Wingfoot: nemáš jasno v pojmoch! Pedofil je zameraný na deti, ktoré ešte nemajú druhotné pohlavné znaky. 16 alebo 15 ročná kočka už ich má nanajvýš vyvinuté a neraz bohato sexuálne skúsená. Aj keď rozumovo môže byť nepochybne dieťa.
fuu akože mám 16 (takmer) a chodím rok s 25 ročným...a všetko je super.. naozaj to nemá chybu. Možno je to tým, že si odjakživu robím srandu s puberťákov a zo srdca neznášam chlapcov pod 20. Možno som na svej vek privyspelá. Ale viem, že so spoločenskej stránky mám problémy s názormi niektorých obmedzených jedincov. A preto si myslím, že by bolo lepšie (pre tu 16 ku) keby to radšej tak nechala. Lebo ked má milion ludí problém so mnou tak ona to bude mať ťažké. Mimochodom, milý zakadatelu, vo webke máš vek 32 rokov
No ja by som to charakterizoval ako pedofiliu. A Samotny vstah by aj tak dlho nevydrzal. Avsak nejde o to, ci by sme si to my mali vediet predstavit ale prave ti dvaja. Ja si to predstavit ani nechem.
Tiberius v tedy by som skor povedal, ze dievca ma vlastnu hlavu a vie co robi. A zasa napisem. Nie je podstatne ako to beru ostatny. Podstatne je to ako by to brali ti dvaja .
a očividne miluješ generalizovanie... Všetci chalani pod 20 sú určite pubertiaci nevyžití a všetci, ktorí tých 20 prekročia sú okamžite dospelí. Koľko ja poznám ľudí čo majú dávno po 20tke a sú stále deťmi...
Ja neviem, jasne, ze sa vam to zda troska pritiahnute za vlasy.. Poznam taku jednu(ale nie som to ja ..Ma 17 a spava a dokonca aj ma vztah s tusim 36-rocnym. Myslim, ze u nich nie je ziaden problem. Komunikacia skvela, rozpravala som sa s nim aj ja. Myslim, ze zalezi na dusevnom veku oboch..
neviem si predstavit zeby sa to mne stalo....akoze vyjadrim sa ako sa pri tej myslienke citim : FUJ!!!!!! ale mne to pride kusok na hlavu....no ale ked si myslia ti dvaja ze je to spravne....ta co uz....
Mixelle- LOL...tak dobre som sa dlho nezasmial...ze neznasam chlapcov pod 20...asi som privyspela WTF? porozmyslaj prosim nad skutocnostou, ktoru si natukala do klavesnice...a ked si "privyspela" tak myslim ze pochopis ze si povedala dost hovadinu...sak ty raz dospejes mozno...a budes sa na takych ludoch ako si ty smiat
Hmm...Je to zložité. Vzťah založený na láske to podľa mňa určite byť nemôže, pretože obaja majú rozdielne priority a očakávania od budúcnosti, 36- ročný muž už má niečo za sebou, zatiaľ čo 16-ročná slečna túži poznávať. Obaja očakávajú od vzťahu niečo iné, takže perspektívu to podľa mňa jednoznačne nemá. A nezáväzný sex? Áno je to možné, ale pre mňa nemysliteľné. Keď sa to stane raz, je to iné. Keď sa to opakuje, robia obaja podľa mňa hlúposť. Okrem toho, nevime si predstaviť, že by ma v mojom veku priťahoval 36-ročný chlap.. Ale tak všetko je možné..
mno tak moja spoluziacka 15rocna jebala a si pise s okolo 42rocnym,ale lubit sa nelubia bo on ma frajerku a jej sa paci iny,cize ona ho ma na sex a dobijanie kreditu kazdy tyzden.co si o to myslite?neni to ku.va?
všetky 15ky si myslia, že na svoj vek sú vyspelejšie ako normálne 15ky. lenže všetky 15ky sú rovnako vyspelé. len niektoré si to o sebe myslia a iné nie toť vše.
takže po prvé: vôbec nezáleží na tom, koľko majú ona a on rokov fyzicky, ale psychicky.
Sú mladé sedemnástky (16/18...), ktoré by ste rozumovo odhadli aspoň na 25 a naopak sú aj také, ktoré sa správajú ako malé deti.
Tiež môžete hravo nájsť aj zakomplexovaného životom zmoreného štyridsiatnika a hneď vedľa neho rovnako starého muža, čo má šarm, vie úprimne milovať a má dosť skúseností na to, aby mladej kočke "stíhal".
Tým myslím nielen fyzicky, ale keďže je medzi nimi veľký vekový rozdiel, tak jej musí byť oporou najmä psychicky. Lebo o tom to je. A starší muž dokáže byť mladšej partnerke (aj vďaka svojim skúsenostiam) lepšou oporou ako nejaký mladý nevybúrený kanec, ktorý má dosť problémov so sebou, nieto ešte aby riešil problémy niekoho iného.
Ďalej tu všetci riešite, že ten muž je určite pedofil. A mysleli ste na to, že ona zbalila jeho? Asi ste to mnohí ešte nezažili, ale existuje také čosi že LÁSKA. Nikto z vás si nedokáže rozkázať, aby sa zamiloval do toho (tej) alebo tamtoho (tamtej)
Áno, už to pčujem: Ako sa jeden do druhého môžu zamilovať, keď sú takí rozdielni?! To je nemožné!
