zdravim...mam problem s nasadenim kondomu.ide to to ze mam pocit ze ten kruzok na konci je priliz maly...tazko sa mi roluje kondom dole.ake su najvecsie velkosti toho kruzku?
@kokosovyorech pretoze ti co su tu registrovani cca 15 minut ..su vlastne stari uzivatelia, ktori sa hanbia zalozit takuto diskusiu ,preto si radsej spravia new nick
alebo to proste fakt potrebujem vedet a nejsom na zadnom fore tak som sa regol???....taka moznost vam nenapadne ze?....ach neh sa najde nekdo normalny a odpovie
poviem vam vtip Pride muž do drogerie a hovori: "Poprosim jeden kondom", Predavačka: "A nešlo by to povedať neako slušnejšie" Muž si stiahne gate a povie: "Poprosim jeden oblek pre tochto pana" inač velkost kondomov je roznorodá stači si vybrať
viem ocom hovoris, poznam to ale neriesim to! ved nechystam sa chodit v tom kondome cely den... ja si to ani moc nevsimam ci tlaci alebo ne, mozno pri prvom, druhom, tretom styku... dnes to neriesim zbytocne a posledne to riešim ako dede: "zasunieš a ideš!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...Next time use the fuc*in google freak !
» www.kondomshop.sk/5-kondomy-durex...
tak stym by som sa nechvalil moc
@ggdkp
viem ocom hovoris, poznam to ale neriesim to! ved nechystam sa chodit v tom kondome cely den... ja si to ani moc nevsimam ci tlaci alebo ne, mozno pri prvom, druhom, tretom styku... dnes to neriesim zbytocne a posledne to riešim ako dede: "zasunieš a ideš!"