Vedeli by ste povedať, čím ste sa na birdzi preslávili?
Otázka namierená najmä na tých, ktorí sú tu už nejaký ten čas...napíšte niečo, o čom si myslíte, že si vás tu skoro všetci spájajú. tj. nie nejaký interný vtip, ale také, čím ste známi celkovo na portáli, niečo, čo ste trepli na fóre, nejaká vaša typická
slávny síce niesom ale tak veci čo ma napadaju je slovo suť, propagácia death metalu , slovná vojna s depropexom a všetkými antižidmi , vlogy s nowicom
nemyslim si, ze som na birdzi slavny, ale ak si ma niekto vsimol tak asi pre moje konzervativne nazory, a kriticky postoj vo forach... a asi si aj niektori vsimli, ze byvam v Rakusku, alebo ze hram v kapele
(konečne som sa dostala k čítaniu aspoň obsahu komixov, nakoľko tam ľudia aj umierajú a tak, tak ma to zaujalo, a teraz v trocha precitlivenej nálade reagujem spôsobom "fňuk, on nenávidí všetkých ľudí, lebo ako malý videl, ako kvôli ľuďom umierajú mláďatká... a tento obetoval svoj život, aby všetkých zachránil, nié... a tamten si tam len stál a mával plášťom"
viem, že zátvorka nikoho nezaujíma, ale musela som to dakde spomenúť
1. som zaujala typickými depresívno-patetickými blogmi o sklamanej a nenaplnenej láske, alebo rposte o chlapcoch
2. potom asi tým, že sa nakoniec ukázalo, že píšem celkom dobre.
3. veľa som komentovala a do všetkého sa miešala ako varecha, za čo by som raz chcela získať titul Gossip girl Birdzu, ale to je len tajný wannabe sen.
4.v poslednej dobe pridávaním fotiek, ktoré podľa @amikadze nemajú hlbší význam, ale mne sa páčia. čiže spamujeme veselo ďalej
5. jaj a ešte tým, že som slovenčinárka a bibliofilka..aj moja knižnica má podiel na mojej sláve
6 a samozrejme na záver...mám najväčšie a najkrajšie modré oči na birdzi a som neuveriteľné skromná!
Tito novsi ma tu uz asi velmi nepoznaju, ale inak som sa s @1ka@majlos@it a par dalsimi preslavil tym, ze sme zacali zjebavat kokotne fora rad za radom. To, ze si tu teraz bez priciny mozte arogantne honit ciciny je hlavne vdaka nam, tak si to vazte
@amikadze 1. nemáš mi čo odpúšťať, tagovanie nie je zakázané na nikom a 2. to je subjektívny názor, keďže si jeho frajerka u mňa sa zhodlo veľa nezainteresovaných ľudí, čiže som vyhrala a nemám len najkrajšie, ale najväčšie
@mm47 Akože, ja ani neviem, kto ten chalan je, ale šak dobre To ti antifunebracka povedal? Lebo ten tiež s neomylnou presnosťou zistil nejaké moje fejky, o ktorých som nikdy nepočul
no veruže napadá mi jeden vtip ale je interný takže nezapadá do pravidiel.. ale inak som sa ničím nepreslávil a to ma teší že som tu viacmenej inkognito...
asi najviac ýe mám fake vek a že mám dobré názory vo fórach. Neviem teda, týchto spätných reakcií sa mi dostavilo počas tohto roka a 100 dní či koľko to je
inak asi aj to, že sa dosť vytrčam na fórach a spamujem fotkami a blogmi, asi všetko.
Neviem, či ma ešte niekto pozná, ale svojho času som pomerne aktívne diskutovala.
A priživovala sa na popularite tých správnych ľudí.
A napísala človeku, ktorému platili za korekcie Časáku (vtedy Masla) správu poukazujúcu na asi tridsať gramatických a štylistických chýb v jednom článku.
Preslavila som sa tym, ze som najvacsou fanynkou kokotchlebovych fuzikov na svete a v ramci mojej tretej/stvrtej puberty, nudy na nocnych smenach a vyhybania sa seminarkam som sa sem chodievala hadat.
No ja som sa preslávil mnohými vecami, možno o tom by som mohol rozprávať do rána
Jednou z prvých vecí boli diskusie na témy viera v boha, kde som predložil x argumentov, ale neskôr som sa na to vybodol, pretože som si uvedomil, že keď niekto niečo hlása nie z presvedčenia, ale z účelu, je to absolútne zbytočné.
