nechapem logiku co sa tyka velkych/malych pismen na zaciatku nicku...bo som si vsimol, ze v diskusiach su nicky s malym pismenom na zaciatku, ale napriklad co su ze posledne prispevky, tak tam su tie nicky pisane s velkym pismenom na zaciatku...a v profil
mne to tiez vadi na mojom nicku...ked mi miesto prveho pismena napise "L" namiesto "l" ktore som si tiez davala na zaciatku registracie je to fakt divne...
mne to pride tak, ze kazdy prvy prispevok od niekoho ma velke pismeno na zaciatku a potom len male... neni to na sposob first-child v css? alebo zeby chyba databazy? :/
@0majlo0 v databaze su s malymi pismenkami vsetci, pri overovani prihlasovania, bez ohladu na to ako napises svoj login (velkymi/malymi) porovnava tvoj nick s malymi pismenkami.... Vypis v diskusiach sa da nastavit, ze prve pismenko bude velke, v kazdom pripade v databaze su vsetci s malymi.
aj tak nechapem, preco to tu nemoze fungovat tak ako inde...nechcem velmi pokec sem tahat, ale tak sa vsade zobrazuje nick tak, ako som si ho zaregistroval, aj keby to malo byt lucAtes...a pri prihlasovani je takisto jedno, akymi pismenami nick napisem...tak preco to nejde aj tu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pred tym bolo napriklad vsetko s velkymi a potom sa to upravilo takto.
proste malo by platit to, ako sa clovek registruje
mne to pride tak, ze kazdy prvy prispevok od niekoho ma velke pismeno na zaciatku a potom len male... neni to na sposob first-child v css? alebo zeby chyba databazy? :/