napísala ts. tak som sa jej odvtedy pýtal na veci ktoré som nevedel. to je môj mentor tu vďaka Ti
a čítaval som blogy, fóra, nepridávalo sa tu toľko fotiek v štýle pokec a postupne si ma prečítalo viac ľudí, z ktorých časť som aj trošku spoznal
takže ja som rád, že som tu
Pisala som si so @smilegirl14 ktora sem uz ale nechodi, resp. mozno pod inym nickom. Ak si tu, napis mi! S nou som si aj skypovala, aj s jej bratom tusim
Mala som rada Stevove videa, vtedy ficali online videoblogy, tie som rada pozerala aj od inych uzivatelov.
A zacinala som tu asi s pisanim basniciek.
Raz som sem chodila kazdy den, inokedy som sa aj pol roka neprihlasila a potom ma Birdz chytil zas. Ale paci sa mi tu, rada sem chodim kvoli niektorym ludom. Aj ked je pravda, ze uz to nie je to co byvalo
Este zo zaciatkov si pamatam @ada200246 @bells @katusqa81 @sasi2680 a vela dalsich...
sweet.
a potom už si tu všetci začali nadávať a robiť zle a tak je to doteraz :ä
To je už snáď večnosť čo som tu nebol. A nebyť toho nostalgického pocitu, ktorý ma tu dnes (vlastne včera) celý deň ťahá, tak by som tu znova neprišiel. A nebyť @stenatko ktoré si na mňa spomenulo, tak sa ani neodhodlám sem niečo napísať.
Som vďačný, že som tu pár rôčkov preonlajnoval. Regol som sa ešte v tých starých dobrých birdzáckych časoch. Kto tu atmosféru nezažil, tak nikdy nebude vedieť o čom vravím. Birdz tvorili hlavne ľudia čo sem denno denne chodievali. Každý z nich bol úplne normálny, ale každý svojím spôsobom výnimočný. Birdz ma toho veľa naučil, veľa som toho spoznal. Bola to epocha môjho dospievania, kým som nezistil, že svet okolo je ešte krajší. Nechcem menovať, pretože na všetkých si už iste nespomeniem, ale diki vám ľudia, zabavil som sa..
Pridávanie k priateľom vtedy ešte normálne fungovalo a tak, keď som si písal s @hellium (dnes už naozaj neviem o čom, ale rozhodne bola nemenej sympatická ako teraz ), pridal som si ju k priateľom a máme obojstranné kamarátstvo dodnes, hoci dnes sa vďaka nemu už len občasne vzájomne sledujeme, no správy medzi nami nekolujú. (ehm, prečo vlastne nie? )
Boli to jednoducho časy, kedy som ešte nevedel písať blogy, prežíval som prvé lásky a mal som potrebu sa o nich podeliť s celým svetom, vrátane Birdzu, písal som správy niekedy až príliš nadšene, ale jednoducho ma to tu bavilo. A či ma to baví aj dnes? Trochu. Vďaka pár ľuďom a aj tí pomaly odchádzajú. :/
@antifunebracka Kajo, to ja ďakujem je svätou pravdou, že pozitíve myslenie vylieči všetko
@luthien oj, ale šla by som na ten koncert
@nathalicatko ☺ty si najmilsi clovek ever☺