Ale verím, že ľudia si ma zapamätali aj pre lepšie veci ako len toto
Napríklad dokážem napísať blog, ktorý si prečíta naozaj každý, a to od začiatku až do konca, ani nevie, ako
Dokážem napísať dlhý vtipný blog, ktorý si každý prečíta a dokáže sa na ňom rehotať od začiatku do konca
A niekedy píšem také veci aj o vedení stránky
A ozaj, jednej userke som tu vybavil rovno u Tomáša, aby sa mohla premenovať To asi málokto
asi len svojim menom kelly152132 ľudia ma spoznávajú kde-kade každý deň mám všade správy: "ahój, ty nie si náhodou na birdzi?" a ja som si donedávna myslela že som tu ako tajný agent
@boloabude ach, takýchto tu bolo aj bude každý týždeň nejaký nový blbeček, ktorý sa natrepe do každého fóra, a užáva si, že prvé 3 dni naňho ešte niekto reaguje, ale potom už je každému úplne ukradnutý, tak sa pomaly ale isto zase poberie naspäť preč
@sveter@mielikki tak hento používanie cigánčiny nadarmo z duše nenávidím, takým ľudom by som líal roztavené olovo do hrdla... normálne by som to dal do ústavného zákona... a súdilo by sa v bohovsky zrýchlenom konaní...
he, pred niekoľkými rokmi by viacero ľudí mohlo povedať, že ma pozná vďaka môjmu písaniu. No nakoľko som medzičasom vyrástla a mám už svoje povinnosti, tak si nemyslím, že si na mňa niekto spomenie teraz som sem zavítala po takmer roku
@candy36 ó! tak aspoň niekto si ma všimol ...ale už takú, akú mám na fotke nemám :/ ...už mám zas takú tu moju starú červenú .....ale chystám sa na farbenie pólku hlavy budem mať tmavočervenú a druhú pólku tmavo fialovú....
@mayben Tak ale tá ktorú máš na profilovke je super, aj ja by som takú chcela, len by sa to asi bilo s väčšinou oblečenia ktoré nosím Ale aj fialová môže byť cool
@lenkaska1 keby som ťa chcela nejakým spôsobom ponížiť alebo zosmiešniť tak ti rovno napíšem napr že si proste jebnutá, ale nič také som nemala v úmysle, ty si ma tagla prvá
slavny niesom ale nakolko som tu na Birdzi uz veeeeelmi dlho mam tu veeeelmi malo kamaratov... teda az ziadneho cize mam rekordne prazdnu nastenku o cinnostiach kamaratov
väčšina ľudí čo ma registrujú si so mnou spája hlavne tl;dr komenty a reakcie, menšia väčšina by im možno pridala prívlastky "arogantné a povýšenecké", ešte menšia skupina by ich asi označila za "sprosté", a určité malé množstvo inteligentných ľudí by povedalo že sú inteligentné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
186 komentov
ale kto by chcel niečo doplniť, nech sa páči
moja recesistická účasť na Miss Birdz
vraj vtipné hlášky vo fóre (to muselo byť ale dáávno
i keď by som bola rada napísala blogy, z tých asi len kolónka vlasofilnej poradne
a Napadlo ma/napadlo mi
neviem, asi ničím.
povedzte niekto iný, čím som tu známa .
slávny síce niesom ale tak veci čo ma napadaju je slovo suť, propagácia death metalu , slovná vojna s depropexom a všetkými antižidmi , vlogy s nowicom
@marleymt o tom nič neviem :o.
A ešte samozrejme som tu najdokonalejšia, najmúdrejšia, najkrajšia a najskromnejšia
to je smutné vlastne .
či to nie si ty?
?
btw,preco maturujes v 16?
A tým, že tlupa okolo hnisavicu alias chalanodjazera mala somnou nejaké problémy furt.
@ouch napadlo ma/mi som spomenula, takže to druhé
(konečne som sa dostala k čítaniu aspoň obsahu komixov, nakoľko tam ľudia aj umierajú a tak, tak ma to zaujalo, a teraz v trocha precitlivenej nálade reagujem spôsobom "fňuk, on nenávidí všetkých ľudí, lebo ako malý videl, ako kvôli ľuďom umierajú mláďatká... a tento obetoval svoj život, aby všetkých zachránil, nié... a tamten si tam len stál a mával plášťom"
viem, že zátvorka nikoho nezaujíma, ale musela som to dakde spomenúť
a niektorí ostatní zainteresovaní - > pikachúúúúúúúú
od zaciatku fotkami bez tricka a bicepsom na profilovke
a mozno si niekto vsimol moju vasen pre literaturu, ale takych asi nebolo vela
Ale už som sa stretla aj s tým, že mi ľudia písali, že sa im páčia moje názory vo fórach... aj keď neviem moc, že ktoré konkrétne.
