Vedeli by ste si predstaviť projekt pri ktorom by sa Birdzaci spojili?
Myslím, že je tu dosť kreatívnych a inteligentných ľudí, ktorí spolu môžu vytvoriť čo len chú. Mám na mysli napr. Birdz študentský film, kde by niekto písal scenár, niekto točil, niekto hral, niekto robil hudbu.../Niekto by nosil kávu / Samozrejme, že v
neviem a je mi to dost´jedno..birdz sa snazi aby tu bola sama spolupraca a same spolocne napady a projekty a kazdy aby sa mal rad a je to tu uplny opak..
to s tým filmom bol len príklad, či...?
Určite každý má čo poskytnúť k dielu, chuť by u niekoho možno tiež bola, spojením rôznych ľudí by vznikla zaujímavá zmeska ...tu na Birdzi máš šancu uspieť s hocičím, pretože ľudí tu je fakt požehnane
@11 : fuha..ziadne aktivity, ale bezmyslienkovite prispievanie do diskusnych for pod nalepkou "o nic sa nezaujimam, dajte mi pokoj" na prvom mieste..ze..
@1@3@4@5@1 0 @1 2 @1 4 @1 5 @1 6 @1 8 ok...vidím, že iný projekt zatiaľ nie je navrhnutý....ten kto to myslí vážne píšte mi TS, nech sa ujednotíme a napíšte tam aj čo by ste mohli, robiť čo viete, čo môžete ponúknuť, ja myslím, že budem mať pár sponzorov takže z peňažnej stránky sa to bude dať...a takisto existujú aj príspevky na projekty/filmové, divadelné/ nemyslím, že by v tom bol problém
@22 bude to ťažké asi zatiaľ netovo dať dokopy projekt a keď to bude vo finálnom štádiu tak sa na to dájú nejaké tie prázdninové týždne keď bude mať čas skoro každý...
ale nerataj so vsetkymi ludmi, je realnejsie najst si birdzakov v okoli a urobit spolocny projekt na mensej regionalnej urovni a tym inspirujes dalsich k inym spolocnym projektom
@insomnya ano ale cez net @incubus urcite dobry napad... ale urcite to bude len lokalny projekt, kde sa zapoja len ludia z okolia. Mozno takych vznikne na slovensku viac. Ale myslim ze velmi malo ludi, pripadne nikto nebude ochotny cestovat cez 1/2 SR....
@tomas kvalita al. kvantita? je to otázka plánovania....jásne je, že nebudem ťahť ľudí z Košíc do Bratislavy a naopak, ale nebudem niekoho odmietať skrz ďiaľku, vzdialenostný rasizmus? napr. človek z Popradu/ / napíše dobrý scenár, tak ho neodmietnem len preto, že nie je z môjho okolia...konzultovať a rozvíjať nápady môžme aj na diaľku....myslím, že je to široký projekt, kde môže uplatniť veľa ľudí, ale viem, že niektorých budem musieť odmietnuť......uvidí sa čo z toho vznikne...polemizovať nad dokončením teraz je zbytočné....veď aj Birdz bol na začiatku len myšlienka....
@31 prečo sa všetci boja prekážok? na všetkom máš nejakú prekážku...dôležitý je úmysel a ak sa neotočím pri prvej tak sa neotočím ani pri ďaľšej prekážke...na začiatku nás možno bude 30 možno 10 a na konci 5 ale ide tu o výdrž a o vlastnú obeť....nechcem byť čo niečo začne a nedokončí....
@34 som to iba zhrnul... ja by som aj s niecim pomohol ale.... mozno s distribuciou DVD
ale nie.... velka vzdialenost a nemal by som tam asi aj tak co robit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
No a ja som za akykolvek kreativny happening tieto veci zboznujem.
ale som ochotný do toho nepičovať, čo je u mňa úspech
vies, nemusia sa zapojit vsetci, no poznam minimalne 10 ludi z mojho okolia, ktori by do toho sli.
Určite každý má čo poskytnúť k dielu, chuť by u niekoho možno tiež bola, spojením rôznych ľudí by vznikla zaujímavá zmeska ...tu na Birdzi máš šancu uspieť s hocičím, pretože ľudí tu je fakt požehnane
celoslovensky sa neda urobit
@incubus urcite dobry napad... ale urcite to bude len lokalny projekt, kde sa zapoja len ludia z okolia. Mozno takych vznikne na slovensku viac. Ale myslim ze velmi malo ludi, pripadne nikto nebude ochotny cestovat cez 1/2 SR....
a co je lepsie, urobit mozno trochu menej pestry film, alebo neurobit nic?
ale nie.... velka vzdialenost a nemal by som tam asi aj tak co robit ...
popravde mám čo robiť, ale mohlo by to byť inšpiratívno-zábavno- interestované