OK SERIOZNE TERAZ.......KOLKI Z VAS BY BOLI SCHOPNI PRED KONZUMACIOU MASA NAJPRV ZABIT A VYPITVAT TO ZVIERA......NO OK TO JE NA VAS MOC:.......TAK TAKTO.....KOLKI BY BOLI SCHOPNI NAJPRV SLEDOVAT ZABIJACKU A POTOM TO JEST.........
NO DOBRE TAKTO.....KOLKI SU SCHOPNI SLEDOVAT OBRAZKY ZO ZABIJACKY A JEST PRI TOM MASO......
PRETOZE AK NIE TAK TO JE AKO ZO ZAVIAZANYMI OCAMI NECHAT SA FAJCIT OD CHLAPA A PREDSTAVOVAT SI ZE JE TO ZENA NE?
@9 na Vianoce kupujeme živého kapra, ocovi asistujem pri zabíjaní, pitvaní a príprave a nemám to problém zjesť, ako dieťa, keď som bývala na dedine, som sa zúčastnila aj zabíjačky.. tlačenka mi chutila, tak ti poviem
ale keď sme mali zajačiky a starala som sa o ne, dávala im jesť, tak ich mäsa som sa ani nedotkla, to by som nezjedla
@darkestangel keby si vychovavala prasiatko od polkiloveho ruzoveho plysoveho nunununu aj tak by ti ta tlacenka za par mesiacov chutila? keby vidis ako to rastie?
@meksoner nejde o rozdiel medzi zajačikmi a kaprami a prasiatkami, ale o to, že kapra kúpime, a ešte v ten deň aj zabijeme, nestarám sa o neho ale tých zajkov som mala rada a preto bol pre mňa morálny problém jeden deň sa im prihovárať, a potom ich jesť.. ak by som sa starala o prasa, ani to by som potom asi nejedla
maso mam rad, pozerat sa na zabijacku nemam problem, takisto ani maso spracuvavat. Zabijat som zatial nezabijal ale ak v buducnosti budem chciet polovat, tak najskor prijde aj na to. Neviem preco by mi to malo robit problem.
no vyborne tak sme sa dostali k tomu ze zrat maso neni problem za ziadnych okolnosti------ALE KURVA CHAPETE CO ZA "MASO" SA NAM DOSTAVA NA TANIERE Z TYCH TOVARNI??????
@unspoken jebat mekac....ale normalne ked si chces kupit kuracie prsa alebo bravcovy BOK...alebo vseliake pomlete chrupavkochvostikovohrebienkove pomazanky.....tak je to nakokot kvalita dopice.....no neni to hrozne.....to je vlastne zacarovany kruh.....krmia prasa hovnom, potom sa z prasata stane hovno, hovnom nakrmia lud, lud mele hovno, potom je v spolocnosti hovno, spolocnost sa zmeni na hovno, hovno vladne hovnu a vsetko je z hovna....
@Meksoner kazdy normalny clovek vie ze clovek je bilinozravec tak ako zvierata ktore maju kopec sily a su urastene napr taky kon alebo slony atd.... clovek papka masko lebo je nauceny a kvoli chuti cely problem ..najlepsiu kvalitu mas zo zabijacky...ked vies co chces tak bordel jest nebudes ved ta nik nenuti
@meksoner@9 každý rok robíme domáce klobásy,,, keďže teraz je lacnejšie maž už len mäso a nezabíjať prasa doma tak sme ukrátený o zabíjačku... nevidím na tom nič zlé.. ale stále sa na tom zúčastňujem,,, naporcujem mäso... pomeliem úplne v pohode a dám si aj na ochutnávku surové... otec minulý týždeň zabíjal zajace... a vieš čo chutnali skvelo
@patricino uuuuuu dal si si surove masko.......a rozok si si uz do este horucej krvi (s ciernym korenim mletym) namacal? je to vynikajuce....vrelo odporucam
tak jako rodicia od maleho nunu vychovavali husy a na jesen ich zaje.. zabili a ja som ich odmietla jest a oni si posmakovali.. jem prevazne vegetariansku stravu a raz zacas si dam aj nieco s masom ale take veci typu rezne alebo mekač nechcem ani vidiet
@peacexp momentalne zerem maso lebo je to lacne,,,,,,ked si budem moct dovolit normalnu vyvazenu stravu tak sa k vegetarianstvu vratim....a pak prejdem na veganstvo atd atd
@meksoner myslim ze veganom sa da byt ked naozaj chces..dokazom je spolubyvajuca na intraku ktora ma na týžden urcitu ciastku penazi a je veganka už niekolko mesiacov..maso ako ozaj maso nie pasteky..nieje az tak lacne ..povedala by som ze treba skor viac casu na pripravu veganskych jedal a preto jes maso ..kupis ho vsade bud už hotove alebo take co ti nezabere vela casu..
@meksoner@9 ja by som bol schopny zarezat a vykuchat zviera komplet rozporcovat bez vacsich problemou, mozno by mi pri tom tiekly aj slzy ako sa v poslednej dobe poznam , ale jest by som to nejedol ale dokazal by som to spravit ale nespravil, a som vegan....
Čo ja viem ja sa cítim tak obojako viem si predstaviť svoj život v pohode aj bez mäsa. Už od mala mi mäso nijak nechutilo nech už bolo akéhokoľvek druhu, pripravil ho ktokoľvek a bolo pripravené akokoľvek. Jediné čo mi chutí je kuracie mäso + jeden druh suchej salámy, spišské párky a slaninka. Inak mäso nejem. Nuž na vyprážaný kurací rezeň budem mať chuť vždy inak jem mi tých zvieratiek aj ľúto a občas mám pocit že sa mi kurčatá kruto pomstia zato že konzumujem prevažne len ich
bola som striktná vegánka cez 2-roky (to som bola ale iba kvôli treningom na ,,diete" ) ale teraz už zase jem ,,všetko" samozrejme nie úplne, iba to čo mi chutí :-S ...btw k @9 bola som už na zabijačke a mäso jem v pohode...a k tomu zabit zviera a vypitvať (som na LF takže...
ja by som rad ochutnal peceneho hada, uplne seriozne. dufam, ze rad sa k tomu dostanem @meksoner nemal by som problem to zviera zabit, pozerat sa nan ako krvaca, vypitvat ho, uvarit a zjest. vsak je to zviera, na to bola priroda stvorena - aby sluzila cloveku, samozrejme v rozumnej miere.
napr. celkom dobre som sa zabával na indoch ktorí umierali po stáročia od hladu pričom kravy umierali na starobu... myslím že som dal dostatočný dôvod na to aby sa do mńa niekto začal obúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
NO DOBRE TAKTO.....KOLKI SU SCHOPNI SLEDOVAT OBRAZKY ZO ZABIJACKY A JEST PRI TOM MASO......
PRETOZE AK NIE TAK TO JE AKO ZO ZAVIAZANYMI OCAMI NECHAT SA FAJCIT OD CHLAPA A PREDSTAVOVAT SI ZE JE TO ZENA NE?
ale keď sme mali zajačiky a starala som sa o ne, dávala im jesť, tak ich mäsa som sa ani nedotkla, to by som nezjedla
@unspoken WWW.BIRDZ.SK !!!!!!!
poviem vam tajomstvo-----> toto forum je recesia na uroven tohto portalu.....ale nikomu to nehovorte
@meksoner nemal by som problem to zviera zabit, pozerat sa nan ako krvaca, vypitvat ho, uvarit a zjest. vsak je to zviera, na to bola priroda stvorena - aby sluzila cloveku, samozrejme v rozumnej miere.