Nymfomanka som
ale
@tikalok - ten s lamami, mi vzdy v hlave skoci
@sugy1 - Gretka
@barky - bude to ten deathmetal, aspon mne sa to vzdy spoji s tebou
1. som zaujala typickými depresívno-patetickými blogmi o sklamanej a nenaplnenej láske, alebo rposte o chlapcoch
2. potom asi tým, že sa nakoniec ukázalo, že píšem celkom dobre.
3. veľa som komentovala a do všetkého sa miešala ako varecha, za čo by som raz chcela získať titul Gossip girl Birdzu, ale to je len tajný wannabe sen.
4.v poslednej dobe pridávaním fotiek, ktoré podľa @amikadze nemajú hlbší význam, ale mne sa páčia. čiže spamujeme veselo ďalej
5. jaj a ešte tým, že som slovenčinárka a bibliofilka..aj moja knižnica má podiel na mojej sláve
6 a samozrejme na záver...mám najväčšie a najkrajšie modré oči na birdzi a som neuveriteľné skromná!
@purenarcissism ty si sa vystihla dokonale hlavne v bode 4
@patricino
@matwejo old school rock , viking a nwm zdá sa mi že prišiel alebo začal byt aktívny tesne po mne tak dosť si komentoval fotky žien
A fakt si myslim ze to ma preslavilo
kks... nerobte, ludia, lebo sem zase zacnem chodit!
asi najviac ýe mám fake vek a že mám dobré názory vo fórach. Neviem teda, týchto spätných reakcií sa mi dostavilo počas tohto roka a 100 dní či koľko to je
inak asi aj to, že sa dosť vytrčam na fórach a spamujem fotkami a blogmi, asi všetko.
A netrapos uz zajko.
A obcas tym, ze tu nam par skomoleninovych blogov a od svojho ho zaciatku tu skoro kazdy tyzden pridavam: Mojich top 5 songov pre tento tyzden...
A priživovala sa na popularite tých správnych ľudí.
A napísala človeku, ktorému platili za korekcie Časáku (vtedy Masla) správu poukazujúcu na asi tridsať gramatických a štylistických chýb v jednom článku.
K téme; Marley, pekná otázka do Birdz komunity. Ale neviem Ti odpovedať. Asi pre svoju závislosť - proste som viditeľná .
A bejvavala som mayova kurva
Jednou z prvých vecí boli diskusie na témy viera v boha, kde som predložil x argumentov, ale neskôr som sa na to vybodol, pretože som si uvedomil, že keď niekto niečo hlása nie z presvedčenia, ale z účelu, je to absolútne zbytočné.
Ale verím, že ľudia si ma zapamätali aj pre lepšie veci ako len toto
Napríklad dokážem napísať blog, ktorý si prečíta naozaj každý, a to od začiatku až do konca, ani nevie, ako
Dokážem napísať dlhý vtipný blog, ktorý si každý prečíta a dokáže sa na ňom rehotať od začiatku do konca
A niekedy píšem také veci aj o vedení stránky
A ozaj, jednej userke som tu vybavil rovno u Tomáša, aby sa mohla premenovať To asi málokto
inak, pod tvojim nickom je stále ten istý človek ako pre pár rokmi? lebo ma až zaráža, ako to s tebou mohlo zostať stále na tej istej úrovni
@piter09 Keď máš takúto úbohú inteligenciu, nemusíš to aspoň ukazovať.
a @orfea2 sa preslavila az posledne 2 dni, a to svojou neocakavanou vtipnostou vo viacerych forach xixi
jááj a som závislá na HIMe, píšem to do každého fóra, kde sa dá
Ale zopár ľudí zaregistrovalo že som si už trikrát zmenila nick čo som si myslela že si to nikto ani nevšimne pretože ma tu nikto neregistruje.
a k téme...neviem
ja som tu síce dosť dlho..ale ničím som sa tu doposiaľ nevtĺkla do pamäti... ...málo sa prejavujem
A navyše snažím sa mať zaujímavú webku - píšem o sebe vždy len pravdivé info
@antifunebracka napr.! čo si budeš nahovárať
@transplantovana ten ešte žije? dlho som ho tu nevidel.
Ja neviem čím by som tu bol príznační,jedine možno tím že som tu od začiatkov (nie od začiatku) a stále to tu ešte taham.
Ja svojími blogmi a fórami.