Ubezpečujem vás, že nie je. Hodnotový rebríček predsa od veku nezáleží. A ani záujmy nie. Len sa priznajte, koľkí z vás majú radi staršiu hudbu a nechodia zásadne do kina len na filmy s rokom výroby, ktorý sa práve píše. Koľké z vás, dievčatá, chcú ísť na ples a cítiť sa ako princezná? Toto sú len príklady. Možností je omnoho viac.
Jediným reálnym dôvodom, prečo aj perspektívna dvojica končí svoj vzťah, je spoločnosť. Presne tak, ako ste väčšina z vás odsúdili takýto pár, rovnako ho odsúdi aj spoločnosť. Iba tolerantný a chápavý človek dokáže pochopiť, že každý má právo na svoj život a my ostatní nemáme právo sa mu doň starať. Bohužiaľ, žijeme vo svete, kde človeka, ktorý aj iným dopraje ich šťastie, hľadá veľmi ťažko. Sme sebeckí a nechápaví...
ja som sa po prvy krat milovala s o 20 rokov starsim, bolo to krasne a zopakovali sme to ece 8 krat a zkazdym to bolo skvele, na veku naozaj nezalezi, lubim ho, mam 15, pre info
heh tak ked som precital tie prispevky mam dost...ale neodsudzujem nikoho...som tiez na tieto mlade 14-15-16 rocne baby...mam len 20 a vraj som pre ne stary uz ....tak co potom tito muzi ...a keby som taky stary tak kludne by som sa s takou babou vyspal...len baby co tu potite o laske? tu nejde o lasku len o sex...a vy co si myslite ze takych starcov lubite? ste bud nezrele deti alebo riadne zvratene...pochopim ze chcete aby vas zaucili ale laska...nebudte smiesne...
Xyz666 : tie baby 16-18 rocne co su rozumovo na 25 asi ziju na inej planete lebo som taku este nestretol....fyzicky to hej ale rozumovo pochybujem...taketo pary mozu byt dobry milenci ale nie partneri...ved preboha aby malo dievca partnera starseiho ako je jej otec je maximalan zvratenost...myslim ze tam zlyhala vychova rodicov
mam 16, moj frajer ma 32...a chodime spolu (vlastne uz spolu skoro zijeme) vyse roka a nemame ziadne problemy.okoliu sice chvilu trvalo, kym si na to zvyklo,ale casom si na to zvykli vsetci. len sme museli na zaciatku vztahu pretrpiet vsetky tie blbe narazky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kasko: keby mala ona 18 a chlap 38, už by si to dúfam necharakterizoval ako pedofíliu?
a očividne miluješ generalizovanie... Všetci chalani pod 20 sú určite pubertiaci nevyžití a všetci, ktorí tých 20 prekročia sú okamžite dospelí. Koľko ja poznám ľudí čo majú dávno po 20tke a sú stále deťmi...
a je to v pohode. mne sa to nezdá extrémne veľa
Nie,nie,nie..
Sú mladé sedemnástky (16/18...), ktoré by ste rozumovo odhadli aspoň na 25 a naopak sú aj také, ktoré sa správajú ako malé deti.
Tiež môžete hravo nájsť aj zakomplexovaného životom zmoreného štyridsiatnika a hneď vedľa neho rovnako starého muža, čo má šarm, vie úprimne milovať a má dosť skúseností na to, aby mladej kočke "stíhal".
Tým myslím nielen fyzicky, ale keďže je medzi nimi veľký vekový rozdiel, tak jej musí byť oporou najmä psychicky. Lebo o tom to je. A starší muž dokáže byť mladšej partnerke (aj vďaka svojim skúsenostiam) lepšou oporou ako nejaký mladý nevybúrený kanec, ktorý má dosť problémov so sebou, nieto ešte aby riešil problémy niekoho iného.
Ďalej tu všetci riešite, že ten muž je určite pedofil. A mysleli ste na to, že ona zbalila jeho? Asi ste to mnohí ešte nezažili, ale existuje také čosi že LÁSKA. Nikto z vás si nedokáže rozkázať, aby sa zamiloval do toho (tej) alebo tamtoho (tamtej)
Áno, už to pčujem: Ako sa jeden do druhého môžu zamilovať, keď sú takí rozdielni?! To je nemožné!
Ubezpečujem vás, že nie je. Hodnotový rebríček predsa od veku nezáleží. A ani záujmy nie. Len sa priznajte, koľkí z vás majú radi staršiu hudbu a nechodia zásadne do kina len na filmy s rokom výroby, ktorý sa práve píše. Koľké z vás, dievčatá, chcú ísť na ples a cítiť sa ako princezná? Toto sú len príklady. Možností je omnoho viac.
Jediným reálnym dôvodom, prečo aj perspektívna dvojica končí svoj vzťah, je spoločnosť. Presne tak, ako ste väčšina z vás odsúdili takýto pár, rovnako ho odsúdi aj spoločnosť. Iba tolerantný a chápavý človek dokáže pochopiť, že každý má právo na svoj život a my ostatní nemáme právo sa mu doň starať. Bohužiaľ, žijeme vo svete, kde človeka, ktorý aj iným dopraje ich šťastie, hľadá veľmi ťažko. Sme sebeckí a nechápaví...
Xyz666 : tie baby 16-18 rocne co su rozumovo na 25 asi ziju na inej planete lebo som taku este nestretol....fyzicky to hej ale rozumovo pochybujem...taketo pary mozu byt dobry milenci ale nie partneri...ved preboha aby malo dievca partnera starseiho ako je jej otec je maximalan zvratenost...myslim ze tam zlyhala vychova rodicov
V tvojom prípade sa však vôbec nečudujem, že to nechápeš :p