To môže byť jedna z otázok ktoré vás napadnú pri tom ako vám druhá polovička navrhne takzvanú ,,trojku" . Ako by ste zareagovali pri tejto téme? Oddali by ste sa, alebo nie? Nehambite sa napíšať aj vaše chute
No,ja by som sa zmotala do trojky .. aj tak že dvaja chalani jedna baba alebo dve baby jeden chalan .. to je jedno A neviem či mam byť nato hrdá ... Ale.... Už som od toho trošku na niaký čas upustila
@louis Ale vsak.. ak je hento, co si vypisal, uchylacina, on aj tak nemusi byt uchyl, lebo nemusi ist do kombinacie s este jednym rovnakym pohlavym, ale s dvoma opacnymi - v tom pripade sa ho Tvoja teoria netyka ..
@nickvoncalixte ále nie,ja nemám nič proti tomu mať babu v posteli ale...ale! momentálne som zadaná takže to berem tak že by sa toho sexíku zúčastnil aj môj frajer...no a jednoznačne by som sa nemohla pozerať na to ako obrába nejakú pipku... som trošku žiarlivá..trošku viac..poriadne
ani b mi tak neslo o to ze sme traja, ak by prizval nejakeho typka, co dobre poznam, tk este dajme tomu, ale s holkou by som mala asi problemy, ak by ma nenadrbali predtym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov